Cum se selectează valoarea de intrare onClick? (Programare, Javascript)

Szymon Toda a intrebat.

Am un <input type="text"> și dacă utilizatorul face clic în interiorul ei, vreau să fac să fie selectat conținutul (valoarea) din acea casetă. Cum aș putea face asta?

Comentarii

 • Întrebarea este destul de amplă, presupun că știți să folosiți javascript, poate încercați să întrebați despre specificul –  > Por benni_mac_b.
 • un indiciu: w3schools.com/htmldom/dom_using.asp –  > Por endo.anaconda.
 • În IE nu funcționează corect.. Dacă aveți deja o anumită valoare în caseta de intrare sau orice placeholder nu funcționează… Puteți să-mi spuneți ce trebuie să fac? –  > Por Javascript Coder.
4 răspunsuri
Ehsan Khodarahmi
<input type="text" onclick="select()"/>

Comentarii

 • În IE nu funcționează corect… Dacă aveți deja o anumită valoare în interiorul casetei de intrare sau orice placeholder nu funcționează… Puteți să-mi spuneți ce să fac? –  > Por Javascript Coder.
 • Și este posibil să o deselectați? Ideea mea este select(); document.execCommand('copy'); unselect(); –  > Por joseantgv.
 • cum se selectează() dacă evenimentul onClick este pe un alt element , să spunem un <i> tag atunci cum se poate folosi select() pentru a copia valoarea sau placeholder-ul în <input> tag-ul, PS cele 2 elemente sunt în același <div> tag părinte, dar <i> tag-ul, nu este un copil al <input> tag-ului –  > Por sasha romanov.
VisioN

Încercați select metoda:

document.getElementById("myinput").onclick = function() {
  this.select();
};

Amit

Puteți încerca următorul cod în interiorul unei metode javaScript, și să apelați evenimentul onClick al casetei de text…

function calledOnClick(){

  document.getElementById('test').select();
}

Kunal Waghmare

Puteți încerca următoarele jQuery codul care se apelează automat la încărcarea paginii

<script>
$(document).ready(function(){
  $('input').each(function(){
    $(this).click(function() {
      this.select();
    });
  });
  $("#return_date").focus();
});
</script>