Eclipse neon „nu există fișiere etapizate” eroare (Programare, Eclipse, Git, Github)

Zuenonentu a intrebat.

Folosesc Eclipse Neon pentru Github, pentru a putea împinge modificările.

Am deja un cont Github și am făcut un depozit specific doar pentru a încerca, dar nimic nu ajunge în depozit, deși urmez ghidurile și fac exact același lucru fără a primi erori, dar ajungând la un depozit Github gol (cu excepția fișierului Readme pe care l-am creat împreună cu depozitul de pe site).

Am realizat mai multe proiecte Java cu un simplu fișier main metodă, și o metodă pentru a scrie doar un mesaj fictiv, simplu, dar nu există în depozit.
Apoi fac clic dreapta pe proiect, selectez Echipa -> Share Project și selectez:
Repository: NewGit – /home/jannik/NewGit.git, arbore de lucru: /home/jannik/NewGit și Calea în cadrul depozitului: dummy și dați clic pe proiectul meu fictiv și apăsați finish.

Acum fac din nou clic dreapta pe proiectul meu și aleg Remote -> Push și aleg opțiunea implicită numită Depozit la distanță configurat care spune origine: https://github.com/< my-github-account>/eclipseTest.git ceea ce îmi spune că se leagă la depozitul meu numit eclipseTest (pe care l-am făcut pe site).

Apoi apăs pe Next și apăs *Add all Branches spec și apăs pe Next, apoi pe Finish. Apoi primesc un dialog care spune că ramurile Master și NewGit sunt actualizate, deși proiectul meu fictiv lipsește.

Dacă încerc Commit în Eclipse, primesc o eroare care spune că nu există fișiere etapizate.

Ce fac greșit?

Comentarii

  • Ați făcut vreun commit? –  > Por VonC.
  • Când încerc să fac commit, primesc o eroare care spune că nu există fișiere etapizate –  > Por Zuenonentu.
  • Din moment ce problema dvs. nu a fost legată doar de IDE, vă sugerez să vă familiarizați puțin cu modul în care funcționează git și cum se deosebește de alte VCS-uri. Puteți arunca o privire la Pro Git. Este o resursă foarte bună. –  > Por Mario Trucco.
2 răspunsuri
VonC

Înainte de a putea face push nicăieri, trebuie să adăugați și să comiteți mai întâi.

Vedeți „EGit/ Ghidul utilizatorului/Commit” pentru adăugare și comitere.

Este Urmărire modificări arată cum să adăugați fișiere la index.

Faceți clic pe Team > Add to Index pe nodul de proiect. (Acest element de meniu se numește Add în versiunile mai vechi ale Egit).

Apoi:

Click Team > Commit în meniul contextual al proiectului.

În cele din urmă, puteți împinge.

madhangopal

mergeți la >Theam > commit > veți obține lista de fișiere modificate și în acestea puteți muta fișierele modificate în modificări etapizate bloc și apoi să confirmați.

Vedeți această imagine puteți găsi soluția:

Comentarii

  • Ce este „Theam”? Ați vrut să spuneți Echipa? –  > Por La revedere StackExchange.