Chrome dezactivează verificarea SSL pentru site-uri? [închis] (Programare, Google Chrome, Ssl)

user198989 a intrebat.

Primesc acest avertisment pentru vizitarea unui site non https ca fiind https

Am încercat acest lucru pentru a dezactiva prin adăugarea acestei comenzi la ținta de scurtătură, dar nu funcționează.

„C:Program Files (x86)GoogleChromeApplicationchrome.exe” -ignore-urlfetcher-cert-requests

Există vreo metodă posibilă de a dezactiva verificarea ssl pentru site-urile web ?

Comentarii

 • Dezactivarea verificării certificatelor distruge securitatea SSL. Nu faceți acest lucru. –  > Por SLaks.
 • Știu, dar trebuie să o fac pentru proiectul nostru înainte ca acesta să fie publicat. –  > Por utilizator198989.
 • Vedeți și De ce primesc brusc o problemă „Blocat încărcarea conținutului activ mixt” în Firefox?. Conținutul mixt provoacă un comportament specific al browserului conform W3C. –  > Por jww.
3 răspunsuri
Enrique Palacio

Pentru a dezactiva ferestrele de erori legate de certificate, puteți să porniți Chrome din consolă și să utilizați această opțiune: --ignore-certificate-errors.

"C:Program Files (x86)GoogleChromeApplicationchrome.exe" --ignore-certificate-errors

Ar trebui să o folosiți în scopuri de testare. O listă mai completă de opțiuni este aici: http://peter.sh/experiments/chromium-command-line-switches/

Comentarii

 • Legătură pentru lansarea Chrome în OSX: stackoverflow.com/questions/13146125/… –  > Por i_a.
 • nu ajută în Chrome versiunea 53.0.2785.116 –  > Por Alexeev Valeriy.
 • Funcționează! Dar dublu verificați toate ferestrele / filele Chrome sunt închise înainte de a rula!!! … Sau nu va funcționa –  > Por gtamborero.
 • Dacă adăugați, de asemenea,: --user-data-dir="%TEMP%" (sau orice alt dir), nu este nevoie să închideți alte instanțe de crom pentru a face să funcționeze. –  > Por José Antonio Postigo.
 • Primesc NET::ERR_CERT_CERT_INVALID pe MacOS Catalina 10.15.7 (19H15) și Chrome versiunea 86.0.4240.183 (Official Build) (x86_64). Soluția de mai sus nu ajută. –  > Por Gopal Bairwa.
maxmithun

Utilizatorii de Mac vă rugăm să executați comanda de mai jos din terminal pentru a dezactiva avertizarea privind certificatul.

/Applications/Google Chrome.app/Contents/MacOS/Google Chrome --ignore-certificate-errors --ignore-urlfetcher-cert-requests &> /dev/null

Rețineți că, în acest fel, Google Chrome va marca toate site-urile HTTPS ca fiind nesigure în bara URL.

Comentarii

 • acest lucru funcționează, dar spațiile nu sunt scăpate în răspunsul dvs. utilizați acest lucru /Applications/Google Chrome.app/Contents/MacOS/Google Chrome --ignore-certificate-errors –  > Por santiago arizti.
 • acest lucru ar trebui să fie open -a Google Chrome --args --ignore-certificate-errors --ignore-urlfetcher-cert-requests –  > Por Antwan van Houdt.
 • Mulțumesc! --ignore-certificate-errors --ignore-urlfetcher-cert-requests de asemenea, pare să funcționeze pe Ubuntu. –  > Por Christian Baumann.
sammy34

În cazul meu, dezvoltam o aplicație web ASP.Net MVC5 și erorile de certificat de pe mașina de dezvoltare locală (certificat IISExpress) au început să devină o preocupare practică odată ce am început să lucrez cu service workers. Chrome pur și simplu nu ar fi înregistrat lucrătorul meu de servicii din cauza erorii de certificat.

Cu toate acestea, am observat că, în timpul testelor automate ale browserului meu Selenium, Chrome pare să „ignore” pur și simplu toate aceste tipuri de probleme (de exemplu, pagina de avertizare despre un site nesigur), așa că mi-am pus întrebarea: Cum pornește Selenium Chrome pentru rularea testelor sale și ar putea rezolva și problema service worker?

Folosind Process Explorer pe Windows, am reușit să aflu argumentele liniei de comandă cu care Selenium pornește Chrome:

"C:Program Files (x86)GoogleChromeApplicationchrome.exe" --disable-background-networking --disable-client-side-phishing-detection --disable-default-apps --disable-hang-monitor --disable-popup-blocking --disable-prompt-on-repost --disable-sync --disable-web-resources --enable-automation --enable-logging --force-fieldtrials=SiteIsolationExtensions/Control --ignore-certificate-errors --log-level=0 --metrics-recording-only --no-first-run --password-store=basic --remote-debugging-port=12207 --safebrowsing-disable-auto-update --test-type=webdriver --use-mock-keychain --user-data-dir="C:UsersSamAppDataLocalTempsome-non-existent-directory" data:,

Există o mulțime de parametri aici pentru care nu am ajuns să fac teste de necesitate, dar dacă execut Chrome în acest mod, lucrătorul meu de servicii se înregistrează și funcționează conform așteptărilor.

Singurul care pare să facă o diferență este parametrul –user-data-dir care, pentru ca lucrurile să funcționeze, poate fi setat la un director inexistent (lucrurile nu vor funcționa dacă nu furnizați acest parametru).

Sper că ajută pe altcineva cu o problemă similară. Eu folosesc Chrome 60.0.3112.90.

Comentarii

 • Se pare că --ignore-certificate-errors flag ar putea fi, de asemenea, unul relevant. –  > Por computerergorl.