Ce înțeleg documentele PyMongo prin „subcolecție”? (Programare, Mongodb, Pymongo)

bigblind a intrebat.

Această pagină din documentație spune că puteți accesa o colecție folosind c[name] sau c.name, unde c este o colecție, dar ce înseamnă mai exact o subcolecție? Nu am putut găsi nicio utilizare a termenului în documentația mongodb.

Ceea ce presupun, este că se obține valoarea fiecărui document la cheia namedin colecție și o reprezintă ca pe o colecție proprie. Este acesta cazul?

Comentarii

  • yaps, această parte a documentației pare ciudată, deoarece nu există subcolecție în mongoDB. –  > Por nickmilon.
  • Nici interpretarea ta nu poate fi valabilă, deoarece colecțiile nu au chei, ci doar documentele din cadrul unei colecții. L-am rugat pe @jessejiryudavis pentru o clarificare sunt sigur că va răspunde twitter.com/nickmilon/status/628219803329626113 –  > Por nickmilon.
  • @nickmilon Ceea ce am vrut să spun a fost că o subcolecție ar fi colecția obținută prin căutarea cheii date în fiecare document din colecție. Deci, dacă colecția mea ar arăta astfel: [{"foo":{"id","1"}}, {"foo":{"id":"2"}}], m-aș aștepta ca foo subcolecție să arate astfel: [{"id":"1"}, {"id": "2"}]. –  > Por bigblind.
1 răspunsuri
JohnnyHK

A subcolecție este doar o convenție de numire a utilizării . într-un nume de colecție ca o modalitate de a organiza numele colecțiilor.

Deci, cu următorul cod:

client = pymongo.MongoClient()
db = client['mydb']
coll = db['test']
subcoll = coll['subtest']

subcoll este o colecție cu un nume de test.subtest. Nu există o relație definită între test și test.subtest, este doar o denumire.