Cerc cu semnul întrebării în loc de pictogramele fontului awesome’s (Programare, WordPress, Font Minunat)

Виктор Баранник a intrebat.

Am o problemă atunci când încerc să folosesc pictogramele font awesome pe site-ul WordPress. Nu contează ce pictogramă folosesc, văd doar un cerc intermitent cu semn de întrebare. Nu am mai avut niciodată o astfel de problemă. Captură de ecran cu pictogramele pe care le am

Comentarii

  • ai inclus CSS-ul font awesome? –  > Por Sunil Dora.
  • se pare că alte reguli css se suprapun peste regulile implicite ale font awesome. puteți confirma că fișierul fontawesome.css se încarcă? și furnizați regulile css legate de pictogramele din captura de ecran. de asemenea, furnizați marcajul html pentru fonturi –  > Por Samvel Aleqsanyan.
  • vedeți erori în consola browserului? este posibil să aveți http Font Awesome link pe https site. –  > Por WhereDidMyBrainGo.
9 răspunsuri
user7285037

În cazul meu a fost că am scris un prefix nevalabil pentru pictograma mărcilor:

<i className="fa fa-instagram">

în loc de

<i className="fab fa-instagram">

Versiunea 4 avea doar un singur prefix – fa, dar versiunile mai vechi au 4 prefixe.

Vedeți notele de actualizare: upgrade-from-4

Comentarii

  • Err, „dar versiunile mai vechi au 4 prefixe”. – Cred că ați vrut să spuneți mai nou versiuni mai noi 😉 (aka FA5) –  > Por MBaas.
  • Mulțumesc. în cazul meu am folosit „fa” în loc de „far”. Bazat pe ideea ta, desigur. –  > Por SirSaleh.
Виктор Баранник

Totul a fost adăugat. Dar problema a fost în al doilea font-awesome script care a fost adăugat manualy. După ce am șters această problemă dispare.

brânză

S-ar putea să fie din cauză că nu folosiți cea mai recentă versiune de fontawesome. Actualizați versiunea și încercați din nou.

Comentarii

  • Actualizarea versiunii a funcționat pentru mine. Setarea versiunii s-a sandwormed de la CDN la kituri: fontawesome.com/kits Astăzi este 5.14. –  > Por Bob Stein.
Cichy

Cercul cu semnul întrebării este un indicator de pictogramă lipsă pentru a ajuta la depanarea pictogramelor lipsă sau a numelor de pictograme scrise greșit. Citiți mai multe despre https://fontawesome.com/how-to-use/with-the-api/setup/configuration#showmissingicons

Înseamnă că FontAwesome a fost instalat corect, însă pictograma pictograma pe care încercați să o utilizați nu există.

Probabil că ați încercat să utilizați un className vechi. De la versiunea 5 FontAwesome folosește noi prefixe. Versiunea 4 avea doar un singur prefix – fa. Versiunea 5 are patru prefixe pentru a ne permite să stabilim stilul pictogramei.

Exemplu:

<i class="fa fa-camera-retro"></i>  <!-- version 4's syntax -->
<i class="fas fa-camera-retro"></i> <!-- version 5's syntax -->

Citiți mai multe despre actualizarea de la versiunea 4 pe: https://fontawesome.com/how-to-use/on-the-web/setup/upgrading-from-version-4

yulia

Și eu aveam aceeași problemă (cu fontawesome 5) până când mi-am dat seama că foloseam doar fontawesome CSS și am legat și un JS. Folosind FA local (și descărcarea pachetului complet) rezolvă și problemele.

zumek

În cazul meu; problema a fost că FA CSS încărcat era o versiune diferită de JS.

Asigurați-vă că ambele versiuni FA CSS și JS corespund pentru a rezolva problema.

hoodun

Am constatat că doar copiind codurile de pe site-ul font awesome rareori funcționează. Tocmai am făcut-o -inclusiv codul cdn pe care mi l-au dat și am avut același rezultat de un semn de exclamare intermitent. Schimbarea de la far la fa a rezolvat-o. Cred că nu-și gestionează site-ul foarte bine.

Comentarii

  • Site-ul lor este în regulă; ai copiat codul pentru versiunea 5; site-ul tău încarcă versiunea 4. –  > Por robrecord.
JAGJIT DHALIWAL

Descărcați Font Awesome Plugin și faceți următoarele setări

Jason Snelders

Tocmai am experimentat acest lucru și a fost la fel de simplu ca și referirea la o pictogramă care nu exista de fapt (far fa-remove). nu sunt sigur dacă a fost o greșeală și nu a funcționat niciodată, sau dacă am schimbat versiunile de Font Awesome la un moment dat și pictograma a fost ulterior eliminată/renumită.

Vă sugerez o căutare pe fontawesome.com pentru pictograma așteptată ca prim pas.