Cum să integrați instrumentul de revizuire a codului Phabricator în JIRA (Programare, Integrare, Jira, Jira Plugin, Phabricator)

AB De Villiers a intrebat.

Este posibilă integrarea instrumentului de revizuire a codului Phabricator cu sistemul de urmărire a problemelor JIRA. Atunci când cineva vede problema JIRA, acel utilizator ar trebui să poată vedea detaliile revizuirii codului dacă există un angajament de cod legat de problema respectivă.

Vă mulțumim în avans.

2 răspunsuri
Spiri

Am încercat același lucru, urmând pașii de aici: https://secure.phabricator.com/T5422

Am reușit să asociez o problemă jira cu un diff phabricator. Legătura diff va apărea în Issue Links ca „Implemented in” pe o problemă jira, iar Phabricator va comenta problema atunci când creați un diff. De asemenea, veți avea o legătură către problemele jira în interiorul diff-ului Phabricator în câmpul ‘JIRA Issues’.

Eu folosesc jira7, în cloud-ul lor. Linkul de mai sus prezintă pașii, dar, îi voi rezuma și eu aici:

  • deschideți aplicația de autentificare în Phabricator și adăugați jira ca furnizor de autentificare
  • în timp ce adăugați jira ca furnizor de autentificare, ar trebui să urmați pașii de acolo pentru a adăuga phabricator ca un link de aplicație în jira
  • mergeți la setările contului dvs. în secțiunea „External accounts” (Conturi externe) și adăugați acolo contul dvs. jira
  • asigurați-vă că demoni phabricator rulează
  • atunci când creați un diff acum (eu folosesc arcanist CLI), ar trebui să vedeți un nou câmp numit „Jira Issues”, unde ar trebui să adăugați ID-urile problemelor jira.
  • diferența ar trebui să apară acum în problemele Jira, iar problemele Jira în diferența phabricator

Thomas Barthelemy

Nu există o modalitate clară de a le integra, iar la nivel global, toate produsele Atlassian sunt în mare parte (doar) făcute să funcționeze unele cu altele. Nu discut calitatea aici, deoarece am considerat că Jira/Confluence este o stivă destul de mișto.

Deci, pentru revizuirea codului, cel mai bun spectacol este Cruciblehttps://www.atlassian.com/software/crucible/overview/