Editor vizual de diagrame de stare (Programare, Xml, Mașină De Stat, Scxml)

iceman a intrebat.

Există un instrument similar cu Editor vizual SCXML bazat pe Eclipse pentru construirea tabelelor de stare Harel? În prezent, starea din pagina proiectului este code unreleased. cum instalez plugin-ul?

1 răspunsuri
jbeard4

Există acest instrument, care pare a fi în curs de dezvoltare activă: http://code.google.com/p/scxmlgui/

Pentru un instrument comercial, MagicDraw suportă desenarea mașinilor de stare UML, precum și simularea grafică a acestora folosind Cameo Simulation Toolkit-ul lor și proiectul Apache Commons SCXML: https://www.nomagic.com/products/magicdraw

Comentarii

  • Vă mulțumim pentru link. Pagina arată cum să descărcați codul și apoi să îl puneți în funcțiune. Cum pot face ca pluginul să funcționeze fără a compila codul ca și cum aș folosi pluginul c++ de la eclipse? –  > Por iceman.
  • Pagina respectivă oferă cele mai concise instrucțiuni disponibile. Deoarece codul nu a fost lansat, ASF nu găzduiește compilări ale plugin-ului, așa că trebuie să îl construiți singur. Totuși, acest lucru este făcut automat de eclipse atunci când îl importați în spațiul de lucru. Dacă aveți întrebări suplimentare, puteți să le puneți pe lista de discuții Apache Commons User. Cred că autorul este încă pe listă. Doar prefixați subiectul cu [scxml-eclipse]. –  > Por jbeard4.
  • Primul link original al autorului pare să fie mort, așa că l-am editat. –  > Por edgerunner.