Cum să-mi actualizez depozitul clonat în conformitate cu depozitul oficial (Programare, Git, Gitkraken)

Lucas L a intrebat.

Caut o modalitate în gitkraken meu cum să actualizez depozitul meu clonat în funcție de depozitul oficial. deoarece depozitul meu clonat este cu câteva comenzi în urmă.

Comentarii

  • git pull ar trebui să facă trucul, butonul cu săgeata în jos pe el. Alegeți remote din repo-ul oficial. –  > Por msanford.
  • Possible duplicate of Cum actualizez un depozit bifurcat GitHub? –  > Por phd.
1 răspunsuri
JDB încă își amintește Monica

În altă parte: Gitkraken și alte instrumente de acest gen sunt utile, dar dezavantajul este că deseori ascund ceea ce se întâmplă de fapt. Este greu să înțelegi ce fac aceste instrumente pentru tine din cauza tuturor straturilor vizuale. Vă recomand să învățați mai întâi comenzile CLI, iar apoi să folosiți instrumentele GUI pentru comoditate.

Site-ul la distanță este probabil deja configurată, având în vedere că aceasta este o clonă. Dar este bine să verificați pentru orice eventualitate:

> git remote -v
origin  <your fetch location>
origin  <your push location>

În continuare, asigurați-vă că ramura pe care o aveți are un upstream.

> git status
On branch <your branch name>
Your branch is ahead of 'origin/<remote branch name>' by X commits.

Dacă ați obținut rezultate similare cu cele de mai sus, atunci puteți folosi pur și simplu git pull și git push pentru a obține noi comenzi de la/să trimiteți noi comenzi către repo-ul vostru la distanță.

Dacă nu ați obținut rezultate similare cu cele de mai sus, atunci fie nu v-ați configurat încă remote și/sau ramura de lucru locală nu are o ramură upstream.

Consultați 2.5 Noțiuni de bază Git – Lucrul cu relocările la distanță pentru mai multe informații despre configurarea de la distanță și 3.5 Crearea de ramuri Git – Ramuri la distanță pentru mai multe informații despre conectarea ramurii locale la o ramură la distanță.

Pentru documentația specifică GitKraken privind lucrul cu relocările și ramurile, consultați GitKraken Support: Pushing și Pulling

Comentarii

  • +1 pentru că nu folosiți o interfață grafică. De asemenea, preluarea „Controlul versiunilor cu Git” de Jon Loeliger și Matthew McCullough a fost o schimbare de viață. –  > Por msanford.
  • Personal, îmi place foarte mult să folosesc Sourcetree. Face foarte ușoară revizuirea diferențelor. Dar, când am învățat pentru prima dată git, niciuna dintre interfețele grafice nu avea sens pentru mine. Abia când am învățat CLI-ul, totul a început să aibă sens pentru mine. –  > Por JDB încă își amintește de Monica.
  • De fapt, chiar nu-mi place SourceTree (de exemplu, de la o actualizare recentă, este imposibil să forțezi push acum din GUI, ceea ce trebuie să fac în mod regulat în timp ce fac rebasarea ramurilor de subiecte private. Acestea fiind spuse, sunt de acord cu „orice funcționează pentru tine”. În ceea ce privește revizuirea diff și patching-ul (trimiterea unor părți ale unui fișier), aceasta este mult mai ușor într-o interfață grafică, dar, de obicei, folosesc pentru asta diferențele încorporate în IDE-ul meu. –  > Por msanford.
  • Da, eu folosesc SourceTree pentru a revizui diff-urile și ocazional comenzi locale, iar CLI pentru orice altceva. –  > Por JDB încă își amintește de Monica.