Ce este `cdk` în componentele Angular Material 2 (Programare, Angular Material2, Angular Cdk)

Ashok Koyi a intrebat.

În mai multe locuri din sursa de material angular, există elemente / clase css care au cdk ca prefix.

Știe cineva care este abrevierea pentru cdk în contextul angular material?

4 răspunsuri
Ashok Koyi

CDK este forma prescurtată a component dev kit. Acest lucru înseamnă că acestea sunt instrumente de uz general pentru construirea de componente care nu sunt cuplate la Material Design

De la material2 changelog

  • Mai multe componente din core/, , cum ar fi Overlay, au avut prefixul schimbat în cdk- (prescurtare de la „component dev kit”). Acest lucru semnifică faptul că acestea sunt instrumente de uz general pentru construirea de componente care nu sunt cuplate la Material Design. vechii selectori sunt încă disponibili ca fiind depreciați, dar vor fi eliminați în următoarea versiune. Clasele CSS au fost modificate.

Pentru mai multe informații despre cum să folosiți componentele cdk, cum ar fi table, overlay, portal, portal host, e.t.c, puteți găsi exemple aici:

  1. https://github.com/angular/material2/tree/master/src/demo-app
  2. https://medium.com/@caroso1222/a-first-look-into-the-angular-cdk-67e68807ed9b

Comentarii

  • Tot nu prea înțeleg. Vreți să spuneți că CDK vor fi componente Angular și nu vor face parte din material? –  > Por ctilley79.
  • Începând de acum, codul cdk trăiește în interiorul repo-ului material. Cu toate acestea, în material a început deja refactorizarea cdk astfel încât componentele cdk să poată fi trase & utilizate din npm independent de material. Chiar și după refactorizare, codul cdk ar putea trăi alături de material, dar împachetarea ar fi diferită. De exemplu, o nouă componentă materială, cum ar fi table extinde cdk table & se aplică stilul acestora astfel încât table‘s theme & size matches material spec. Sursă: github.com/angular/material2/tree/master/src/lib/table –  > Por Ashok Koyi.
  • Acest articol are mai multe detalii. CDK are componente care ajută la lucruri precum direcția textului și încărcarea spinnerilor, indiferent dacă folosiți sau nu Material. medium.com/@caroso1222/… –  > Por Mike_Laird.
  • O sursă mai bună pentru mostre este de a merge la aplicația demo a sursei de material. Are demonstrații pentru aproape toate utilizările pe care le puteți face cu componentele cdk, inclusiv overlayref, portal, portalhost, table și așa mai departe. –  > Por Ashok Koyi.
  • Cred că ar fi bine ca echipa material2 să publice o scurtă explicație despre „ce este CDK” pe material.angular.io/cdk pagina –  > Por happyZZR1400.
Deepak swain

CDK (Component Development Kit) este un pachet de sine stătător.

Scopul CDK este de a oferi dezvoltatorilor mai multe instrumente pentru a construi componente impresionante pentru web. Acesta va fi util în special pentru proiectele care doresc să profite de caracteristicile Angular Material fără a adopta limbajul vizual Material Design.

Consultați repo-ul de la Google pentru CDK

https://github.com/angular/material2/tree/master/src/cdk

Comentarii

  • Mulțumesc! răspunsul dvs. a fost util! –  > Por nitinsridar.
Jegan

CDK => Component Development Kit

Scopul său principal este de a permite extensibilitatea, astfel încât să se creeze componente personalizate pe baza acestuia.

Dilshan Liyanage

Este acronimul de la Component Dev Kit. CDK vă permite să utilizați caracteristici care nu depind de Angular Material și de stilul său și este complet independent. Unele caracteristici impresionante pe care le puteți utiliza sunt Drag and Drop și Virtual scrolling (pe care eu personal le ador) prin simpla importăre a cdk-ului. Consultați documentațiaaici.