Editarea fișierelor Javascript a încetat să mai funcționeze cu Eclipse 2020-06 (Programare, Javascript, Eclipse, Eclipse 2020 06)

Domnule elvețian a intrebat.

Lucrez de mai mulți ani pe exact același director de fișiere cu eclipse. Pur și simplu a funcționat. Folosesc fișiere PHP, CSS, JS, HTML.

Ocazional, am executat o actualizare automată, așa cum este descrisă aici. Și aceasta a funcționat pur și simplu.

Acum, după ultima actualizare, mai multe lucruri tocmai s-au oprit să mai funcționeze:

 • În fișierele PHP, comenzile de bază nu mai sunt completate automat. Am căutat o soluție, fără succes.
 • Fișierele Javascript nu mai primesc niciun editor special.

Acum, întrebarea mea cea mai presantă este:

Unde pot reactiva vechiul și bunul editor Javascript?

Iată detaliile instalației mele:

Comentarii

 • Se pare că editorul Javascript a fost abandonat pur și simplu, fără niciun anunț corespunzător. Codul Wild Web Developer ar trebui să fie un înlocuitor. A se vedea acest bug –  > Por greg-449.
 • Ce captură, @greg-449! Mulțumesc, iar aceasta este într-adevăr o veste incredibilă – exact cum o exprimă utilizatorii pe acel bug! Voi menține această întrebare doar pentru a putea primi noi răspunsuri pe măsură ce această situație aparent nouă evoluează. –  > Por Domnule elvețian.
 • A existat un fel de declarație, eclipse.org/lists/wtp-dev/msg10917.html, , dar nu din partea cuiva recunoscut de la lăudatul reboot 2.0 al JSDT. De asemenea, nu s-au sfiit să injecteze remarci care să evanghelizeze Wild Web Developer în rapoartele de erori privind instrumentele existente. –  > Por nitind.
 • @greg-449 A existat un raport de eroare în care această modificare a fost discutată înainte și după aceea a fost menționată în New & Noteworthy. Unde și cum ar fi trebuit să se facă un anunț corespunzător în acest caz? –  > Por howlger.
2 răspunsuri
howlger

The Eclipse IDE pentru dezvoltatorii PHP este alcătuit din componente din diverse proiecte Eclipse. În cadrul Eclipse IDE 2020-06 versiunea suport pentru JavaScript pentru .js este nu mai furnizat de editorul JavaScript din JSDT, , ci de către Eclipse Wild Web Developer.

Wild Web Developer face nu oferă un editor separat pentru JavaScript, dar extinde pe Generic Text Editor prin completarea codului, evidențierea sintaxei, validare, navigare etc. pentru JavaScript.

La a reveni la editorul JavaScript JSDT trebuie să dezinstalați Eclipse Wild Web Developer și instalați JavaScript Development Tools din Eclipse IDE 2020-03 (cred că problemele dacă le aveați pe amândouă au fost rezolvate prin simpla eliminare sau dezactivare a editorului JavaScript în versiunea 2020-06):

 1. Dezinstalați Eclipse Wild Web Developer: În Ajutor > Despre Eclipse IDE: Detalii de instalare, , în fereastra Software instalat fila Selectați Eclipse Wild Web Developer și faceți clic pe Uninstall…
 2. Instalați Instrumente de dezvoltare JavaScript de pe site-ul 2020-03 versiune 03-03-03: În Ajutor > Instalarea de software nou… lucrați cu https://download.eclipse.org/releases/2020-03 și alegeți Instrumente de dezvoltare JavaScript pentru a instala

Vedeți și Eclipse IDE 2020-06 > Nou & De remarcat > Instrumente de dezvoltare Eclipse PHP

Comentarii

 • Vă mulțumim pentru informațiile suplimentare! Așa cum este descris în întrebare, adevărata problemă este probabil în faptul că am făcut o actualizare automată. Aceasta a făcut nu instalat automat „Wild Web Developer”. L-am adăugat manual și pare să funcționeze deocamdată – deși sunt surprins de bug-urile pe care le-am observat imediat – și sper că nu vor mai fi multe altele… –  > Por Domnule elvețian.
 • La fel ca @SwissMister, actualizarea nu a instalat „Wild Web Developer” pentru mine. Nici instalarea acestuia nu m-a ajutat, deoarece se pare că are niște prerechizite serioase pe care nu am vrut să le instalez. În schimb, a trebuit să dezinstalez rămășițele versiunii mele acum defuncte de „JavaScript Development Tools” folosind pasul 1 de mai sus și apoi să reinstalez versiunea mai veche folosind pasul 2. Sper ca aceste informații să ajute pe altcineva! –  > Por Jon Weers.
 • @JonWeers Actualizarea la Eclipse 2020-09 (care va fi lansată astăzi în câteva ore) instalează Dezvoltator web sălbatic pentru dumneavoastră? Noua versiune are Node.js încorporat pentru a rula serverul de limbaj pentru suportul JavaScript, deci nu există cerințe prealabile pentru instalare (a se vedea videoclipul meu). –  > Por Howlger.
spinemelter

Am avut aceeași problemă, folosind 2020-09. Am constatat că Dezvoltator web sălbatic (în Ajutor > Eclipse Marketplace…) a fost într-adevăr instalat, dar apoi am verificat mai multe informații și a spus

Pentru a-l vedea în acțiune, deschideți fișierul dorit cu Generic Editor, care este inclus în mod implicit în IDE-ul Eclipse.

și când am deschis fișierul javascript în Generic Editor, am obținut toate fanteziile de care aveam nevoie…

Comentarii

 • Nu este un răspuns. vă rugăm să folosiți comentariile –  > Por V.Tur.
 • @V.Tur Da… scuze, greșeala mea. Nu am observat butonul „Adaugă comentariu”. „Mai mult noroc data viitoare”, nu? –  > Por spinemelter.