Curl nu este recunoscut ca o comandă internă sau externă, program operabil sau fișier batch (Programare, Windows, Fișier Batch, Curl, Cmd, Hockeyapp)

Nevin Raj Victor a intrebat.
a intrebat.

Am instalat curl și am setat-o ca environment variable în sistemul meu. Dar atunci când se execută curl comanda dă o eroare 'curl' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.Am încercat să-mi repornesc sistemul, dar nu are niciun rost.Vreau ca acesta să îmi încarce aplicația pe HockeyApp. Vă rog să mă ajutați.I sunt folosind Windows 8.1.

Comentarii

 • Știu că întrebarea pare a fi una duplicată. dar am încercat aproape toate soluțiile date, cum ar fi adăugarea directorului în care este instalat la calea Windows etc. Dar nu funcționează pentru mine. –  > Por Nevin Raj Victor.
 • Ce se întâmplă atunci când apelați curl cu calea completă? –  > Por SomethingDark.
 • @SomethingDark: Se dă : curl: <6> could not resolve host :C – –  > Por Nevin Raj Victor.
 • @SomethingDark: Folosesc aplicația hockey app api pentru a încărca un apk android. Îmi pare rău pentru formatul de tastare incorecte. -F și -H nu este recunoscut ‘curl -F „status=2” -F „notify=2” -F „[email protected]” -H „X-HockeyAppToken:TOKEN” -H „X-HockeyAppToken:TOKEN” rink.hockeyapp.net/api/2/apps/APP_ID/app_versions/upload‘ –  > Por Nevin Raj Victor.
 • Înlocuiți APP_ID cu cheia ta API? De asemenea, nu sunt sigur, dar cred că nu ai nevoie de caracterele „ în comanda curl. –  > Por SomethingDark.
3 răspunsuri
Nevin Raj Victor

Pași pentru a instala curl în windows

Instalați cURL pe Windows

Există 4 pași de urmat pentru a instala cURL pe Windows.

Pasul 1 și pasul 2 este de a instala biblioteca SSL. pasul 3 este de a instala cURL. pasul 4 este de a instala un certificat recent

Pasul unu: Instalați Visual C++ 2008 Redistributables

De la https://www.microsoft.com/en-za/download/details.aspx?id=29Pentru sisteme pe 64 de bițiVisual C++ 2008 Redistributables (x64)Pentru sisteme pe 32 de bițiVisual C++ 2008 Redistributables (x32)

Pasul doi: Instalați Win(32/64) OpenSSL v1.0.0k Light

De la http://www.shininglightpro.com/products/Win32OpenSSL.htmlPentru sisteme pe 64 de bițiWin64 OpenSSL v1.0.0k LightPentru sisteme pe 32 de bițiWin32 OpenSSL v1.0.0k Light

Pasul trei: Instalați cURL

În funcție de faptul că sistemul dvs. este pe 32 sau 64 de biți, descărcați curl.exe corespunzător** curl.exe.**De exemplu, mergeți la secțiunea Win64 – Generic și descărcați binarul Win64 cu suport SSL (cel în care SSL nu este tăiat cu o cruce).Visit http://curl.haxx.se/download.html

Copiați curl.exe în C:WindowsSystem32

Pasul patru: Instalați certificatele recente

Nu săriți peste acest pas.Descărcați o copie recentă a fișierelor CERT valide de la https://curl.haxx.se/ca/cacert.pemCopiați-o în același dosar în care ați plasat curl.exe (C:WindowsSystem32) și redenumiți-o ca fiind curl-ca-bundle.crt

Dacă ați instalat deja curl sau după ce ați făcut pașii de mai sus, adăugați directorul în care este instalat la calea de acces la Windows:

1 – De pe desktop, faceți clic dreapta pe Computerul meu și faceți clic pe Properties (Proprietăți).
2 – Faceți clic pe Setări avansate ale sistemului .
3 – În fereastra Proprietăți de sistem faceți clic pe butonul Variabile de mediu .
4 – Selectați Path și faceți clic pe Edit.
5 – Adăugați ;c:path la directorul curl la sfârșit.
5 – Faceți clic pe OK.
6 – Închideți și redeschideți și redeschideți prompt de comandă

Comentarii

 • Genial, mulțumesc Nevin. Nu am putut găsi Visual C++ 2008 Redistributables în pasul 1, dar trebuie să le fi instalat oricum, deoarece restul pașilor au funcționat. –  > Por Paul Wright.
 • La fel ca Paul, nu am reușit să găsesc elementul în step 1 dar a funcționat corect! Mulțumesc pentru ghidul detaliat, +1 –  > Por benscabbia.
 • Grozavă postare! A funcționat foarte bine. Pentru pasul patru, acel link se deschide ca o grămadă de text. Eu doar am copiat și am lipit-o într-un fișier text și apoi am schimbat numele în curl-ca-bundle.crt – este posibil să trebuiască să aveți activată opțiunea de activare a extensiilor de fișiere pentru a schimba extensia fișierului. –  > Por Radmation.
 • Stai, notele tale spun să copiezi EXE-ul, nu directorul sursă… deci când spui „Adaugă ;c:path la directorul curl la sfârșit.” este foarte confuz pentru că nu există niciun „director” curl. Foarte confuz. –  > Por Chad.
 • La fel ca mai sus, în windows 10 curl este deja acolo în system32/curl.exe, atunci cum ar trebui să-l configurăm în variabila de mediu. –  > Por Dhwanil Patel.
Pre_hacker

Aici puteți găsi link-ul de descărcare directă pentru Curl.exe

Am căutat procesul de descărcare a Curl și peste tot unde au spus copiați fișierul curl.exe în System32 dar nu au furnizat linkul direct, dar după ce am săpat puțin mai mult, l-am găsit. așa că aici este, bucurați-vă, găsiți curl.exe cu ușurință în folderul bin doar

dezarhivați-l și apoi mergeți la dosarul bin acolo veți obține fișierul exe.

link pentru a descărca curl generic

Comentarii

 • În curl-7.53.1 nu există un dosar bin, mai degrabă îl puteți găsi aici: src/curl.exe –  > Por jaegs.
 • se găsește în dosarul src/, dar nu este executat.  > Por Affan.
 • Mulțumesc mult… După ce am copiat și lipit, am pornit terminalul din acea cale și a funcționat –  > Por Kushal.
Hassan Saeed

Metoda 1:

Adăugați calea „C:Program FilescURLbin” în variabilele de sistem Faceți clic dreapta pe Computerul meu și faceți clic pe Proprietăți >avansat > Variabile de mediu

Metoda 2: (dacă metoda 1 nu funcționează atunci)

deschideți pur și simplu promptul de comandă cu „run as administrator”