Ce înseamnă return fără niciun tip de date? (Programare, Java, Return)

Hussain Akhtar Wahid ‘Ghouri’ a intrebat.

Ce înseamnă return ; înseamnă?

Din câte îmi dau seama, înseamnă return void.

public void method() 
{
  System.out.println("here2");
  return ;
}

Poate cineva să explice, vă rog?

2 răspunsuri
Habib

Înseamnă să nu returneze nimic – void pentru a fi specific. Folosit pentru a reveni în afara metodei. Se utilizează cu metoda cu tip return void , dacă doriți să vă întoarceți mai devreme din metodă pe baza unei anumite condiții, cum ar fi:

public void method(int parameter)
{
 if(parameter < 0)
   return;
 //otherwise continue with the following. 
 System.out.println("here2");
}

În codul dvs. actual, nu este necesar să scrieți return deoarece metoda se va întoarce în mod normal de la ultima linie de cod.

Returnarea unei valori dintr-o metodă

Orice metodă declarată void nu returnează o valoare. Nu este necesar să conțină o declarație de returnare, dar poate face acest lucru. Într-un astfel de caz, o instrucțiune de returnare poate fi utilizată pentru a ieși dintr-un bloc de flux de control și pentru a ieși din metodă

Comentarii

 • ei bine , am făcut doar o metodă demonstrativă pentru a pune la îndoială conceptul , nu e ca și cum aș avea nevoie de el , și eu știam același lucru , dar unele discuții nesănătoase m-au dus la o confuzie , așa că am întrebat , mulțumesc pentru lămurire și asta într-un mod mai bun –  > Por Hussain Akhtar Wahid „Ghouri”..
 • @Habib : îndoiala mea reală provine de aici, poți să arunci o privire ,stackoverflow.com/questions/15195578/… -.  > Por Hussain Akhtar Wahid ‘Ghouri’.
 • @HussainAkhtarWahid, se pare că ai primit deja răspunsuri la întrebare, în constructor return ar însemna să te întorci din fluxul de control curent. Se returnează în continuare nothingvoid, , doar că iese din fluxul de control. –  > Por Habib.
 • @HussainAkhtarWahid, în plus, puteți vedea această discuție coderanch.com/t/532936/java/java/java/… –  > Por Habib.
SeasonalShot

Pur și simplu ne întoarcem pur și simplu la CONTROL către funcția de apelare.

Tags:,