Cum să găsiți UDID pentru ios9 (Programare, Ios9, Udid)

Parth Bhuva a intrebat.
a intrebat.

Începând cu iOS 7, este imposibil să obțineți UDID direct de pe un dispozitiv Apple iOS.

Știu că Apple sugerează pentru utilizarea UIDevice.currentDevice().identifierForVendor?.UUIDString. dar se schimbă de fiecare dată după dezinstalarea aplicației.

Vreau să trimit GCM către utilizatori, iar pentru fiecare utilizator există două sau trei dispozitive iOS. deci, pentru a identifica dispozitivele în mod unic, vreau UDID.

de exemplu, dacă utilizatorul are două dispozitive

în baza de date a serverului meu, stochez astfel

userID->>> [email protected]

GCMID->>> {UDIDForDevice1:GCMTokenForDevice1,UDIDForDevice2:GCMTOkenForDevice2}

Comentarii

 • UDID-ul specific furnizorului nu se schimbă neapărat după dezinstalarea aplicației. De ce ai nevoie de UDID și de ce nu funcționează pentru tine ID-ul specific furnizorului? –  > Por nhgrif.
 • Vreau să trimit GCM către utilizatori, iar pentru fiecare utilizator există două sau trei dispozitive iOS. deci, pentru a identifica dispozitivele în mod unic, am nevoie de UDID. –  > Por Parth Bhuva.
 • Deci, dvs. real întrebare este cum să identificăm dispozitive unice pentru un singur utilizator? Deoarece vendorSpecificId face acest lucru. –  > Por nhgrif.
 • aveți vreo idee în acest sens? @nhgrif –  > Por Parth Bhuva.
 • @nhgrif Cred că vrei să spui UIDevice.identifierForVendor –  > Por kennytm.
1 răspunsuri
kennytm

Dacă doriți să identificați cu adevărat în mod unic un dispozitiv, stocați un UUID pe breloc. Consultați Cum să păstrați identifierForVendor în ios după dezinstalarea aplicației ios pe dispozitiv?

Pentru GCM ar trebui probabil să utilizați Instance ID API în loc să vă inventați propriul format de identificare.


Pentru întrebarea inițială, site-ul www.easy-udid.com utilizează Furnizarea și configurarea profilului în aer pentru a obține UDID și alte informații despre dispozitiv.

Butonul „Get my UDID” (Obține-mi UDID) face trimitere la o pagină qilin.en.mobileconfig care este un fișier profil de configurare plist cu următorul conținut:

{
 "PayloadType":"Profile Service",
 "PayloadContent":{
  "DeviceAttributes":[
   "UDID",
   "VERSION",
   "PRODUCT",
   "SERIAL"
  ],
  "URL":"http://www.easy-udid.com/retrieve.php"
 },
 ...
}

Atunci când utilizatorul instalează profilul, telefonul va trimite UDID-ul, versiunea, produsul și numărul de serie în timp ce deschide URL-ul furnizat (http://www.easy-udid.com/retrieve.php). Serverul poate afișa apoi rezultatul către utilizator.

A se vedea https://developer.apple.com/library/ios/documentation/NetworkingInternet/Conceptual/iPhoneOTAConfiguration/ConfigurationProfileExamples/ConfigurationProfileExamples.html pentru câteva exemple de răspunsuri.

Comentarii

 • (Dar mă îndoiesc de ce aveți nevoie de un ID permanent pentru mesageria în cloud)……….., deoarece stochez tokenul GCM pe serverul meu în baza de date sub forma unei valori cheie {deviceID:GCMToken} –  > Por Parth Bhuva.
 • vă rugăm să preferați exemplul în cauză –  > Por Parth Bhuva.
 • @Parth Se pare că ar trebui să utilizați oricum ID-ul de instanță. Vă rugăm să verificați actualizarea. –  > Por kennytm.

Tags:,