Descărcarea vizualizării ca captură de ecran și a datelor în ECharts by Baidu (Programare, Vizualizare De Date, Echarts)

user1330974 a intrebat.
a intrebat.

În ultima vreme am învățat cum să folosesc ECharts și nu am reușit să îmi dau seama cum în acest exemplu, au butoane (ca acesta ) în dreapta sus care permit utilizatorului să descarce graficul ca o captură de ecran și să vadă datele de fundal.

În alte exemple, cum ar fi acest, nu există un astfel de buton, așa că presupun că face parte din caracteristicile ECharts.

Ar putea cineva, familiarizat cu ECharts, să ne ajute să explice cum se activează aceste opțiuni? Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsurile dumneavoastră!

1 răspunsuri
user1330974

Doar răsfoind mai mult în aceste exemple, cred că asta este ceea ce activează opțiunile „Save As Image”, „Show Data” (un exemplu de utilizare).

toolbox: {
  show : true,
  feature : {
    mark : {show: true},
    dataView : {show: true, readOnly: false},
    magicType: {show: true, type: ['line', 'bar']},
    restore : {show: true},
    saveAsImage : {show: true}
  }
},

Dacă cineva are o explicație mai cuprinzătoare cu privire la funcțiile disponibile și la modul de utilizare a acestora, mi-ar plăcea să aflu mai multe și să o accept ca răspuns. Vă mulțumesc anticipat!

Comentarii

 • Această documentație enumeră toate funcțiile disponibile ale toolbox-ului echarts.apache.org/en/option.html#toolbox.feature. –  > Por Bikash kharel.
 • Toate linkurile de pe întrebare și răspuns sunt depășite. Trebuie să se actualizeze! –  > Por gis.