Care sunt avantajele și dezavantajele scrierii aplicațiilor C#/Xaml vs. HTML/JavaScript WinRT în Windows8 [closed] (Programare, C#, Javascript, Html, Xaml, Windows Store Apps)

Hemant Bhatt a intrebat.

Plănuiesc să dezvolt o aplicație metro care va contacta un server și va descărca și previzualiza imagini, fișiere PDF, audio și video. Sunt confuz dacă să o scriu în C#/Xaml sau în HTML/JavaScript.

Am experiență în C#/Xaml, ce avantaje suplimentare voi avea dacă dezvolt același lucru în HTML/JavaScript și nu în C#/Xaml?

Comentarii

  • Întrebare interesantă, dar nu prea se potrivește cu standardele SO. Cred că va fi închisă ca fiind neconstituțională. De asemenea, consultați stackoverflow.com/questions/7466303/… Umila mea părere: folosiți C#+XAML, deoarece îl cunoașteți deja și are o mulțime de avantaje (instrumente de dezvoltare mai bune, tastare puternică…).  > Por ken2k.
2 răspunsuri
Servicii de integrare a datelor

Am găsit un topic existent cu mai multe răspunsuri utile pe această temă:

https://softwareengineering.stackexchange.com/questions/156361/advantages-and-disadvantages-to-using-xaml-c-or-html5-javascipt-for-metro-apps

Cu respect, Chris

Filip Skakun

Există o înregistrare //Build/ 2013 a unei sesiuni aici: care este exact despre punctele forte și punctele slabe ale fiecărei platforme.