Copierea fișierelor cu scp: conexiunea a expirat (Programare, Linux, Scp, Nume De Gazdă)

Argentina a intrebat.

Rulez un script pe o mașină de la distanță și aș dori să copiez fișierul de ieșire pe pc-ul meu, folosind scp.

Sunt perfect capabil să copiez fișiere de pe pc-ul meu pe cel de la distanță, dar se pare că nu reușesc să fac contrariul:

Am încercat atât cu numele meu de gazdă, cât și cu adresa IP, cu :

scp star_101out.txt [email protected]_adress:/home/alessandra/Dropbox/tesi alle/Python

și am primit această eroare:

        Connection timed out

         lost connection

ce ar trebui să fac?

Comentarii

 • Ești sigur că ai un daemon SSH care rulează pe mașina ta? Dacă nu, trebuie să inițiați copia de pe PC-ul local, folosind un alt terminal: scp remote:/path/to/file path/to/local/file. –  > Por SukkoPera.
 • Nu sunt sigur, dacă tastez ceea ce ați sugerat, obțin : ssh: Nu a putut rezolva numele de gazdă remote: Numele sau serviciul nu este cunoscut –  > Por Argentina.
 • Ei bine, ar trebui să înlocuiți remote și restul cu numele de gazdă real al mașinii la care vă conectați :). Același pe care îl folosești atunci când faci ssh. –  > Por SukkoPera.
 • ok! A funcționat!Mulțumesc, dar tot nu înțeleg cum să copiez de la distanță la pc-ul meu, calea opusă –  > Por Argentina.
 • AlessandraFerri – În plus față de comentariul lui SukkoPera, este posibil ca firewall-ul să împiedice conexiunea de la server la pc-ul tău. Dacă inițierea conexiunii de la pc la server funcționează, puteți face atât pull, cât și push, așa cum a spus deja @SukkoPera. –  > Por alvits.
3 răspunsuri
sumanta

Verificați firewall-ul serverelor . și, de asemenea, verificați dacă serverul este accesibil, verificați dacă sshserverul rulează

Kelly MacInnis

După ce am petrecut mult prea mult timp pe acest lucru, scp raportează această eroare de fiecare dată când sintaxa liniei de comandă este greșită. Dacă ssh funcționează la gazda la care încercați să ajungeți, dar scp returnează această eroare, înseamnă că linia de comandă scp nu este inteligibilă de către scp.

Rețineți, de asemenea, că eroarea poate fi un caracter invizibil. Acest lucru se poate întâmpla dacă încercați să lipiți un nume de fișier lung folosind ^v, de exemplu, dar caracterul este introdus în linia de comandă în locul acestuia.

Repetați-vă cererea și asigurați-vă că nu introduceți caractere invizibile.

Comentarii

 • Am descoperit că scp necesită tastarea numelui complet al fișierului pe partea țintă, adică doar tastând „scp file.txt [email protected]:/somewhere/” cu o bară oblică finală nu a funcționat. Tastatura completă a funcționat scp file.txt [email protected]:/somewhere/file.txt – pare puțin ieșit din comun –  > Por Jonny.
José Luis González Chacón

Problema mea era că Zone Alarm îmi tăia la întâmplare conexiunile de la subsistemul meu Ubuntu pentru Windows. Ați putea încerca să dezactivați firewall-ul local. Conexiunile mele Putty SSH au funcționat bine și ele.