Emulator Android – mesajul de eroare „Din păcate, browserul a încetat să mai funcționeze (Programare, Android, Browser, Emulație)

user306060605 a intrebat.

Ori de câte ori fac clic pe pictograma browserului în emulatorul android; primesc mesajul de eroare ‘Din păcate, browserul s-a oprit din funcționare’. Am încercat câteva AVD-uri; dar fără succes.

Ce anume este în neregulă?

Comentarii

  • Rulezi ceva în browser sau doar îl deschizi? –  > Por RossC.
  • Primiți vreun mesaj de eroare pe logcat. –  > Por Siddharth_Vyas.
4 răspunsuri
Bernard Arjan Draaisma

Editați setările dispozitivului virtual Android în interiorul managerului AVD pe care îl utilizați și încercați să porniți emulatorul cu opțiunea „Use Host GPU” activată, acest lucru va ajuta la remedierea erorii cu browserul.

Pentru descărcarea fișierelor cu browserul, asigurați-vă că adăugați, de asemenea, o dimensiune suficientă la opțiunea SD Card. După ce ați editat ambele setări, porniți Android și mergeți la: Settings -> Apps -> Browser. (Dacă este necesar forțați oprirea browserului), apoi mergeți la permisiune și activați permisiunea de stocare pentru a fi activată. Acest lucru va rezolva eroarea dvs. cu browserul atunci când descărcați fișiere.

Comentarii

  • La mine nu funcționează, problema mea este că, atunci când încerc să urmăresc un videoclip (cum ar fi un videoclip de pe Youtube), browserul se blochează pur și simplu (folosesc Visual Studio Emulator pentru Android, de altfel). –  > Por King King.
  • problema mea a fost permisiunea de stocare externă pe Android 6.0 Mulțumesc! –  > Por Iman Irt.
  • problema mea a fost permisiunea de stocare, Mulțumesc! –  > Por Thiago Romam.
VictorySaber

Asigurați-vă că ați setat cardul SD să aibă o anumită capacitate de stocare – setați-l la 2GB și reporniți emulatorul. Din experiența mea, browserul nu va funcționa fără stocare pe cardul SD.

De asemenea, asigurați-vă că obțineți logcat, astfel încât să puteți vedea orice mesaje de eroare viitoare.

Comentarii

  • Am încercat să înțeleg acest lucru de mult timp, nu pot să cred că asta a fost soluția. Mulțumesc! –  > Por mVChr.
  • Acest lucru, de asemenea, nu funcționează pentru mine, am setat deja dimensiunea SDCard la 2GB și am bifat opțiunea Use Host GPU – nu funcționează deloc (de fiecare dată când încerc să urmăresc un videoclip, pur și simplu se blochează). Btw, folosesc Visual Studio Emulator pentru Android. –  > Por King King.
  • Activați permisiunea de stocare externă. –  > Por leotesta.
  • Ce spune leotesta: activați permisiunea de stocare externă, accesând setările → aplicații → browser → permisiuni. –  > Por Daan Wilmer.
Balu

Bănuiesc că datele de marcaj s-au corupt cumva. Intră în setări/aplicații și șterge datele din browser. Veți pierde totuși marcajele. Cel puțin browserul nu se mai blochează.

HESHAM AL-MESBAHI

intrați în setări, aplicații, selectați Browser și apoi permisiuni. Apoi, pur și simplu activați „Storage” și ar trebui să puteți pleca.