Cum/unde să descărcați openjdk/openjre pentru Windows [duplicat] (Programare, Java, Descărcați, Openjdk)

anjanb a intrebat.
a intrebat.

Cum pot descărca OpenJDK și OpenJRE pentru Windows ?

Există o versiune pentru server a Open JRE ?

Motivul pentru care întreb este din moment ce căutând pe Google nu am ajuns nicăieri. Din moment ce din ce în ce mai multe companii au început să se uite la openjdk/openjre, iar unii dintre noi trebuie să implementeze/dezvolte pe windows, aceasta este o întrebare valabilă.

Dacă credeți că a construi open jdk/jre este singura soluție deocamdată, vă rog să o spuneți.

All : Nu este un duplicat. De când a fost pusă întrebarea inițială (și răspunsurile corespunzătoare), JDK 8 a fost lansat. Site-ul OpenJDK nu dispune de binarele OpenJDK 8 sau OpenJRE 8. Este destul de dificil pentru un dezvoltator java să construiască unul pentru el însuși. Caut un OpenJDK „oficial” OpenJDK, OpenJRE client, OpenJRE server pe care să îl pot descărca și redistribui conform licenței.

Comentarii

  • Presupun că ați căutat deja pe Google acest lucru (de la reprezentantul dvs.), așa că nu sunt sigur care este îndoiala dvs. –  > Por Peter Lawrey.
  • @PeterLawrey : De ce nu există compilări oficiale „OpenJDK” pentru Windows? Caut OpenJDK versiunea 7 și 8. De asemenea, OpenJRE versiunea 7 și 8. Tot ceea ce am obținut din răspunsurile la întrebarea anterioară „duplicată” au fost OpenJDK 7 build 31 și mai jos, neoficiale. Nu am nimic mai târziu, cum ar fi OpenJDK 8. –  > Por anjanb.
  • Din păcate, nu există build-uri oficiale ale OpenJDK, din păcate. Poziția noastră oficială este că proiectul OpenJDK nu publică binare. (Personal, nu sunt de acord cu această poziție). Acestea fiind spuse, terțe părți precum Red Hat și Azul furnizează binari pentru OpenJDK 8. Nu există binare pentru construcția „server”, AFAIK. –  > Por omajid.
  • github.com/ojdkbuild/ojdkbuild ? –  > Por Yousha Aleayoub.
  • adoptopenjdk.net –  > Por Jayan.
1 răspunsuri
Peter Lawrey

Cum procedez pentru a descărca OpenJDK și OpenJRE pentru Windows ?

Pe pagina de start a OpenJDK se menționează

Descărcați și instalați JDK 8 open-source pentru cele mai populare distribuții Linux. Dacă ați venit aici căutând binariile produsului Oracle JDK 8 pentru Solaris, Linux, Mac OS X sau Windows, care se bazează în mare parte pe același cod, le puteți descărca de pe java.oracle.com.

Puteți descărca și construi singur OpenJDK, așa cum au făcut și alții, însă nu sunt sigur că aceasta este o idee bună pentru o instanță de producție și este un produs destul de complicat de construit și testat.

Există o versiune pentru server a Open JRE?

Da, serverul JVM rulează în mod implicit pe Linux și Windows pe 64 de biți.

Dacă credeți că construirea Open Jdk/JRE este singura soluție pentru moment

există o mulțime de alte JDK-uri gratuite, inclusiv cele ale Oracle și IBM

Dacă doriți suport, vă sugerez să luați în considerare Azul’s Zulu.

Comentarii

  • Vreun motiv pentru pentru downvote? –  > Por Peter Lawrey.
  • Site-ul nu are descărcări pentru Windows. Cred că de aceea. Acestea pot fi descărcate de aici: github.com/alexkasko/… –  > Por f1sh.
  • @PeterLawrey : OpenJDK are o licență diferită de cea a Oracle JDK. dacă aleg OpenJDK în locul Oracle JDK, ar trebui să pot descărca părțile OpenJDK și nu părțile Oracle JDK. corect ? –  > Por anjanb.
  • @PeterLawrey : Zulu, am văzut răspunsul de la managerul lui Zulu din postarea anterioară. Cu toate acestea, ce garanție am că biții sunt aceiași cu cei de pe site-ul OpenJDK ? De asemenea, ei sunt în spatele versiunii publice JDK 8 — în prezent 8u72 vs. versiunea oficială de 8u77. De asemenea, nu am văzut un JRE separat vs JDK — doar JDK. Deci, în prezent, alte oferte nu au echivalent cu ofertele oficiale. –  > Por anjanb.
  • „Există o mulțime de alte JDK-uri gratuite, inclusiv cele ale Oracle și IBM” – cu excepția faptului că există un mandat care ne obligă să folosim OpenJDK în viitor. De aceea întrebarea. Vă mulțumesc. –  > Por anjanb.