Cum să activați intellisense în Visual Studio 2017 pentru Unity [duplicat] (Programare, C#, Unity3D, Visual Studio 2017)

Isaac Thompson a intrebat.
a intrebat.

Tocmai am început să programez în Unity. Am instalat recent Visual Studio Code 2017 pe Zorin 12. Este o interfață frumoasă, dar nu există autocompletare! Îmi dau seama că Ctrl+Space afișează niște sugestii, dar există două probleme pe care aș dori să le rezolv cu acest lucru:

 • Sugestiile nu apar automat
 • Sugestiile se bazează pe redundanțe în codul pe care l-am tastat deja, nu pe sugestii bazate pe capacitățile neexplorate ale Unity. Dacă lucrez cu un obiect Transform, de exemplu, vreau să apară toate variabilele posibile pe care le-aș putea folosi, nu doar cea pe care am folosit-o mai devreme.

Două erori pe care le primesc pot fi văzute la https://i.imgur.com/AwHl4ef.png

Vă mulțumim pentru atenția acordată.

Comentarii

 • Când instalați VS2017 asigurați-vă că includeți caracteristicile Unity3D –  > Por MickyD.
 • @Isaac Thompson – dacă încă mai aveți probleme cu acest lucru după ce ați încercat ceea ce am subliniat în răspunsul meu, vă rog să mă anunțați, voi lucra cu dvs. –  > Por Brien Foss.
 • Da, încă mai am nevoie de ajutor. Nu am reușit să fac monodevelop să funcționeze deloc, așa că rămân la VS deocamdată. Unele soluții la problemă spun să mergeți sub meniul de instrumente, la opțiuni și să schimbați o setare de text, însă nu găsesc acest lucru în VS 2017, a dispărut? –  > Por Isaac Thompson.
 • Cele două erori pe care le am pot fi văzute la i.imgur.com/AwHl4ef.png –  > Por Isaac Thompson.
1 răspunsuri
Brien Foss

Pentru Windows sau macOS:

Descărcați/Instalați programul Visual Studio IDE (cu Unity Tools)

La instalare, asigurați-vă că includeți instalarea de

Dezvoltarea jocurilor cu Unity

Apoi, folosind Unity (puteți face dublu clic pe unul dintre fișierele C#), deschideți un nou proiect C#, iar Visual Studio IDE ar trebui să se deschidă cu noua structură a proiectului dvs.

De acolo, ar trebui să puteți vedea ceea ce căutați.

De exemplu:

Pentru Linux (sugestie):

Încercați MonodevelopInformații suplimentare, acesta oferă completare de cod/sugestii.

Comentarii

 • Bună, mulțumesc pentru sfaturi, dar acest lucru nu va funcționa pe Linux. Am încercat să îl instalez prin wine dar mi-a fost interzis din cauza cerințelor. Aveți vreo sugestie pentru Linux? –  > Por Isaac Thompson.
 • @IsaacThompson Vezi dacă această postare Cum pot instala Visual Studio te ajută să ajungi acolo, mi se pare că răspunsul de a rula o VM ar putea funcționa, dar nu știu dacă ai vrea să rulezi Unity și Visual Studio în VM. –  > Por Brien Foss.
 • @IsaacThompson Mi-am actualizat răspunsul cu o sugestie pentru utilizări Linux. –  > Por Brien Foss.
 • @IsaacThompson S-ar putea să doriți să citiți și acest lucru pentru informații suplimentare, deși sunt doar informații despre cum nu va fi posibil: Cum se instalează Visual Studio 2015 în Ubuntu –  > Por Brien Foss.
 • @IsaacThompson vă mulțumesc! –  > Por Brien Foss.