Cum se înlocuiește textul dintr-o selecție? (Programare, Sublimtext2)

user1419762 a intrebat.

Tocmai am început să folosesc Sublime Text 2, venind de la emacs.

Am o regiune de text selectată. În cadrul acelei regiuni, aș dori să înlocuiesc toate instanțele de text ale lui „0” cu „255”.

Cum fac acest tip de înlocuire de text?

12 răspunsuri
Paul Pettengill

Acest lucru m-a frustrat la culme și niciunul dintre răspunsurile de mai sus nu mi-a oferit ceea ce am vrut. În cele din urmă am găsit răspunsul pe care îl căutam, pe un mac dacă faci + opțiunea + F se va afișa o bară de căutare-înlocuire în partea de jos a editorului, care este locală pentru fișierul pe care îl aveți deschis.

Există o opțiune cu o pictogramă care, atunci când este trecută peste ea, spune „In Selection” (În selecție) pe care o puteți selecta pentru a găsi și înlocui într-o selecție. Am indicat pictograma corectă în captura de ecran de mai jos.

Apăsați pe replace all și, iată, toate cazurile de '0' vor fi înlocuite cu '255'.

Notă: această funcție este disponibilă NUMAI atunci când utilizați + opțiunea + F.

NU apare atunci când folosiți + shift + F.

Notă: acest lucru va înlocui toate cazurile de '0' cu '255'. Dacă ați dori să înlocuiți 0 (fără ghilimele) cu 255, , atunci puneți pur și simplu 0 (fără ghilimele) și 255 în coloana Find What: și Replace With: respectiv

Notă:

opțiunea este, de asemenea, etichetată ca fiind tasta alt tasta alt.

este, de asemenea, etichetată ca fiind tasta comandă de comandă.

Comentarii

 • Vă mulțumim pentru acest răspuns! Graficul ajută și el. Am crezut că există doar tasta command+shift+F dialog. Habar nu aveam că mai există unul. –  > Por Joseph Marikle.
 • Acesta este singurul răspuns care chiar răspunde la întrebarea — cum înlocuiesc textul într-o selecție. –  > Por ericsoco.
 • Ctrl+H pe GNU/Linux, sau meniul Find > Replace... –  > Por cbliard.
 • DA @CBLIARD Ctrl+H a făcut treaba pentru UBUNTU MULȚUMIRI –  > Por z atef.
 • 15

 • pe Windows OS este Ctrl+H sau meniul Find > Replace... , pare a fi același ca pentru Linux (vezi comentariul lui @cbliard) –  > Por Adrien Be.
Simon Wilder

Pe un Mac puteți selecta textul pe care îl căutați, apoi apăsați: cmd + ctrl + G

Acest lucru va selecta fiecare exemplu de text selectat în același document. Dacă acum începeți să tastați pentru a înlocui textul original evidențiat, veți înlocui toate celelalte apariții în același timp.

Comentarii

 • Vă mulțumim! Este exact ceea ce căutam. –  > Por Kopty.
 • Acest lucru nu funcționează corect. De îndată ce apăsați CMD-Ctrl-G, toate celelalte subșiruri care se potrivesc cu textul selectat sunt, de asemenea, selectate și sunt apoi modificate pe măsură ce editați. –  > Por David.
 • @David. Cu siguranță tocmai ai descris același comportament ca și mine. –  > Por Simon Wilder.
Adam K Dean

Unele dintre răspunsurile de aici nu au ajutat cu adevărat.

Oamenii îți arată cum să găsești lucruri, dar acum cum să le înlocuiești.

M-am uitat puțin și se pare că e vorba de Ctrl+H pentru înlocuire, apoi veți obține o fereastră de căutare și una de înlocuire. Pentru mine a funcționat.

Comentarii

 • Nu va funcționa pentru utilizatorii de Mac. Deoarece, Ctrl + H ascunde sublimul în Mac. –  > Por Vineet Jain.
 • Și eu sunt un utilizator Mac. Este cmdH pentru a ascunde, nu ctrl, , deși, acestea fiind spuse, acum folosesc Atom în loc de sublime, iar prescurtarea pentru replace este alt+cmd+f așa că lucrurile se pot schimba –  > Por Adam K Dean.
Joe Bergevin

ST2 are o funcție pentru a schimba mai multe selecții deodată.

 1. Faceți dublu clic pe prima instanță de 0 pe care doriți să o modificați.
 2. Apăsați tasta pentru Find->Adăugare rapidă Next* pentru a selecta următoarea instanță a lui 0 și repetați până când ați selectat toate instanțele lui 0 pe care doriți să le modificați.
  Dacă această metodă selectează o instanță pe care doriți să o omiteți, apăsați tasta pentru Find->Quick Skip Next.
 3. Verificați dacă cele mai multe câmpuri evidențiate sunt cele pe care doriți să le înlocuiți. În continuare, tastați „255” și ar trebui să modifice simultan toate instanțele selectate.

*Consultați meniul Find (Căutare) din bara de meniu pentru a găsi tasta rapidă corectă pentru sistemul dumneavoastră. În cazul Windows-ului de tip vanilie, meniul vă spune că Find->Adăugare rapidă Următorul este Ctrl+D șiGăsiți->Salt rapid Următorul este Ctrl+K,Ctrl+D.

Comentarii

 • Da, trebuie doar să faceți dublu clic pe orice cuvânt și toate celelalte cazuri vor fi ușor evidențiate, apoi apăsați Command + D și va începe să evidențieze celelalte apariții, iar apoi puteți începe să scrieți și va înlocui textul în toate zonele selectate. –  > Por WallMobile.
jkloo

Știu că acest lucru a fost răspuns de multe ori și toate sunt corecte, dar m-am gândit să mai adaug unul:

Similar cu CtrlD pentru a selecta ocurențe individuale ale selecției curente, puteți selecta toate ocurențele din fișier cu ajutorul funcției Alt+F3 atunci când se utilizează Windows sau Linux (CMD+CTRL+G în lumea Mac).

Acest lucru este util pentru modificările în masă.

garyh

În primul rând, selectați porțiunea de text care conține biții pe care doriți să îi schimbați.Pe Windows (îmi pare rău) este Ctrl + H sau Find > Replace... Se deschid astfel căsuțele de căutare/înlocuire din partea de jos a fișierului. Introduceți detaliile, apoi faceți clic pe Replace All (sau Ctrl + Alt + Enter)

João Paulo Macedo

1) Ctrl + F (sau Cmd + F pe un Mac);
2) Introduceți șirul de caractere pe care doriți să îl găsiți în câmpul de intrare din partea de jos a ferestrei.
3) Apăsați „Find All” (Găsește tot);

Toate aparițiile sunt acum selectate. Faceți ce doriți.

Aspect

Există o mulțime de opțiuni în stânga intrării care se deschide pe Ctrl + F. Există una care spune ceva de genul „Găsiți în textul selectat”. Selectați o grămadă de text, bifați acea opțiune și repetați aceiași pași de mai sus începând de la 2). Acum, sunt selectate doar corespondențele care aparțin acelei selecții.

Comentarii

 • complicații: Folosesc linux, și folosesc keybindings emacs pentru ST2. Astfel, CTRL-F doar mută cursorul înainte. De asemenea, mă întreb în mod special, dacă există o modalitate de a înlocui toate instanțele unui șir țintă care există doar în cadrul unei selecții. –  > Por user1419762.
 • Vedeți paragraful meu pentru înlocuirea numai în cadrul unei selecții. Acum, în legătură cu linux… Nu vă pot ajuta cu adevărat, deoarece l-am folosit doar pe Mac și Windows. –  > Por João Paulo Macedo.
xpioneer

Puteți folosi ctrl+F pentru a găsi textul.
ctrl+h pentru a introduce textul de înlocuire. Apoi ctrl+shift+h pentru a înlocui textul selectat curent și a trece la următorul text care se potrivește.

Aceasta este pentru Windows. Dar puteți verifica și în Mac, pentru care poate doriți să verificați legăturile de taste din Preferințe.

elsadek

Windows
1 – Găsiți: CTRL + F
2- Select-in: Alt + Enter

Acum puteți schimba toată selecția dintr-o singură lovitură, cum ar fi „seen-on-tv” ST homepage Spot.

Creditul merge la : https://superuser.com/a/921806/342825

Paul Brady
 1. Selectați elementul pe care doriți să îl înlocuiți (faceți dublu clic pe el, sau CtrlF pentru a-l găsi)…

 2. Apoi efectuați un (CtrlAppleG) pe Mac (aka. „Quick Find All”), pentru a scoate în evidență toate aparițiile șirului de caractere dintr-o dată.

 3. Acum, doar tastați direct textul de înlocuire… Toate aparițiile din selecție vor fi înlocuite pe măsură ce tastați (ca și cum cursorul dvs. s-ar afla în mai multe locuri deodată!)

Foarte la îndemână…

Gruber

Așa cum a declarat @JOPLOmacedo, ctrl + F este ceea ce aveți nevoie, dar dacă nu puteți folosi această scurtătură puteți verifica în meniu:

 • Find -> Găsiți..

  și gata.
  De asemenea, puteți seta un keybind personalizat pentru Găsire intrând:

 • Preferințe -> Key Bindings – Utilizator

  Ca și cererea dvs. pentru numai selecția există un buton chiar lângă câmpul de căutare unde puteți opta pentru „în selecție”.

 • Coderaemon

  option + command + F funcționează în Mac pentru căutare și înlocuire.