Eclipse Bug: Excepție de buclă de eveniment neacoperită Nu mai există mânere (Programare, Eclipse, Swt)

HEADLESS_0NE a intrebat.

Am construit o interfață grafică folosind Swing și MigLayout.

Folosesc Eclipse 4.2.2 (64 de biți) pe Windows 7 Ultimate. de fiecare dată când fac clic înapoi în fereastră pentru a edita codul, apare o fereastră pop-up, apoi mi se cere să repornesc Eclipse, iar jurnalul de evenimente spune următoarele:

 org.eclipse.swt.SWTError: No more handles
  at org.eclipse.swt.SWT.error(SWT.java:4387)
  at org.eclipse.swt.SWT.error(SWT.java:4276)
  at org.eclipse.swt.SWT.error(SWT.java:4247)
  at org.eclipse.swt.widgets.Widget.error(Widget.java:468)
  at org.eclipse.swt.widgets.Control.createHandle(Control.java:704)
  at org.eclipse.swt.widgets.Label.createHandle(Label.java:199)
  at org.eclipse.swt.widgets.Control.createWidget(Control.java:744)
  at org.eclipse.swt.widgets.Control.<init>(Control.java:112)
  at org.eclipse.swt.widgets.Label.<init>(Label.java:101)
  ...

Atașez capturi de ecran ale mesajelor de eroare. a mai întâlnit cineva această eroare cu Eclipse? Cunoașteți o soluție de rezolvare sau o soluție?

Comentarii

 • Exact aceeași problemă aici. Mi-aș dori ca cineva să vină cu o alternativă mai bună decât downgrade-ul… –  > Por azpublic.
 • Da, este enervant. Încă nu am găsit o soluție adecvată. –  > Por HEADLESS_0NE.
 • Am această problemă persistentă într-unul din pc-urile mele, dar nu se întâmplă în alt pc. Este destul de enervant. Am rămas cu Eclipse 3.8 și ADT2.1.  > Por tcboy88.
 • Iată un bug care pare să aibă legătură cu această problemă : bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=402983 . Se pare că o configurație cu două monitoare ar putea fi legată … Voi lucrați pe 2 monitoare ca și mine ? –  > Por azpublic.
 • Am această problemă și eu și sunt pe două monitoare –  > Por Ethan.
23 răspunsuri
Nineroad

Există o soluție de rezolvare: Schimbați editorul Java în WindowBuilder.

Eclipse → Windows → Preferințe → Asociații de fișiere →, , alegeți WindowBuilder Editor ca editor Java implicit.

Comentarii

  22

 • Calea completă este Eclipse / Windows / Preferences și apoi General / Editors / File Associations Și în cazul meu nu există „WondowBuilder Editor” disponibil ca editor 🙁 –  > Por Andras Balázs Lajtha.
 • frumos! de fapt poți descărca window builder de aici download.eclipse.org/windowbuilder/WB/release/R201309271200/4.3 –  > Por Niko Adrianus Yuwono.
 • Am încercat același lucru, dar eroarea este încă acolo. Am instalat constructorul de ferestre și am ales ca editor java implicit. –  > Por tcboy88.
 • Pentru mine funcționează parțial. Am instalat și în cele din urmă nu am primit astfel de erori la trecerea la editorul java. Dar tot am primit-o când am trecut la (de exemplu) vizualizarea variabilelor în perspectiva de depanare. –  > Por takacsot.
 • Am instalat plugin-ul windowBuilder și părea că funcționează, dar după un timp a început din nou –  > Por Abdeali Chandanwala.
Brandon

Am avut aceeași problemă, s-a dovedit că TeamViewer a cauzat acest lucru.

În TeamViewer-ul dvs. mergeți la:

Extras → Opțiuni → Avansat → QuickConnect configurați-l și dezactivați opțiunea Show QuickConnect buton.

Comentarii

 • Ești cel mai tare! Tocmai am instalat TeamViewer aseară și astăzi am primit acest bug în Eclipse. Mă gândeam la o oră de căutare a unei soluții, dar am rezolvat-o în 30 de secunde datorită ție –  > Por georgiecasey.
 • Nu pot vedea opțiunea QuickConnect în v13.0.6447.  > Por Începător.
Rudi

După cum a sugerat Nineroad Instalarea WindowBuilder ca editor implicit pentru fișierele cu extensia *.java a rezolvat această problemă pentru mine.

În Eclipse, navigați la Help > Install New Software

Adăugați http://archive.eclipse.org/windowbuilder/WB/release/R201309271200/4.3 la calea „Work with”, selectați toate componentele sugerate și instalați WindowBuilder.

Odată finalizat, Eclipse va solicita repornirea. odată repornit, în Eclipse navigați la Window > Preferences.în caseta de dialog Preferences (Preferințe) navigați la General > Editor > File Associations (Asociații de fișiere).sub lista „File Associations”, asigurați-vă că selectați *.java tipuri de fișiere. Fereastra de jos (etichetată „Associated Editors”) ar trebui să aibă WindowBuilder ca opțiune. Selectați WindowBuilder și faceți clic pe „Default” în dreapta, pentru a seta WindowBuilder ca editor implicit de fișiere *.java.

Acest lucru a rezolvat problema eroarea SWT pentru mine.

Notă: EclipseVersion: Kepler Service Release 2Windows 7 pe 64 de biți

MattSidor

Aveam DisplayFusion în funcțiune, care este un program special pentru Windows folosit pentru a gestiona mai multe monitoare. Dezactivarea acestuia a părut să rezolve această problemă pentru mine.

Comentarii

 • Aceasta a fost problema și pentru mine! –  > Por Oskar Eriksson.
 • Un comentator de pe bug-ul Eclipse sugerează că adăugarea unei intrări de compatibilitate pentru eclipse.exe și verificarea Disable TitleBar Buttons (this application only) ca o soluție mai puțin drastică. –  > Por Brad Mace.
Adio

Este o problemă de hardware deloc.

Dacă aveți nView, dezactivați Desktop Manager. În cazul ATI, dezactivați HydraVision.

Acest lucru funcționează bine pe Eclipse Kepler (Standard) și Android Developer Tools Edition.

Comentarii

 • Îmi pare rău, știu că este o postare foarte veche pentru a o reapărea, dar Wow vă mulțumesc foarte mult! chiar mi-a rezolvat problema! în cazul meu a fost AMD Catalyst Catalystl controll center și a trebuit să merg la „Settings > Advanced View” și apoi în stânga, „HydraVision > Manage Desktop > General Settings > Enable Desktop Management” și să debifez acest lucru. Notă: Căile de mai sus sunt traduse în limba engleză, este posibil ca translația să nu fie deloc exactă. Mulțumesc!!!! –  > Por fill͡pant͡.
Andreas Covidiot

pe scurt: verificați dacă secțiunile în bold de mai jos vă pot salva ziua 🙂

(Acest răspuns poate fi de ajutor, dar problema de la sursă tot nu este găsită. Voi actualiza concluziile mele dacă se rezolvă satisfăcător).

<actualizări…>

actualizare: Tocmai s-a întâmplat din nou și a apărut la tragerea/poziționarea unui fișier XML (Tomcats content.xml) sub toate celelalte fișiere. (Deschis de „XML Editor”: Provider: Eclipse Web Tools Platform, , Plug-in Name: XML editor, , Version: 1.0.700.v201005192212, , Plug-in Id: org.eclipse.wst.xmleditor.doc.user)

update2: La o analiză mai amănunțită, eroarea dispare atunci când mut editorul înapoi la celelalte fișiere (toate editorii deschise într-o singură zonă). În plus, apare numai la intrarea sau la ieșirea din acest editor XML, nu de exemplu la efectuarea de modificări și la salvarea acestuia prin CRTL+S. În afară de aceasta, excepția legată de JBoss de mai jos apare la evenimentul CRTL+S, dar independent de această problemă (deci este posibil să nu aibă nicio legătură).

actualizare3: Ne apropiem și mai mult: de ceva timp există o nouă funcție de poziționare a editorului. (Inițial am fost puțin confuz, dar acum înțeleg și chiar și vizual pot vedea ce se înțelege și ce face diferența…). Așadar, există două moduri de a poziționa editorii pe verticală sau pe orizontală lângă alți editori:

 1. poziționarea în interiorul aceluiași „panou” (indicat printr-un panou global și două panouri interioare/borduri/rectunghiuri în jurul editorilor) și
 2. poziționându-l lângă vechiul „panou” (indicat printr-o ramă dreptunghiulară în jurul panoului vechi și al celui nou.

Astfel, plasarea unui editor într-un nou panou „global” (2.) funcționează fără probleme, în timp ce plasarea într-un nou panou „local” (1.) cauzează o problemă.(de fapt, acest lucru este foarte util, deoarece pot continua să lucrez destul de eficient) (poate că altcineva ar putea raporta această eroare în mod corespunzător) (de asemenea, nu pare să aibă legătură cu editorul XML menționat mai sus, deoarece se întâmplă, de exemplu, și în cazul fișierelor de proprietăți).

actualizare 4: Folosesc Windows 7 în modul hibernare. Ceea ce înseamnă că nu pornesc Eclipse prea des. Acum mi-am dat seama că Eclipse însuși a fost pornit (uitându-mă în Task Manager) de 2 ori (vizual și folosind ALT+TAB pentru navigarea în ferestrele deschise acest lucru nu era evident). după (oprirea/uciderea tuturor instanțelor deschise și) repornirea problemei nu mai apare.

actualizare 5: În această întrebare duplicată cineva a afirmat că ar fi fost rezolvat prin ultima actualizare Windows: https://stackoverflow.com/a/19316804/1915920 . Voi verifica acest lucru pentru mine, dar în prezent nu pot oricum să reproduc problema.

actualizare 6: Într-o altă situație am avut această problemă și părea legată de o fereastră de proprietate (în acest caz, Jasper Reports) care își actualiza automat conținutul, în funcție de editorul curent (ca o vizualizare de contur). Așadar, ar putea fi o idee bună să închideți și redeschideți (toate) ferestrele de contur și/sau de proprietăți.

</…actualizări>

Eroarea în general indică, că unele programe au (probabil) neobișnuit de multe (probabil mii?) de mânere de fișiere deschise în sistemul de operare. deci ar trebui să se verifice dacă în afara sau în interiorul Eclipse sunt deschise multe fișiere în același timp sau dacă sunt deschise într-o perioadă scurtă de timp, dar nu sunt închise corespunzător (ar putea fi închise vizual, dar sistemul de operare crede în continuare că sunt folosite, deoarece aplicația nu a eliberat cumva corespunzător mânerele de fișiere).

Acum am și eu această problemă în prezent. Dacă mă uit în jurnalul de erori (Window->Show View->General->Error Log) pot vedea o mulțime de următoarele excepții org.jboss.ide.eclipse.archives.core.* imediat înainte. Deoarece nu folosesc în acest moment Plugin-ul instalat JBoss Developer Studio (care probabil are legătură cu acesta) și nu este deschisă nicio fereastră sau editor asociat (doar câteva butoane din bara de instrumente „JBoss Central” și din perspectiva „JBoss”), voi aveao privire dacă dezactivarea acestora va ajuta la această problemă sporadică. de asemenea, am închis toate editorii deschise, am repornit Eclipse și le-am deschis și nu pot vedea această problemă în acest moment din nou.

Problems occurred when invoking code from plug-in: "org.eclipse.core.resources".

java.lang.NullPointerException
  at org.jboss.ide.eclipse.archives.core.WorkspaceChangeListener$2.visit(WorkspaceChangeListener.java:74)
  at org.eclipse.core.internal.events.ResourceDelta.accept(ResourceDelta.java:69)
  at org.eclipse.core.internal.events.ResourceDelta.accept(ResourceDelta.java:49)
  at org.jboss.ide.eclipse.archives.core.WorkspaceChangeListener.resourceChanged(WorkspaceChangeListener.java:70)
  at org.eclipse.core.internal.events.NotificationManager$1.run(NotificationManager.java:291)
  at org.eclipse.core.runtime.SafeRunner.run(SafeRunner.java:42)
  at org.eclipse.core.internal.events.NotificationManager.notify(NotificationManager.java:285)
  at org.eclipse.core.internal.events.NotificationManager.broadcastChanges(NotificationManager.java:149)
  at org.eclipse.core.internal.resources.Workspace.broadcastPostChange(Workspace.java:396)
  at org.eclipse.core.internal.resources.Workspace.endOperation(Workspace.java:1531)
  at org.eclipse.core.internal.resources.Workspace.run(Workspace.java:2354)
  at org.eclipse.ui.actions.WorkspaceModifyOperation.run(WorkspaceModifyOperation.java:118)
  at org.eclipse.ui.internal.editors.text.WorkspaceOperationRunner.run(WorkspaceOperationRunner.java:75)
  at org.eclipse.ui.internal.editors.text.WorkspaceOperationRunner.run(WorkspaceOperationRunner.java:65)
  at org.eclipse.ui.editors.text.TextFileDocumentProvider.executeOperation(TextFileDocumentProvider.java:456)
  at org.eclipse.ui.editors.text.TextFileDocumentProvider.saveDocument(TextFileDocumentProvider.java:772)
  at org.eclipse.ui.texteditor.AbstractTextEditor.performSave(AbstractTextEditor.java:5068)
  at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
  at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
  at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
  at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
  at org.jboss.tools.common.editor.ObjectMultiPageEditor.saveX(ObjectMultiPageEditor.java:403)
  at org.jboss.tools.common.editor.ObjectMultiPageEditor.doSave(ObjectMultiPageEditor.java:385)
  at org.eclipse.ui.internal.SaveableHelper$2.run(SaveableHelper.java:150)
  at org.eclipse.ui.internal.SaveableHelper$5.run(SaveableHelper.java:276)
  at org.eclipse.jface.operation.ModalContext.runInCurrentThread(ModalContext.java:464)
  at org.eclipse.jface.operation.ModalContext.run(ModalContext.java:372)
  at org.eclipse.ui.internal.WorkbenchWindow$13.run(WorkbenchWindow.java:1812)
  at org.eclipse.swt.custom.BusyIndicator.showWhile(BusyIndicator.java:70)
  at org.eclipse.ui.internal.WorkbenchWindow.run(WorkbenchWindow.java:1809)
  at org.eclipse.ui.internal.SaveableHelper.runProgressMonitorOperation(SaveableHelper.java:284)
  at org.eclipse.ui.internal.SaveableHelper.runProgressMonitorOperation(SaveableHelper.java:263)
  at org.eclipse.ui.internal.SaveableHelper.savePart(SaveableHelper.java:155)
  at org.eclipse.ui.internal.WorkbenchPage.saveSaveable(WorkbenchPage.java:3777)
  at org.eclipse.ui.internal.WorkbenchPage.saveEditor(WorkbenchPage.java:3790)
  at org.jboss.tools.common.model.ui.texteditors.SaveAction3.run(PropertiesTextEditorComponent.java:357)
  at org.eclipse.jface.action.Action.runWithEvent(Action.java:499)
  at org.eclipse.jface.commands.ActionHandler.execute(ActionHandler.java:119)
  at org.eclipse.ui.internal.handlers.E4HandlerProxy.execute(E4HandlerProxy.java:90)
  at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor58.invoke(Unknown Source)
  at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
  at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
  at org.eclipse.e4.core.internal.di.MethodRequestor.execute(MethodRequestor.java:56)
  at org.eclipse.e4.core.internal.di.InjectorImpl.invokeUsingClass(InjectorImpl.java:243)
  at org.eclipse.e4.core.internal.di.InjectorImpl.invoke(InjectorImpl.java:224)
  at org.eclipse.e4.core.contexts.ContextInjectionFactory.invoke(ContextInjectionFactory.java:132)
  at org.eclipse.e4.core.commands.internal.HandlerServiceHandler.execute(HandlerServiceHandler.java:167)
  at org.eclipse.core.commands.Command.executeWithChecks(Command.java:499)
  at org.eclipse.core.commands.ParameterizedCommand.executeWithChecks(ParameterizedCommand.java:508)
  at org.eclipse.e4.core.commands.internal.HandlerServiceImpl.executeHandler(HandlerServiceImpl.java:213)
  at org.eclipse.e4.ui.bindings.keys.KeyBindingDispatcher.executeCommand(KeyBindingDispatcher.java:285)
  at org.eclipse.e4.ui.bindings.keys.KeyBindingDispatcher.press(KeyBindingDispatcher.java:504)
  at org.eclipse.e4.ui.bindings.keys.KeyBindingDispatcher.processKeyEvent(KeyBindingDispatcher.java:555)
  at org.eclipse.e4.ui.bindings.keys.KeyBindingDispatcher.filterKeySequenceBindings(KeyBindingDispatcher.java:376)
  at org.eclipse.e4.ui.bindings.keys.KeyBindingDispatcher.access$0(KeyBindingDispatcher.java:322)
  at org.eclipse.e4.ui.bindings.keys.KeyBindingDispatcher$KeyDownFilter.handleEvent(KeyBindingDispatcher.java:84)
  at org.eclipse.swt.widgets.EventTable.sendEvent(EventTable.java:84)
  at org.eclipse.swt.widgets.Display.filterEvent(Display.java:1262)
  at org.eclipse.swt.widgets.Widget.sendEvent(Widget.java:1056)
  at org.eclipse.swt.widgets.Widget.sendEvent(Widget.java:1081)
  at org.eclipse.swt.widgets.Widget.sendEvent(Widget.java:1066)
  at org.eclipse.swt.widgets.Widget.sendKeyEvent(Widget.java:1108)
  at org.eclipse.swt.widgets.Widget.sendKeyEvent(Widget.java:1104)
  at org.eclipse.swt.widgets.Widget.wmChar(Widget.java:1525)
  at org.eclipse.swt.widgets.Control.WM_CHAR(Control.java:4723)
  at org.eclipse.swt.widgets.Canvas.WM_CHAR(Canvas.java:344)
  at org.eclipse.swt.widgets.Control.windowProc(Control.java:4611)
  at org.eclipse.swt.widgets.Canvas.windowProc(Canvas.java:340)
  at org.eclipse.swt.widgets.Display.windowProc(Display.java:4977)
  at org.eclipse.swt.internal.win32.OS.DispatchMessageW(Native Method)
  at org.eclipse.swt.internal.win32.OS.DispatchMessage(OS.java:2549)
  at org.eclipse.swt.widgets.Display.readAndDispatch(Display.java:3757)
  at org.eclipse.e4.ui.internal.workbench.swt.PartRenderingEngine$9.run(PartRenderingEngine.java:1113)
  at org.eclipse.core.databinding.observable.Realm.runWithDefault(Realm.java:332)
  at org.eclipse.e4.ui.internal.workbench.swt.PartRenderingEngine.run(PartRenderingEngine.java:997)
  at org.eclipse.e4.ui.internal.workbench.E4Workbench.createAndRunUI(E4Workbench.java:138)
  at org.eclipse.ui.internal.Workbench$5.run(Workbench.java:610)
  at org.eclipse.core.databinding.observable.Realm.runWithDefault(Realm.java:332)
  at org.eclipse.ui.internal.Workbench.createAndRunWorkbench(Workbench.java:567)
  at org.eclipse.ui.PlatformUI.createAndRunWorkbench(PlatformUI.java:150)
  at org.eclipse.ui.internal.ide.application.IDEApplication.start(IDEApplication.java:124)
  at org.eclipse.equinox.internal.app.EclipseAppHandle.run(EclipseAppHandle.java:196)
  at org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher.runApplication(EclipseAppLauncher.java:110)
  at org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher.start(EclipseAppLauncher.java:79)
  at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseStarter.java:354)
  at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseStarter.java:181)
  at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
  at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
  at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
  at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
  at org.eclipse.equinox.launcher.Main.invokeFramework(Main.java:636)
  at org.eclipse.equinox.launcher.Main.basicRun(Main.java:591)
  at org.eclipse.equinox.launcher.Main.run(Main.java:1450)
  at org.eclipse.equinox.launcher.Main.main(Main.java:1426)

eclipse.buildId=4.3.0.I20130605-2000
java.version=1.7.0_25
java.vendor=Oracle Corporation
BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86_64, WS=win32, NL=de_DE
Framework arguments: -product org.eclipse.epp.package.reporting.product
Command-line arguments: -os win32 -ws win32 -arch x86_64 -product org.eclipse.epp.package.reporting.product

plugin-uri instalate (Help->About Eclipse->Installation Details->Installed Software: mark all + CTRL+C):(Eclipse Kepler Java EE și BIRT edition ca instalare de bază)

 Apache Directory Studio LDAP Browser 2.0.0.v20130628 org.apache.directory.studio.ldapbrowser.feature.feature.group  Apache Software Foundation
 DevUtilsFeature  1.0.9.201209201734 DevUtilsFeature.feature.group  null
 Eclipse IDE for Java and Report Developers  2.0.0.20130613-0530 epp.package.reporting  null
 GlassFish Tools  6.2.0.201307232054 oracle.eclipse.tools.glassfish.feature.group  Oracle
 JarPlug  0.6.1  com.simontuffs.eclipse.jarplug.feature.feature.group  simontuffs.com
 Jaspersoft Studio feature 5.2.0  com.jaspersoft.studio.feature.feature.group Jaspersoft Corporation
 Java EE 5 Documentation  6.2.0.201307232054 oracle.eclipse.tools.javaee.doc.v5.feature.group  Oracle
 Java EE 6 Documentation  6.2.0.201307232054 oracle.eclipse.tools.javaee.doc.v6.feature.group  Oracle
 Java EE 7 Documentation  6.2.0.201307232054 oracle.eclipse.tools.javaee.doc.v7.feature.group  Oracle
 JBoss Developer Studio (Core Features)  7.0.0.GA-v20130720-0044-B364  com.jboss.jbds.product.feature.feature.group  JBoss by Red Hat
 Log Viewer Feature  0.9.8.8 de.anbos.eclipse.logviewer.feature.feature.group  Andre Bossert
 MercurialEclipse 2.1.0.201304290948 mercurialeclipse.feature.group MercurialEclipse project
 MyLV 1.0.4  mylv_feature.feature.group null
 Oracle ADF Documentation (11.1.1.4)  6.2.0.201307232054 oracle.eclipse.tools.adf.doc.v11114.feature.group  Oracle
 Oracle ADF Documentation (11.1.1.5)  6.2.0.201307232054 oracle.eclipse.tools.adf.doc.v11115.feature.group  Oracle
 Oracle ADF Documentation (11.1.1.6)  6.2.0.201307232054 oracle.eclipse.tools.adf.doc.v11116.feature.group  Oracle
 Oracle ADF Documentation (11.1.1.7)  6.2.0.201307232054 oracle.eclipse.tools.adf.doc.v11117.feature.group  Oracle
 Oracle ADF Documentation (12.1.2) 6.2.0.201307232054 oracle.eclipse.tools.adf.doc.v1212.feature.group  Oracle
 Oracle ADF Tools 6.2.0.201307232054 oracle.eclipse.tools.adf.feature.group Oracle
 Oracle Cloud Tools  6.2.0.201307232054 oracle.eclipse.tools.cloud.feature.group  Oracle
 Oracle Coherence Tools  6.2.0.201307232054 oracle.eclipse.tools.coherence.feature.group  Oracle
 Oracle Database Tools 6.2.0.201307232054 oracle.eclipse.tools.database.feature.group Oracle
 Oracle Java EE Tools 6.2.0.201307232054 oracle.eclipse.tools.javaee.feature.group  Oracle
 Oracle Maven Tools  6.2.0.201307232054 oracle.eclipse.tools.maven.feature.group  Oracle
 Oracle Spring Tools  6.2.0.201307232054 oracle.eclipse.tools.spring.feature.group  Oracle
 Oracle WebLogic Scripting Tools  6.2.0.201307232054 oracle.eclipse.tools.weblogic.scripting.feature.group  Oracle
 Oracle WebLogic Server Tools 6.2.0.201307232054 oracle.eclipse.tools.weblogic.feature.group Oracle
 Toad® Extension for Eclipse - Community Edition - Core Plugin 1.8.3.201308140922 com.quest.toadext.core.feature.feature.group  Quest Software, Inc.
 Toad® Extension for Eclipse - Community Edition - MySQL DB Plugin 1.8.3.201308140922 com.quest.toadext.mysql.feature.feature.group  Quest Software, Inc.
 Toad® Extension for Eclipse - Community Edition - Oracle Database Plugin 1.8.3.201308140922 com.quest.toadext.feature.feature.group Quest Software, Inc.
 Toad® Extension for Eclipse - Community Edition - PostgreSQL Plugin  1.8.3.201308140922 com.quest.toadext.postgre.feature.feature.group Quest Software, Inc.        

Comentarii

 • Pentru mine se întâmplă și astăzi (tocmai am migrat la Keppler) atunci când vizualizez sursa unui fișier de clasă (Ctrl + clic pe o metodă care vă duce la sursa unei clase compilate). La vizualizarea sursei acelui fișier de clasă, dacă dau click pe debug view și apoi revin în editor, primesc sistematic această eroare … Foarte enervant atunci când încercați să depanați ceva. –  > Por azpublic.
 • a adăugat 5 actualizări/modificări mai sus (acest comentariu este menit să declanșeze notificări) – –  > Por Andreas Covidiot.
Vittee Nakka

Pentru mine, acest lucru cauzează de către ATI Desktop Manager.

După ce am omorât procesul „HydraDM.exe”, problema a dispărut. când l-am rulat din nou, problema a revenit.

Deci, dacă folosiți o placă grafică ATI, încercați să deschideți Task Manager, localizați „HydraDM.exe” (sau versiunea pe 64 de biți), apoi omorâți-l.

Comentarii

 • Ce este HydraDM.exe? Nu găsesc nimic! – user2889419
 • HydraDM.exe este Desktop Manager pentru placa grafică ATI. –  > Por Vittee Nakka.
 • Acest lucru a funcționat pentru mine și colegii de echipă, nici măcar nu a fost nevoie să repornesc eclipsa. –  > Por Walfrat.
LukaszQr

Dacă utilizați DisplayFusion:

 1. Deschideți pagina de setări Display Fusion
 2. Faceți clic pe fila Compatibilitate
 3. Adăugați aplicația Eclipse sau STS.exe
 4. Bifați „Disable TitleBar Buttons (Disable TitleBar Buttons (this application only)”, „Disable Application Hooks (this application only)” și „Use Process file icon on DisplayFusion taskbar, not window icon”

Referință: Display Fusion FIX

Heiko

Am avut exact aceeași problemă. Am găsit aici o soluție care funcționează pentru mine : https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=517671#c58

Pentru mine a fost suficient să pun

export GTK_IM_MODULE=ibus

în ~/.profile.

Sper că va ajuta și pe unii dintre voi.

Comentarii

 • mulțumesc… ați putea să vă postați răspunsul aici: stackoverflow.com/questions/59150005/… Voi marca răspunsul dvs. ca răspuns corect –  > Por Yusuf Ibrahim.
 • mulțumesc mult. asta mă ajută și pe mine. Funcționează în Ubuntu 19.04 –  > Por budo.
Michael Rodby

Wow, ce varietate de cauze ale acestor mesaje de eroare! O să mai arunc una:

În cazul meu, Eclipse 4.17 pe Ubuntu 16.04LTS afișa aceste mesaje pentru mai multe operațiuni. Se pare că 16.04LTS are GTK 3.18, dar Eclipse 4.17 necesită GTK 3.20. Actualizarea GTK (https://askubuntu.com/questions/933010/how-to-upgrade-gtk-3-18-to-3-20-on-ubuntu-16-04) a făcut ca mesajele de eroare să dispară.

becke-ch

Am găsit acum 2 modalități de a lucra cu eclipse fără a obține „SWTError: No more handles” pe Dell ProBook 6550b Windows 7 64 biți, dar niciuna dintre ele nu este cu adevărat satisfăcătoare: Pot să pornesc Windows în „secure mode” sau pot face downgrade la „eclipse-jee-indigo-SR2-win32-x86_64”. Voi încerca acum să omor un proces după altul până când kepler începe să funcționeze respectiv până când ajung în secure mode.

… și apoi câteva ore mai târziu …

În sfârșit (deocamdată) am putut rezolva problema (cel puțin pe laptopul meu: Dell ProBook 6550b Windows 7 64). A trebuit „doar” să omor procesele: „DPAgent.exe*32” (DigitalPersona Local Agent) & „DPAgent.exe” (DigitalPersona 64-bit Helper Process) care, din fericire, rulau sub utilizatorul meu (și nu SYSTEM, ceea ce ar fi putut face imposibilă uciderea, în funcție de drepturile dumneavoastră). Cu toate acestea, nu înțeleg cum pot aceste procese să interfereze cu mânerele SWT din eclipse ….

Mai multe informații despre această problemă pot fi găsite și aici: https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=402983

Andras Balázs Lajtha

Dacă aveți un Windows 7 proaspăt, forțați o actualizare Windows Update. Asta va face ca problema să dispară. Este o lovitură în întuneric, dar mi-a rezolvat problema. m-am luptat cu ea timp de o zi până când mi-am dat seama că versiunile mai noi ale eclipsei dau eroarea de mai sus cu .net Framework mai vechi: totul a mers bine până când un driver a instalat .net 4.0, iar din acel moment editorul Eclipse a dat excepția de buclă de eveniment neîngrijită.

Comentarii

 • Pot să confirm că actualizarea Windows rezolvă problema –  > Por Matt.
raggnic

Am un GPU nvidia, iar dacă nView este activat se întâmplă tot timpul. Încercați să îl dezactivați.

Se pare că eclipse nu este foarte compatibil cu softurile care suprascriu managementul ferestrelor de sistem pe mai multe ecrane.

Indiciu cum să dezactivez nView: http://nviewdesktopmanager.blogspot.com/2011/08/how-to-disable-nview-desktop-manager.html

Florian

Am avut aceeași problemă și în cele din urmă mi-am dat seama, că era vorba de Logitech SetPoint Software.

L-am dezinstalat – și eroarea a dispărut.

ViresX

Am avut această problemă după ce am instalat HP ProtectTools pe HP Probook 6470b, din cauza Password Manager-ului inclus.

Pentru a-l dezactiva, rulați „HP ProtectTools Administrative Console”, mergeți la „Applications->Settings”, deschideți fila „Applications” și debifați caseta de verificare „Status”.

După repornirea PC-ului, problema ar trebui să fie rezolvată, dar nu mai puteți utiliza Password Manager 🙁

Gerold Broser

Se întâmplă cu Eclipse Mars.2 Release (4.5.2) și Multimon TaskBar 2.1 pe o configurație cu două monitoare, de asemenea. Dispare dacă MM TaskBar este descărcat.

UPDATE

Tot la fel și cu Oxygen.2 Release (4.7.2).

HEADLESS_0NE

Ei bine, răspunzând oarecum la propria mea întrebare aici. încă nu știu ce cauzează această problemă, dar am găsit o alternativă.

Având în vedere că versiunea Juno a Eclipse este relativ recentă, bug-ul în sine ar putea avea legătură cu configurația sistemului meu.

În schimb, am descărcat cea mai recentă versiune a predecesorului său, Eclipse Indigo.acum pot folosi Eclipse fără probleme.

Deoarece nu am nevoie de niciuna dintre noile caracteristici ale lui Juno, versiunea Indigo va fi suficientă.

powerpanda

Și eu am aceeași problemă. Este cauzată de un software de captură de ecran hypersnap7. Deci cred că motivul este conflictul de taste rapide. Reporniți computerul, nu porniți alte programe, porniți Android Development Tools și urmăriți care software triger bug-ul.

Patricia

Eu folosesc două monitoare și am avut această problemă atât cu Kepler, cât și cu STS 3.4.0. Eliminarea procesului HydraDM.exe a funcționat pentru mine.

Russellt

Această „eroare” este discutată aici https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=402983. O mulțime de discuții despre configurațiile cu „mai multe monitoare”. Am experimentat problema astăzi(faceți clic în Eclipse (off-the-shelf ADT v22.3.0-887826) Package Explorer apoi faceți clic în editorul java și apare eroarea „no more handles”). Aceasta face ca Eclipse să nu poată fi utilizat.

M-a făcut să mă gândesc că este o problemă cu monitorul / placa grafică pe PC-ul meu win7 64bit, mai degrabă decât o problemă cu Eclipse. Am reinstalat placa grafică (nVidia GTX480) și am actualizat driverele. Am observat mai multe casete de dialog de eroare (monitorul Samsung nu a fost găsit) legate de monitorul meu (de fapt, un singur monitor BX2440) când am închis sistemul pentru repornire. Așa că, la repornire, am actualizat driverul monitorului. Apoi am repornit din nou și problema a dispărut (cel puțin pentru moment).

BTW, eu nu am instalat Win 7 SP1, așa că nu cred că soluția „actualizare completă a Windows” discutată în altă parte pe SO funcționează neapărat pentru toată lumea.

Comentarii

 • Astăzi am avut din nou exact aceeași problemă. Am reinstalat driverele GTX480, am dat click printr-o casetă de dialog Windows „Samsung monitor not found”, apoi am mutat mouse-ul din panoul Eclipse package explorer în panoul java editor, iar eroarea „no more handles” dispăruse. Probabil că se va repeta din nou, dar cel puțin am o soluție pentru moment. –  > Por Russellt.
Daniel Sokolowski

Pentru mine, această eroare se întâmpla pe o instalare proaspătă a Eclipse Luna SR2 (4.4.2) și când încercam să adaug un depozit Mercurial, am rezolvat după ce am făcut downgrade de la Java 8 la Java 7.

Mohamed Salem Lamiri

eroarea „unhandled event loop exception .. no more handles” (în cazul meu) a fost cauzată de driverul mouse-ului meu ! închiderea driverului mouse-ului meu a rezolvat problema. Nu are nimic de-a face cu versiunile Eclipse, am încercat aproape toate versiunile după Helios(atât în 64bit/32bit) și toate au aceeași problemă, am încercat de asemenea să adaug calea variabilei Eclipse/JRE în cadrul setărilor avansate de Windows „variabile de mediu”. Pentru a vă ajuta să rezolvați această eroare încercați să închideți aplicațiile și driverele nefolosite.

Arun Joshla

Și eu m-am confruntat cu această problemă.

OS : Ubuntu 18.04 LTS

Folosesc gnome, am trecut de la mediul Gnome la mediul Gnome Classic în timpul logării și am rezolvat problema.

(Puteți încerca și alte medii, cum ar fi unity – În cazul meu, această eroare nu a apărut în Unity sau Ubuntu, ci doar în Gnome )

Tags:,