Conectarea RDS de la EC2 cu PHP (Programare, Php, Amazon Ec2, Amazon Rds, Conectivitate)

murali a intrebat.

Sunt nou în AWS. Am o instanță EC2 și o instanță RDS. Am totul instalat și porturile deschise pe ambele. Am putut să mă conectez la instanța mea EC2 cu PuTTy și să fac FTP cu WinSCP și totul este în regulă. am putut chiar să mă conectez la instanța mea RDS și să verific toate bazele de date de pe computerul meu cu mysql CLI. Dar paginile mele php din instanța EC2 și nu comunică cu instanța RDS. Nu știu de ce?Am încercat chiar să mă conectez de la instanța mea EC2 în mod normal folosind comanda mysql și am reușit acest lucru. Dar nu și prin intermediul fișierului meu php.

Eroarea pe care o primesc atunci când încerc să mă conectez este Acces refuzat pentru utilizatorul „ec2-user’@’.ap-southeast-1.compute.internal’ (folosind parola: YES)

S-a confruntat cineva cu acest tip de problemă de conectivitate mai devreme, m-ar putea ajuta cineva să realizez acest lucru,

Adăugare: Bună ziua, am observat că instanța mea EC2 se află în locația southeast-1a, iar RDS-ul meu în southeast-1b. Dar cu RDS-ul meu nu am nici o opțiune pentru a alege zona de disponibilitate, deoarece am activat opțiunea Multi-AZ. Sper dacă vă ajută puțin mai mult.

Mulțumesc, Murali.

Comentarii

  • Ați modificat grupul de securitate RDS pentru a permite accesul din instanța EC2? –  > Por wkl.
  • Da, am făcut-o. Am autorizat grupul de securitate EC2 pe grupul de securitate al instanței mele RDS cu AccoutNumber-ul meu. Mulțumesc Birryree –  > Por murali.
  • Am observat că instanța mea EC2 se află în zona de disponibilitate southeast-1a. Dar instanța mea RDS este în zona de disponibilitate southeast-1b. Ar putea fi asta o problemă. Am activat Multi_AZ pe instanța mea RDS. Acest lucru a dezactivat opțiunea mea de zonă de disponibilitate pentru acea instanță atunci când am lansat instanța mea RDS. Mulțumesc!!! –  > Por murali.
  • încercați să vă conectați la amazon RDS din terminalul EC2 folosind linia de comandă mysql. este mult mai ușor să depanați de acolo. –  > Por aporat.
  • Da, mulțumesc pentru ajutor. Am putut să mă pot conecta prin terminalul EC2. Apoi am aflat că am o greșeală de scriere în fișierul meu PHP. Acum a fost rectificat. Vă mulțumesc mult pentru timpul acordat. Noroc, Murali. –  > Por Murali.
1 răspunsuri
Deep Kapadia

Ați încercat:

GRANT SELECT ON database.* TO '[email protected]'servername.ap-southeast-1.compte.internal' IDENTIFIED BY 'password';

este posibil să fie nevoie să adăugați permisiuni suplimentare în funcție de ceea ce decideți să acordați

Comentarii

  • din păcate, utilizatorul principal al RDS nu a avut privilegii de acordare. Vă mulțumim, Murali. –  > Por Murali.
  • vrei să spui că nimeni nu are privilegii de acordare pe BD? –  > Por Deep Kapadia.