Ce este funcția „Endurance Cache” din site-ul meu WordPress? (Programare, WordPress, Caching, Pluginuri, Găzduire Partajată)

user2974961 a intrebat.

Am observat că această nouă versiune de WordPress pe care o folosesc are o opțiune „Endurance Cache” în partea de jos a paginii „Settings > General”.

Aceasta este caching toate modificările pe care le fac pe css. Astfel, ori de câte ori actualizez ceva, modificările nu se reflectă instantaneu în browser.

Mă întreb dacă asta e nativ wordpress sau dacă pot să o înlătur.

Folosesc wordpress 4.8.1.

Celălalt site al meu care are o versiune mai veche de wordpress nu o are.

Nu este listat ca fiind un plugin instalat. Așa că nu cred că este.

Eu folosesc tema thesis.

mulțumesc

Comentarii

 • întrebare veche îmi dau seama, dar stackoverflow.com/help/someone-answers este util pentru utilizatorii mai noi pentru a ști ce trebuie să facă atunci când cineva le răspunde la întrebare (observând că nu există un răspuns acceptat aici, ar fi frumos să știm ce soluție a funcționat cel mai bine pentru OP)  > Por JimLohse.
3 răspunsuri
Stryker

Este un plugin instalat de hostgator. Ei instalează două plugin-uri „Endurance Browser Cache” și „Endurance Page Cache”.

Puteți dezactiva plugin-ul Endurance Page Cache mergând la „Plugins” > „Must-Use” apoi localizând plugin-ul „Endurance Page Cache” și făcând clic pe „disable”.

Celălalt plugin numit „Endurance Browser Cache” nu are un buton de dezactivare.

Sper că acest lucru funcționează pentru dvs. Nu știu dacă hostgator va elimina aceste plugin-uri pentru tine.

Comentarii

 • Chiar dacă are buton de activare/dezactivare nu funcționează niciodată, înfiorător! –  > Por Maduka Jayalath.
Sayed

Iată cea mai simplă soluție pe care am găsit-o pentru asta:

 1. Intrați în Cpanel și dați click pe Fișiere.
 2. Alegeți domeniul/subdomeniul dvs. și faceți clic pe WP-Content.
 3. Faceți clic pe „mu-plugins”.
 4. Redenumiți fișierul „endurance-page-cache.php” în „endurance-page-cache.php.old”
 5. Creați acolo un fișier gol și numiți-l „endurance-page-cache.php”

Asta este, problema este rezolvată. Și dacă vreodată în viitor doriți să îl activați din nou, pur și simplu ștergeți fișierul gol pe care l-ați creat și eliminați cuvântul „old” din numele original al fișierului.

Comentarii

 • Acest lucru a funcționat pentru mine. Hostmonster face și el acest lucru, ca să știi. Nu am avut nicio idee că se întâmplă acest lucru și a cauzat probleme serioase pentru un client. M-am îndepărtat încet-încet de Hostmonster, iar aceasta este picătura care a umplut paharul. –  > Por B-Rad.
 • Tocmai am văzut acest plugin ca fiind un plugin „Must Use” pe site-ul meu (HostMonster), ceea ce m-a adus aici. Am făcut așa cum am sugerat. Întrebare: Ar trebui să șterg plugin-ul listat în plugin-urile din WordPress? Sau ar trebui să-l las, deoarece fișierul a fost cooptat cu un fișier gol? –  > Por YCode.
user2974961

Am găsit problema. Este un plugin instalat de hostgator. din păcate nu este listat în zona de pluginuri wordpress. așa că a trebuit să le cer să îl elimine.

Comentarii

 • Bluehost instalează și el acest plugin, ca să știi. –  > Por As If.
 • Confirm că și Bluehost îl instalează. –  > Por geeves.