Cum să faceți „export jar” de la Eclipse din linia de comandă (Programare, Java, Android, Eclipse, Linie De Comandă, Jar)

lacker a intrebat.

În fluxul meu de lucru pentru crearea unui jar pentru a distribui codul meu, în prezent:

 1. fac clic dreapta pe proiectul meu în Eclipse
 2. selectez „Export”
 3. selectez „JAR file”
 4. debifez fișierele de nivel superior, cum ar fi .classpath, .project
 5. bifez doar „export fișiere de clasă generate”
 6. faceți clic pe „finish”

Acest lucru asigură că fișierele .class sunt actualizate și creează jar-ul. Aș dori să fac același lucru din linia de comandă, dar majoritatea documentației pentru crearea de jar-uri pare să fie doar jar-uri de fișiere care există deja, fără faza de creare a fișierelor .class. Cum pot face acest lucru din linia de comandă?

1 răspunsuri
hopia

Pentru a crea manual un fișier jar, puteți folosi utilitarul „jar”. un fișier jar este practic un fișier arhivă (de fapt, puteți folosi orice instrument zip pentru a extrage conținutul jar). Pentru a crea un fișier jar, specificați opțiunea „c” și toate fișierele .class pe care le-ați compilat și pe care doriți să le includeți. Linia de comandă jar imită comanda tar. Astfel, de exemplu, pentru a adăuga fișierele de clasă al căror folder rădăcină este com, se tastează:

 jar cf test.jar com

Opțional, puteți adăuga date de manifestare sub forma unui fișier manifest pentru a specifica un executabil implicit și alte informații.

Cu toate acestea, o modalitate mai simplă de a construi un fișier jar este să utilizați pur și simplu ant.

Consultați acest tutorial de pe site-ul web ant, care oferă un exemplu de fișier tipic de construire ant: http://ant.apache.org/manual/tutorial-HelloWorldWithAnt.html

Comentarii

 • Știu cum să folosesc jar, dar acest flux de lucru creează fișierele .class și apoi le pune în jar. crearea fișierelor .class este partea cea mai dificilă. –  > Por lacker.
 • Fișierele .class sunt construite de compilatorul javac. Ant facilitează, de asemenea, acest lucru (prin intermediul sarcinii javac). Vă sugerez să parcurgeți tutorialul Ant. Dacă nu cumva există un motiv pentru care nu doriți să folosiți ant? Ant este, de asemenea, ceea ce veți folosi de obicei dacă doriți să automatizați procesul de construire, testare a unităților și lansare. –  > Por hopia.
 • nu am vrut să adaug ant la procesul nostru pentru că este o bibliotecă android. dar uitându-mă peste lucrurile android se pare că ant este calea de urmat. ok, deci voi folosi ant. mulțumesc pentru explicație. –  > Por lacker.
 • Înțeleg ce vrei să spui. Nu am văzut eticheta android. Pentru android, trebuie să generați un script de construcție folosind instrumentele din sdk-ul android. Da, este mai complicat să faci acest lucru, dar aceasta este o problemă comună. Iată un tutorial care vă ghidează prin generarea scriptului de construcție: androidengineer.com/2010/06/… –  > Por hopia.
 • Din păcate, tutorialul sugerat conține erori. De exemplu, comanda „jar cfm buildjarHelloWorld.jar myManifest -C buildclasses .” nu generează un jar valid deoarece lipsesc informații în manifestul jar-ului. –  > Por Lisitso.