Costul stocării AMI (Programare, Amazon Web Services, Amazon Ec2)

gerrytan a intrebat.

Am înțeles că Amazon va percepe o taxă pe GB de stocare EBS provizionat. Dacă creez un AMI al instanței mele, înseamnă că volumul meu EBS va fi duplicat și, prin urmare, va genera costuri suplimentare?

Există și alte costuri pentru crearea și stocarea unui AMI (Amazon Machine Image)?

2 răspunsuri
Greg Kempe

Sunteți taxat doar pentru stocarea biților care alcătuiesc AMI-ul dvs., nu există costuri pentru crearea unui AMI.

  • AMI-urile susținute de EBS sunt alcătuite din instantanee ale volumelor EBS care formează AMI-ul. Veți plăti taxe de stocare pentru aceste instantanee în funcție de tarifele enumerate aici. Volumele EBS nu sunt „duplicate” până când instanța nu este lansată, moment în care se creează un volum din instantaneele stocate și veți plăti taxele obișnuite pentru volumele EBS și facturarea instantaneelor EBS.
  • AMI-urile susținute de S3 au informațiile lor stocate în S3 și veți plăti taxe de stocare pentru datele stocate în S3 în conformitate cu tarifarea S3, indiferent dacă instanța este în funcțiune sau nu.

Comentarii

  • @michal Zalewski, url-ul este același pentru cele două linkuri din primul articol. Cred că pentru a înțelege ce sunt instantaneele și cum sunt facturate ar trebui să verificăm aws.amazon.com/premiumsupport/knowledge-center/… –  > Por Pedro.
  • @Pedro, bună observație! Cred că articolul pe care îl împărtășiți este mult mai bun decât un simplu link către prețuri. –  > Por Michał Zalewski.
  • Cum știți dacă o AMI este susținută de EBS sau de S3? Nu am putut găsi nicio proprietate pe AMI cu privire la acest lucru. –  > Por Lahiru Chandima.
datasage

În acest caz, veți plăti pentru dimensiunea spațiului de stocare utilizat, în loc de cea a spațiului de stocare provizionat. Instantaneele nu vor stoca niciun bloc gol.

Comentarii

  • 1+ pentru că ați menționat că se plătește pentru dimensiunea instantaneului, indiferent de spațiul efectiv ocupat pe instantaneul în sine. Un instantaneu de 70 GB cu 40 GB liberi și un instantaneu de 70 GB fără spațiu liber vor fi amândouă facturate la același tarif.  > Por ShaneC.
  • @ShaneC nu spune el contrariul? –  > Por Mark Rucker.