Cum să reporniți JVM sub Windows (Programare, Java, Windows)

quarks a intrebat.

Cum repornesc JVM-ul întregul JVM în server Windows care are JRE, fără a reporni sistemul de operare?

Există ceva de genul:

java -restart

Sau acest lucru nu este posibil. Ideea este că am adăugat tool.jar în /lib/ext folderul JRE și că trebuie să repornesc JVM-ul.

Comentarii

  • Nu există nimic asemănător cu un JVM care rulează într-un sistem de operare. În schimb, rulează mai multe instanțe independente. Asigurați-vă doar că opriți toate aplicațiile Java care rulează (java*.exe) și reporniți-le dacă este necesar. –  > Por acasă.
  • Cred că problema dvs. este asemănătoare cu aceasta stackoverflow.com/questions/259343/any-way-to-reboot-the-jvm –  > Por Kong.
  • Tocmai am intrat în cazul în care am rulat profilerul java (Visual VM 1.3.8) și văd că aplicația mea Java care rulează are PID 3232. Când mă duc la „Windows Task Manager”-> „Services”->sort by PID nu există PID 3232. Apoi, mă duc la procese și încerc să omor „Javaw” și a ajutat la eliminarea procesului 3232. –  > Por Vit Bernatik.
  • dzone.com/articole/programmatically-restart-java –  > Por Koekiebox.
1 răspunsuri
Swapnil

The Java se execută la cerere, când și cum doriți să îl executați. Nu este un daemon. Trebuie să opriți Java procesul manual (kill it) dacă nu se termină în mod grațios.

Comentarii

  • În momentul în care porniți JVM, acesta ar trebui să să încarce asta. Nu ar trebui să vă faceți griji în legătură cu bibliotecile de sistem. Trebuie să adăugați propriile dvs. jar-uri (dacă există) la classpath atunci când porniți Java procesul. –  > Por Swapnil.
  • Aruncați o privire la stackoverflow.com/questions/259343/any-way-to-reboot-the-jvm –  > Por Koekiebox.