Deblocați fișierele APK în Android Studio pentru editare (Programare, Android, Mobil, Apk)

AndyP a intrebat.

Newbie aici!

Am descărcat fișierul .apk în Android Studio pentru a face câteva modificări la cod. Vreau să adaug o cerință pentru ca un utilizator să introducă „un cuvânt memorabil” atunci când se înregistrează. Dar când încerc să editez fișierul necesar, primesc doar o casetă de alertă care îmi spune că fișierul este doar pentru citire. Am încercat să modific acest lucru în panou, dar fără niciun efect. Este posibil ca dezvoltatorul anterior să fi blocat fișierele. Cum procedez pentru a edita din acest moment, dacă dezvoltatorul a blocat fișierele, în ce fișier/folder trebuie să modific pentru a face fișierele editabile.

1 răspunsuri
Daan

Fișierul .apk pe care îl aveți este o versiune compilată a codului. Android studio îl poate descompila pentru tine atunci când îl imporți pentru a vizualiza conținutul, dar nu poți edita direct codul descompilat.

Cea mai bună soluție este să achiziționați codul sursă original. Cealaltă opțiune este să încercați să descompilați și să recompilați fișierul .apk, așa cum se explică în această postare.