Care este modulul care reprezintă interfața reală cu FUSE din Python 3? (Programare, Python 3.X, Macos, Freebsd, Fuse)

Mihail Zakharov a intrebat.

Tocmai am început să învăț FUSE și am de gând să îl folosesc cu Python 3 sub FreeBSD și MacOS. În primul rând, sunt puțin confuz cu privire la modulul care este interfața reală pentru FUSE din partea Python 3:

Deci, se pare că versiunea actuală a bibliotecii FUSE este 3 și se pare că ar trebui să folosesc pyfuse3, dar observația despre „sistemul de fișiere Linux” mă face să mă întreb dacă nu cumva ar trebui să revin la python-fuse pentru a funcționa în mod fericit sub FreeBSD/MacOS.

Comentarii

  • Pentru a fi clar, sunteți conștient că MacOS și OSX nu este același lucru cu FreeBSD, nu-i așa? –  > Por Rob.
  • @Rob, da, sunt conștient de acest lucru și le folosesc pe amândouă, dar nu folosesc Linux. –  > Por Mihail Zakharov.
1 răspunsuri
Mikhail Zakharov

Ei bine, asta e ceea ce am găsit în acest moment. Pe scurt:

  • python-fuse este în lista oficială libfuse dar nu a fost întreținută de ceva timp. Acum se pare că există un administrator al proiectului, așa că sper că va supraviețui.

  • fusepy este în afara programului oficial libfuse

  • De asemenea, există pyfuse3 care pare a fi oficial

  • În cele din urmă, există un alt proiect python-llfuse care este recomandat de Nikratio unul dintre libfuse dezvoltatori.

Așadar, deoarece există un vechiul și bunul oficial care are acum un responsabil, am încercat să încep cu o versiune python-fuse pe FreeBSD. Din nefericire, a părut să fie stricat, așa că am scris un soluție rapidă pentru a ajuta la construirea acestuia pe sisteme de operare non-Linux.

UPD. Pagina de pornire a python-llfuse recomandă să se folosească pyfuse3