Cum se convertește pagina html,css,js la site-ul web (Programare, Javascript, Lxml.Html)

Anshul Pal a intrebat.

Am o pagină principală html în cazul în care eu sunt de asteptare alte trei pagini html și un css și un jQuery.

Vreau să o convertesc în website.

PS : acesta este primul meu program

Comentarii

  • Deschideți-l într-un browser. – user1228
  • Aveți un site web (adică un conținut de site web). Dacă te referi la faptul că vrei să-l găzduiești efectiv, va trebui să găsești un furnizor de găzduire unde să poți încărca fișierele și să le faci accesibile printr-un nume de domeniu (www.example.com, de exemplu). –  > Por Sam.
3 răspunsuri
Shan

Ai conținutul site-ului tău trebuie să îl găzduiești. Există două opțiuni, utilizați o gazdă locală și testați-o din sistemul dvs. sau găzduiți-o în unii furnizori cum ar fi AWS (Amazon Web Service) sau obțineți o adresă ip și găzduiți. În local puteți folosi IIS, mergeți la run și introduceți ‘inetmgr și adăugați site-ul web. Dacă aveți nevoie doar de un site temporar pentru a-l afișa pe internet, puteți folosi ‘ngrok’, un instrument care face ca un URL local actualizat să fie disponibil online pentru toți. Puteți căuta mai multe informații despre „ngrok” online.

djmm187

Bine ați venit pe partea distractivă! 😀 (lumea programării)

Aceasta este o întrebare foarte largă. Verifică acest link youtube care demonstrează cum se face o pagină web.

https://www.youtube.com/watch?v=h-7d8N3d7os

În ceea ce privește componentele specifice, verificați o parte din această documentație pentru a obține o viziune mai profundă asupra conceptelor din spatele site-ului pe care îl construiți.

HTML – https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Learn/Getting_started_with_the_web/HTML_basicsCSS – http://www.cssbasics.com/Javascript – https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Learn/Getting_started_with_the_web/JavaScript_basicsJquery (bibliotecă Javascript) – http://jqfundamentals.com/chapter/jquery-basics

În ceea ce privește implementarea site-ului web și punerea lui la dispoziția lumii, iată un tutorial destul de bun de la un furnizor de găzduire mai mic numit Linode. Ei au un model de prețuri foarte bun.

https://www.linode.com/docs/websites/hosting-a-website

Dacă doriți ceva mai ușor de utilizat și care nu va necesita o cantitate destul de mare de cercetare, încercați: Godaddy – https://www.godaddy.com/help/publish-my-website-8354AWS (Amazon) – https://aws.amazon.com/websites/getting-started/start-your-project/Google – https://gsuite.google.com/products/sites/Microsoft – https://blogs.msdn.microsoft.com/msgulfcommunity/2013/04/08/build-your-own-web-site-using-azure-for-free-in-5-minutes/

Acest lucru ar trebui să fie suficient pentru a vă pune pe picioare. Distracție plăcută! 🙂

Larpee

Pentru a-l transforma efectiv într-o pagină web pe care să o poată accesa și alte persoane, trebuie să obții un nume de domeniu și să angajezi un serviciu de găzduire. asta te va costa bani, așa că o altă opțiune este să deschizi fișierul HTML principal local.

Pentru a face acest lucru, trebuie să puneți toate fișierele pentru site-ul web (exemplu: index.html, other.html, style.css) în interiorul aceluiași folde. Apoi, trebuie să deschideți fișierul HTML principal, făcând dublu clic pe pictograma acestuia.Acest lucru va deschide pagina local. Nimeni altcineva nu o va putea vedea, dar cel puțin veți putea vedea dacă funcționează. Dacă sunteți mulțumit de rezultat, puteți trece mai departe și puteți angaja un serviciu de găzduire.

De asemenea, puteți arunca o privire la acest curs pentru a vă ajuta: https://www.codecademy.com/es/learn/deploy-a-website