Cum să remediați eroarea „eroare de sintaxă, sfârșit neașteptat de fișier” în PHP? [închis] (Programare, Php, Eroare De Sintaxă)

Abhilash Hande a intrebat.

Primesc această eroare și am încercat toți pașii pentru a o elimina, dar nu pot, am încercat, de asemenea, pașii demonstrați pe stack overflow, dar fără succes: Eroare:

Parse error: syntax error, unexpected end of file in C:wampwwwproject-Feedback formproject docslogin.php on line 80

Am atașat întreg fragmentul de cod:

Comentarii

  • Folosind o indentare corectă nu ar trebui să aveți probleme de acest gen, citiți această întrebare care arată liniile directoare –  > Por Bankzilla.
  • Cred că mai aveți nevoie de încă un } la sfârșit. –  > Por StackSlave.
  • Îți lipsește o acoladă de închidere. Fă-ți o favoare și folosește un IDE cu evidențiere a sintaxei (și indentare a codului). –  > Por Steve.
  • @Steve va avea în vedere acest lucru este minte… tocmai a început să lucreze cu php! –  > Por Abhilash Hande.
  • Puteți elimina stripslashes() apeluri – asta doar pentru a răspunde unui mod moștenit pe care PHP nu-l mai folosește (ghilimele magice). Ar trebui să schimbați oricum concatenarea interogărilor pentru legarea parametrilor, astfel încât să nu fie nevoie să faceți scăpări manuale. De asemenea, nu stocați parolele în text simplu – expuneți utilizatorii la prea multe riscuri în cazul în care sunteți atacați – păstrați-le în formă de hash folosind un algoritm adecvat. –  > Por halfer.
1 răspunsuri
Micael Dias

Îți lipsește o paranteză de închidere } pentru una dintre instrucțiunile condiționale, fiind pentru aceasta:

if (isset($_POST['submit']))