Eroare Xcode „Nu a putut găsi imaginea discului dezvoltatorului” (Programare, Ios, Iphone, Xcode)

Nathan Kramer a intrebat.

Când încerc să execut o construcție pe un dispozitiv iOS conectat în Xcode, primesc eroarea:

Nu s-a putut găsi imaginea discului de dezvoltator

Am văzut că există o versiune beta publică pentru Xcode, așa că am instalat-o.

Una dintre noile caracteristici este că nu este nevoie să aveți un cont de program de dezvoltator Dingus pentru a vă încărca aplicația direct pe iPhone.

Cu toate acestea, pe iPhone-ul meu 4s, am făcut și o actualizare publică beta la iOS 8.4, problema fiind că nu există Developer Disk Image disponibil pentru acesta.

Unde să o găsesc sau cum se poate remedia problema?

Comentarii

  81

 • Actualizați-vă XCode –  > Por Gajendra K Chauhan.
 • Pentru persoanele care primesc acest lucru la implementarea pe Apple TV… actualizați la Xcode 7.3 Beta 2 și instalați tvOS 9.2. –  > Por Randy.
 • Uneori nu este la fel de simplu ca și cum ai actualiza versiunea de Xcode! Actualizarea versiunii de Xcode înseamnă că compilați cu o versiune mai nouă a SDK-ului, dar s-ar putea să doriți în continuare suport pentru versiunile anterioare. Ar trebui să pot utiliza o versiune mai veche de Xcode și să funcționeze pe un dispozitiv cu o versiune mai nouă a sistemului de operare. Acest lucru este ridicol. Se pare că Apple încearcă să forțeze oamenii să piardă suportul pentru versiunile mai vechi ale sistemului de operare. –  > Por Fergal Rooney.
 • 15

 • Ah, bine, pot face upgrade la Xcode, doar dacă îmi fac mai întâi upgrade la OS X. Și așa se duce întreaga mea după-amiază, descărcând și instalând câteva giga de fișiere… totul pentru că mi-am actualizat prostește iPhone-ul (ca să nu mă mai sâcâie în fiecare zi). Oh, și nu pot actualiza sistemul de operare al MacBook-ului companiei mele, deoarece antivirusul nostru Symantec nu suportă încă Sierra. Așa că nu pot să lucrez deloc cu iPhone-ul meu actualizat cu Xcode. Urăsc Apple. –  > Por Mike Gledhill.
 • Nu m-am atins de Mac de la 1/2 an. Acum tocmai am încercat să-mi pornesc aplicația pentru o mică verificare de 3 secunde de la XCode. „Nu a putut găsi Developer Disk Image”. Acum vor începe o mulțime de ore de muncă, încercând să actualizez Xcode și sistemul de operare și și și și și…. Urăsc Apple ca vorbitor înainte. Va anula dezvoltarea pe Apple și se va concentra pe Android și Windows. –  > Por mcfly soft.
24 răspunsuri
Mandeep Singh

Mă confrunt cu aceeași problemă pe Xcode 7.3 sau o versiune mai veche a Xcode-ului dvs. și versiunea dispozitivului meu este iOS 10 sau o versiune mai nouă a sistemului de operare.

Această eroare este afișată atunci când Xcode-ul dvs. este vechi și dispozitivul aferent pe care îl utilizați este actualizat la cea mai recentă versiune.

Putem rezolva această problemă urmând pașii de mai jos:

Metoda 1: –

 • Faceți clic dreapta pe Xcode 7.3 sau versiunea Xcode-ului dvs., , acum selectați „Afișează conținutul pachetului„, „Contents„, „Dezvoltator„, „Platforme„,”iPhoneOS.Platform„, „Suport dispozitiv„.

 • Acum verificați dacă există cea mai recentă versiune a imaginii discului dezvoltatorului (folder), cum ar fi 12.1 sau cea mai nouă versiune (folder) în cazul dvs. Copiați cea mai recentă versiune și lipiți-o în același dosar Device Support.

 • În cazul meu, 12.1 este cel mai recent dosar. Acum se va genera o copie a acestei versiuni, cum ar fi copia 12.1 sau cea mai nouă versiune (folder), în cazul dvs.

 • Acum schimbați numele folderului de copiere cu cea mai recentă versiune de iPhone, cum ar fi. În cazul meu, am 12.1(Folder)copy și l-am redenumit în 12.4. După cum puteți vedea în captura de ecran de mai sus. Îl puteți schimba în funcție de cea mai recentă versiune a telefonului dvs. Eu am nevoie de el pentru 12.4, așa că am redenumit doar folderul în 12.4.

 • Acum, Xcode-ul dvs. are o nouă imagine de disc pentru dezvoltator. Închideți Finder-ul acum, și ieșiți din Xcode. Deschideți Xcode și eroarea va dispărea. Acum puteți conecta cel mai recent dispozitiv la versiunile vechi de Xcode.

             **OR**
  

Metoda 2:-

Mai întâi de toate, descărcați cea mai recentă versiune Xcode. Nu este nevoie să instalați cel mai recent Xcode.

Putem rezolva această problemă urmând pașii de mai jos:

 • Faceți clic dreapta pe Xcode 8 sau versiunea mai nouă a aplicației dvs. Xcode, , selectați „Afișează conținutul pachetului„, „Cuprins„, „Dezvoltator„, „Platforme„, „iPhoneOS.Platform„, „Suport dispozitiv
 • Copiați folderul 10.0 (sau mai sus pentru o versiune ulterioară).
 • Înapoi în Finder selectați Applications din nou
 • Faceți clic dreapta pe Xcode 7.3 sau versiunea Xcode-ului dvs., , selectați acum „Show Package Contents”, „Contents”, „Developer”, „Platforms”, „iPhoneOS.Platform”, „Device Support”
 • Lipiți folderul 10.0 (sau mai sus pentru versiunea ulterioară).

Acum Xcode-ul dumneavoastră are o nouă imagine de disc pentru dezvoltatori. Închideți acum Finder-ul și ieșiți din Xcode. Deschideți Xcode-ul dvs. și eroarea va dispărea. Acum puteți conecta cel mai recent dispozitiv la versiunile vechi ale Xcode.

SAU

Dacă nu puteți descărca cea mai recentă versiune Xcode, puteți obține cea mai recentă imagine de disc de dezvoltator pentru Xcode de la acest link:-

https://github.com/Yatko/iOS-device-support-files

Mulțumiri către Yatko. Pentru ca oamenii să poată descărca cele mai recente DMG-uri.

Santhosh Gandhe

Pentru persoanele care ar avea probleme similare în viitor, atenție, această problemă își are rădăcina fundamentală în nepotrivirea dintre versiunea iOS și Xcode versiunea Xcode.

Verificați compatibilitatea dintre iOS și Xcode.

Comentarii

 • „Verificați compatibilitatea dintre iOS și xcode.” Cum? Tocmai am rulat actualizările de sistem recomandate atât pe Mac, cât și pe dispozitivul iOS și încă mai am această problemă. iMac este 10.11.4, iOS este 9.3.1, Xcode este 7.2, cum știu ce nu este sincronizat cu ce? -.  > Por akousmata.
 • Xcode 7.3 include SDK-uri pentru iOS 9.3 developer.apple.com/library/mac/releasenotes/DeveloperTools/… –  > Por Santhosh Gandhe.
 • Mesajul de eroare este într-adevăr teribil. „iOS version mismatch, If problem persists, try updating XCode” ar fi mult mai util. –  > Por Robert.
 • Am această problemă folosind cel mai recent iOS (9.3.2 (13F69)) și cel mai recent OS X (10.11.5 (15F34)) + Xcode (versiunea 7.1 (7B91b)). Nu există actualizări disponibile. –  > Por mvmn.
 • Ok, acum văd că există Xcode 7.3 (alte persoane îl au). În mod ciudat, aplicația App Store nu m-a anunțat că sunt disponibile actualizări pentru Xcode (așa cum face de obicei). Deci, Xcode într-adevăr nu era cel mai recent. –  > Por mvmn.
Nicola D.

Eu personal am descărcat Xcode 6.4 beta și 7.0 beta și am fost foarte fericit să găsesc soluția căutând „8.4” în interiorul dosarului de aplicații al versiunii 6.4 beta. Făcând acest lucru, am găsit folderul 8.4 (12H4125a) care conținea imaginea iOS 8.4 și am copiat acest dosar în aceeași cale a aplicației 7.0 beta. Calea este următoarea:

/Applications/Xcode-beta.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/DeviceSupport 

Când veți redeschide Xcode 7 și veți alege dispozitivul, va apărea un mesaj de eroare; trebuie doar să faceți clic pe fix issue și asta ar trebui să meargă!

Comentarii

 • Nu sunt sigur despre ce dosar vorbiți, dar trebuie doar să copiați acest dosar: „8.4 (12H4125a)” (sau orice altă imagine de firmware de care aveți nevoie), care se află în această cale: „/Applications/Xcode-beta.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/DeviceSupport”. –  > Por Nicola D..
 • 67

 • Mulțumesc @NicolaD.! De asemenea, o alternativă la copierea imaginii este de a face un link simbolic către ea: ln -s /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/DeviceSupport/8.4 (12H141) /Applications/Xcode-beta.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/DeviceSupport. –  > Por lowell.
 • O altă notă: Trebuie să rulați Xcode beta cel puțin o dată și să îl lăsați să finalizeze etapa de „verificare” înainte de a copia folderul 8.4, altfel va raporta că este deteriorat. –  > Por mmc.
 • Deoarece Xcode 6.4 nu mai este în versiune beta, am vrut să comentez și să confirm că acest proces funcționează identic pentru această nouă versiune de producție. –  > Por kbpontius.
 • Situația mea este Xcode 7.2 și MacOS 10.10.5 (Yosemite). Am descărcat Xcode 8 Beta (developer.apple.com/download) și am copiat: ~/Downloads/Xcode-beta.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/DeviceSupport/9.3 la /Aplicații/Xcode.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/DeviceSupport/ . Acest lucru a pus DeveloperDiskImage.img în locul potrivit. Apoi am repornit Xcode 7.2 și brusc (după ce am făcut clic pe „fix errors”) a fost capabil să instaleze și să depaneze pe dispozitivul meu 9.3. –  > Por Blisterpeanuts.
Ryan Brodie

Această eroare apare atunci când versiunea de Xcode este anterioară celei a dispozitivului.

De exemplu, încercarea de a rula un build pe un dispozitiv care rulează iOS 9.3 în Xcode 7.2 duce la această eroare; Could not find Developer Disk Image.

Nu înțeleg de ce nu poate fi furnizat un mesaj de eroare care să descrie cu adevărat ce naiba se întâmplă (Apple, mă uit la tine ).

Actualizați la cea mai recentă versiune de Xcode prin intermediul App Store sau prin descărcare directă pentru a garanta interoperabilitatea cu hardware-ul iOS conectat.

Comentarii

 • am verificat și nu există actualizări pentru xcode, dar eroarea este acolo. apoi am căutat-o, se face „update” pe mine. oh apple, de ce îmi faci asta? descarc acum, sper să funcționeze. –  > Por joe.
 • @joe Aplicația AppStore este un gunoi total, oricine altcineva are probleme similare există un meniu de depanare pe care îl puteți activa –  > Por Ryan Brodie.
 • am făcut o descărcare directă, deoarece părea o opțiune mai bună / mai rapidă. apoi nu pot rula cel mai recent xcode (7.3), deoarece osx-ul meu este „vechi” (10.10) și necesită cea mai recentă. notă pentru mine: actualizați totul sau nimic. încă nu sunt fericit, Apple. –  > Por joe.
 • Vezi comentariul meu de mai sus. Am reușit să fur pur și simplu folderul 9.3 din descărcarea Xcode 8 Beta și să-l plasez în Xcode 7.2. Acest lucru funcționează, cel puțin pentru moment. Doar că vă poate scuti de a face upgrade la El Capitan și Xcode 7.3.1 până când sunteți gata să faceți acest lucru. –  > Por Blisterpeanuts.
onmyway133

Dacă folosești Xcode vechi și vrei să rulezi pe dispozitive cu noua versiune de iOS, atunci fă acest truc. Practic, aceasta face o legătură simbolică de la iOS Device Support în noul Xcode la vechiul Xcode

https://gist.github.com/steipete/d9b44d8e9f341e81414e86d7ff8fb62d

Pentru Xcode 9.0 beta și iOS 11.0 beta (numiți Xcode9.app pentru Xcode 9 beta și Xcode.app pentru Xcode 8)

sudo ln -s "/Applications/Xcode9.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/DeviceSupport/11.0 (15A5278f)" "/Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/DeviceSupport"

Comentarii

 • Acesta este răspunsul corect dacă nu doriți să faceți încă actualizarea la cea mai recentă versiune de Xcode. –  > Por jervine10.
 • Mulțumesc pentru sfat! A funcționat foarte bine și acum pot să depanez pe dispozitivul meu iOS 10 din Xcode 7. Acesta este un salvator de viață pentru cei care lucrează la proiecte Swift 2.2 care nu sunt pregătiți să facă upgrade la Swift 2.3 sau Swift 3. Vă mulțumim! –  > Por Eneko Alonso.
 • Pentru Xcode 8 beta 4 & iOS 10 beta 4, utilizați următoarea linie: sudo ln -s /Applications/Xcode-beta.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/DeviceSupport/10.0 (14A5322e) /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/DeviceSupport –  > Por Kashif Hisam.
 • Pentru Xcode 8 beta 5 & iOS 10 beta 5: sudo ln -s /Applications/Xcode-beta.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/DeviceSupport/10.0 (14A5335a)/ /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/DeviceSupport –  > Por Legoless.
 • A trebuit să folosesc următoarea comandă pentru Xcode 8 și Xcode 7.3.1 sudo ln -s /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/DeviceSupport/10.0 (14A345) "/Applications/Xcode 7.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/DeviceSupport, , unde redenumisem fișierul Xcode.app în Xcode 7.app pentru instalarea mea Xcode 7. Xcode 8 se numea Xcode.app. Rețineți 14A345. Puteți verifica acest număr pe sistemul dvs. uitându-vă în directorul de la instalarea Xcode 8. –  > Por utilizator3847320.
hbk

Problema mea a fost cu Xcode 7 și Xcode 6.4 beta și iOS 8.4 – dispozitivul nu este compatibil.

În cazul aceleiași probleme pentru o mai bună înțelegere a modului de remediere, faceți următoarele:

 1. Mergeți la /Aplications/Xcode-beta.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/DeviceSupport
 2. Mergeți la
  /Applicații/Xcode.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/DeviceSupport/
 3. Copiați folderul iOS 8.4 într-un alt folder

 1. Reporniți Xcode

Comentarii

 • Cred că mă aflu într-o situație similară, dar nu găsesc folderul 8.4 în niciuna dintre căi. iPhone-ul meu rulează un 8.4(12H143) și spune că nu mai sunt disponibile alte actualizări. Aveți vreo sugestie? –  > Por user3768495.
 • puteți găsi iOS 8.4 numai dacă instalați xCode 6.4 Am atât xCode 7 beta, cât și xCode 6.4, dacă aveți doar xCode 7 – acesta poate fi un motiv pentru care nu-l puteți găsi –  > Por hbk.
 • Această soluție funcționează, de asemenea, pentru iOS 9.1 beta și Xcode 7.0. –  > Por Karlis.
 • Ce vrei să spui prin „un alt dosar” @Kirill? Eu folosesc iOS 9.1 Xcode 7.0 Beta 6? –  > Por Lukesivi.
 • Acest lucru m-a salvat de la o descărcare de 4 GB pentru a actualiza XCode 7.2 la 7.3 –  > Por Taran J.
scurioni

Dacă aveți iOS 9.1 pe telefon, descărcați pur și simplu Xcode 7.1 beta în loc să folosiți GM.

Vedeți răspunsul Apple: Nu s-a putut găsi imaginea discului de dezvoltator pentru iOS 9.1

Comentarii

 • De asemenea, funcționează și copierea dosarului dispozitivului din versiunea Xcode 7.1 în GM Xcode 7, ca în răspunsul lui @Kirill. –  > Por alcamla.
Philip Borges

Am primit același mesaj de eroare (Nu s-a putut găsi imaginea discului dezvoltatorului) după ce mi-am actualizat dispozitivele la iOS 9.2, dar am uitat să actualizez la Xcode 7.2.

Așadar, în cazul meu remedierea a fost ușoară: doar actualizați la Xcode 7.2 prin intermediul Mac App Store.

Comentarii

 • Ce se întâmplă dacă AppStore-ul meu spune că Xcode a fost deja actualizat la 7.2, dar când îl deschid încă mai spune 7.1.1? T_T –  > Por gfpacheco.
 • Deschideți Xcode. Faceți clic pe elementul de meniu „Xcode” -> „Despre Xcode”. Care este numărul versiunii? Ar trebui să vedeți acest lucru: Versiunea 7.2 (7C68) –  > Por Philip Borges.
 • Nop, am văzut 7.1.1. A trebuit să dezinstalez Xcode și să îl instalez din nou pentru a obține cea mai nouă versiune –  > Por gfpacheco.
 • Tocmai am avut o problemă similară, @gfpacheco. Problema mea a fost că nu eram logat în contul meu Apple, dar promptul de logare nu a intrat în centrul atenției (pentru că era deja deschis din altă parte, dar minimizat / ascuns). Am crezut că actualizez softul, dar nu era chiar așa. –  > Por Connor Clark.
Seva Alekseyev

Acest mesaj apare atunci când versiunea de Xcode este prea veche pentru versiunea de iOS a dispozitivului. Actualizați Xcode la cea mai recentă versiune.

Dacă App Store nu oferă o actualizare pentru Xcode, actualizați la cea mai recentă versiune Mac OS. În trecut, Apple a fost destul de agresivă în ceea ce privește renunțarea la suportul pentru versiunile anterioare de Mac OS X în cea mai recentă versiune Xcode.

EDIT: da, această eroare a început să apară din nou peste tot. 🙂 Xcode 7.3.1, care este cel mai recent care este disponibil pentru MacOS 10.11 (El Capitan), nu este compatibil cu iOS 10. Aveți nevoie de MacOS Sierra (și, eventual, de un Mac nou).

whyoz

Tocmai am primit asta, iar eu sunt pe Xcode 7.2.1… A apărut când am descărcat iOS 9.3. Verificați Proiectul -> SDK de bază și dacă nu este același sau înaintea versiunii dispozitivului dvs., atunci aceasta este problema. Nu am văzut nimic în secțiunea „Actualizări”, dar când am căutat „Xcode” în App Store a avut o actualizare pentru 7.3.

Actualizarea la iOS 9.3 și Xcode 7.3 necesită Mac OS X v10.11 (El Capitan) pentru ca Xcode să funcționeze și de aceea actualizarea automată nu actualizează versiunile Xcode.

Mohammad Alqurm

Această problemă este o nepotrivire dintre versiunea iOS și versiunea Xcode.

Exemplu:

Aveți un iPhone cu iOS 9.3 GM iar versiunea Xcode este 7.2.1. Acest lucru duce la problema că trebuie să vă actualizați Xcode la 7.3 care include SDK-uri și alte lucruri legate de iOS 9.3.

Comentarii

 • Dacă ați dat, de asemenea, instrucțiuni despre cum să actualizați Xcode, atunci acesta ar fi cel mai bun răspuns de departe, toate răspunsurile de top sunt prea specifice unei versiuni de xcode. –  > Por Obromios.
CoBrA2168

De fapt, există o modalitate de a implementa pe un dispozitiv care rulează un iOS mai nou decât versiunea specifică de Xcode ar putea să nu fie de fapt compatibilă. Ceea ce trebuie să faceți este să copiați folderul care conține imaginea de disc pentru dezvoltatori de la versiunea mai nouă de Xcode.

De exemplu, puteți implementa pe un dispozitiv care rulează iOS 9.3 utilizând Xcode 7.2.1 (care suportă doar până la iOS 9.2) utilizând această metodă. Mergeți la Xcode 7.3 instalați și navigați la:

/Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/DeviceSupport

De aici, copiați folderul care conține versiunea pe care încercați să o executați pe versiunea mai veche de Xcode (pentru acest exemplu, este vorba de 9.3, cu numărul de construcție între paranteze). Copiați acest dosar în cealaltă instalație de Xcode, iar acum ar trebui să puteți implementa pe un dispozitiv care rulează versiunea respectivă de iOS.

Acest lucru va eșua, totuși, dacă utilizați apeluri API care au fost adăugate în mod special la versiunea mai nouă a aplicației SDK. În acest caz, veți fi obligat să actualizați Xcode.

Comentarii

 • Sună ca o soluție excelentă, dar, din păcate, nu funcționează cu Xcode 9.3.1 și iOS 10 Beta 2 (eroare kAMDMobileImageMounterDeviceLocked) –  > Por Aral Balkan.
 • La naiba… nu am testat-o încă cu versiunile ulterioare de Xcode și cu iOS 10 beta. Poate că acest lucru se datorează faptului că versiunea de iOS este în beta? Dacă nu, atunci s-ar putea să avem nevoie de o altă soluție de rezolvare pentru viitor. Mașinile mele încă rulează Yosemite, așa că va trebui să fac ceva în curând. –  > Por CoBrA2168.
 • Acest lucru a fost un adevărat salvator de viață! Telefonul Dev a fost actualizat la iOS 9.3, dar încă trebuie să testăm codul de producție în Xcode 7.2.1 în timp ce ramura Swift 3 este este în curs de dezvoltare. De ce Apple nu permite cel puțin dezvoltatorilor să mențină o gamă mai largă de versiuni de dispozitiv/dezvoltare este dincolo de mine. –  > Por MandisaW.
 • Da, aceasta este o situație similară în care am folosit-o și eu. Cu toate acestea, unii oameni raportează acum că nu mai funcționează cu Xcode 8.0 și iOS 10 – -.  > Por CoBrA2168.
Aamir

Am experimentat aceeași problemă:

Nu a putut găsi imaginea discului de dezvoltator

Versiunea mea de Xcode era 7.0.1 și am actualizat versiunea iPhone-ului meu la 9.2, iar la utilizarea Xcode am întâmpinat această problemă.

Soluția este destul de simplă: Trebuie doar să descărcați cea mai recentă versiune de Xcode 7.2 care a fost lansată pe 8 dec. 2015 și instalați-o. Totul funcționează bine pentru tine ca și înainte.

Notă: Problema reală este că versiunea Xcode nu este compatibilă/neactualizată cu versiunea de pe dispozitivul dvs.

Ariel

Această eroare este afișată atunci când instalarea Xcode este prea veche și dispozitivul aferent pe care îl utilizați este actualizat la cea mai recentă versiune.

Există mai multe modalități de a rezolva această problemă.

1. Actualizați instalarea Xcode.

Aceasta este de departe cea mai simplă metodă. Doar actualizați-vă instalarea Xcode la cea mai recentă versiune stabilă și lucrurile ar începe să funcționeze din nou.

Notă: Vă rugăm să vă actualizați și sistemul de operare dacă Xcode nu acceptă sistemul de operare actual. Ceea ce ne aduce la…

2. Copierea manuală a imaginii discului dispozitivului. Nu este necesară nicio actualizare.

Aceasta este calea inteligentă. Nu trebuie să vă actualizați instalarea Xcode sau sistemul de operare pentru acest lucru.

Deschideți mai întâi fișierul XCode.dmg și selectați Show Package Contents.

Phase 1: Getting the downloaded Xcode ready.

Pași:

 1. Descărcați cel mai recent Xcode.dmg de pe portalul Developer.
 2. Selectați Xcode.dmg descărcat și faceți clic dreapta pe el.
 3. În opțiuni, selectați Open With (Deschidere cu)DiskImageMounter.
 4. Acum, în Finder, deschideți fișierul Xcode disk.
 5. În disc, faceți clic dreapta pe Xcode.
 6. Selectați Show Package Contents (Afișează conținutul pachetului).

Acum, se deschide o nouă fereastră de căutare. Urmați instrucțiunile de mai jos pentru a copia imaginea discului.

Faza 2: Copierea imaginii de disc pentru dezvoltator.

Pași:

 1. În noul finder, accesați Contents.
 2. În interiorul Cuprins, , Mergeți la Dezvoltator.
 3. În interiorul Dezvoltator, , mergeți la Platforma.
  Acum selectați platforma dorită. În scopul nostru, vom actualiza doar imaginea discului iOS.
 4. În interiorul Platform, , mergeți la Device Support (Suport dispozitiv).
 5. În interiorul Asistență pentru dispozitive, , veți găsi o mulțime de imagini de disc. Acestea includ cele mai recente imagini de disc ale dispozitivelor precum și cele mai recente.
 6. Copiați toate folderele din interiorul Device Support. Selectați-le pe toate și apoi copiați-le.

Notă: Pentru pasul 6, Puteți copia și imaginea de disc pe care doriți să o copiați, adică copiați doar cea mai recentă. Este ultimul dosar din ierarhia de aici.

Astfel se încheie Faza 2, , Copierea imaginii de disc. Acum, în următoarea fază, vom actualiza imaginea de disc pentru dezvoltator a Xcode instalat pe dispozitivul nostru.

Faza 3: Actualizarea imaginii discului de dezvoltator al Xcode.

Acum, închideți toate ferestrele Finder pentru o operare mai rapidă și mai puțină confuzie.

Acum vom actualiza imaginea discului nostru Xcode pentru platforma iOS.

Pași:

 1. Închideți aplicația Xcode, dacă este deschisă.
 2. Deschideți o nouă fereastră Finder.
 3. Selectați partiția principală dacă aveți mai multe partiții.
 4. Mergeți la Applications (Aplicații).
 5. Găsiți XCode și faceți clic dreapta pe el.
 6. Selectați Show Package Contents (Afișează conținutul pachetului).

Fereastra Finder se actualizează sau se deschide o fereastră nouă cu Cuprins ca director principal.

 1. Selectați Contents.
 2. În interiorul Cuprins, , selectați Dezvoltator.
 3. Acum, selectați Platforme.
  1. Acum, selectați iPhoneOS.platform.
  2. În interiorul iPhoneOS.platform, , mergeți la Suport dispozitiv.
  3. În interiorul Suportul pentru dispozitive, , selectați toate fișierele și Mutați în coșul de gunoi.

Notă: SĂRIȚI pasul 12 dacă ați copiat doar ultima imagine de disc, adică ultimul dosar din ierarhie.

Acum, Lipiți aici imaginea de disc a dezvoltatorului pe care am copiat-o din faza 2.

 1. Pasul final, faceți clic dreapta și Paste aici.

Dacă totul a funcționat în mod corespunzător, Xcode are o nouă imagine a discului dezvoltatorului. Închideți Finder-ul acum și deschideți Xcode. Eroarea ar trebui să dispară până acum.

Amintiți-vă: Nu uitați să demontați Xcode acum și din finder.

Comentarii

 • O soluție excelentă în cazul în care nu puteți actualiza XCode! A funcționat perfect. Probabil că merită să adăugați un link la modul în care obțineți direct fișierul .dmg pentru XCode: stackoverflow.com/questions/10335747/… -…  > Por Andrew Ferrier.
Pedro Castillo

Funcționează, în cazul meu pentru Xcode de la 7.3 la 7.1. Copiați directorul 9.2, pentru dispozitivul iOS OS 9.2.1.

superarts.org

Așa cum au sugerat și alții, această problemă este cauzată de o versiune incompatibilă de iOS (care este mai mare decât versiunea maximă pe care Xcode o acceptă). În mod normal, poate fi rezolvată prin actualizarea Xcode, dar uneori este posibil să fiți restricționat să faceți acest lucru, prin urmare, iată o altă soluție de rezolvare.

Mergeți la developer.apple.com/downloads (sau căutați pe Google lucruri similare dacă acest link moare) pentru a lua cel mai nou Xcode dmg cea mai recentă, apoi montați-o manual. Dacă faceți deja acest lucru, este posibil ca noul Xcode să nu funcționeze pentru dumneavoastră, dar puteți cp /Volumes/Xcode/Xcode.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/DeviceSupport/NEW_IOS_VERSION /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/DeviceSupport/ să copiați imaginea pe care o doriți în vechiul Xcode pe care l-ați instalat.

Desigur, nu este garantat că va funcționa pentru versiunile viitoare, dar merită cu siguranță să încercați. În cazul meu, versiunea de iOS este 9.3.1 (13E238), , dar am copiat 9.3 (13E230), , și funcționează foarte bine.

FlySoFast

Acest lucru se întâmplă atunci când versiunea dvs. de Xcode nu are o componentă necesară pentru a construi aplicația pentru sistemul de operare țintă. Ar trebui să vă actualizați Xcode.

Dacă construiți o nouă aplicație pentru o versiune beta a sistemului de operare pe care nicio versiune stabilă Xcode nu este capabilă să o construiască, ar trebui să descărcați cea mai nouă versiune beta a Xcode cea mai nouă versiune.

Și eu am avut această problemă. Foloseam Xcode 7.3 pentru iPhone-ul meu cu iOS 10 beta, așa că m-am dus să instalez Xcode 8-beta și am făcut următorul pas pentru a continua să folosesc versiunea stabilă a Xcode cu noul instrument de construcție:

La fel ca @onmyway133 răspuns, dar mai ușor de utilizat este după ce termină de instalat Xcode 8-beta versiune, mergeți la preferințele Xcode 7.3 (Cmd + ,), mergeți la fila locații, schimbați opțiunea Command Line Tools în Xcode 8 în lista derulantă.

Am construit cu succes atât pentru simulatorul iOS 9.3, cât și pentru dispozitivul meu iOS 10 beta folosind Xcode 7.3.

Arun sharma

Această problemă își are rădăcina fundamentală în nepotrivirea dintre versiunea iOS și versiunea Xcode.

Verificați compatibilitatea dintre iOS și Xcode.

Mergeți la dosarul Application (În finder) -> faceți clic dreapta pe Xcode -> faceți clic pe show package contents -> Faceți dublu clic pe dosarul contents -> Faceți dublu clic pe dosarul developers -> Faceți dublu clic pe dosarul platforms -> Faceți dublu clic pe dosarul iPhoneOS.platform -> Faceți dublu clic pe dosarul device support -> apoi adăugați cea mai recentă imagine de disc pentru dezvoltatori.

Sau

Descărcați cea mai recentă versiune de Xcode.

Jose Galvez

Pentru iOS 10 beta 7, adăugați următorul link în linia de comandă:

sudo ln -s /Applications/Xcode-beta.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/DeviceSupport/10.0 (14A5339a) /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/DeviceSupport

Kumar Rakesh

M-am confruntat și eu cu această problemă și sunt pe Xcode 7.2.

A apărut când am descărcat iOS 9.3.

Verificați Proiectul -> SDK de bază și dacă nu este același sau înaintea versiunii dispozitivului dvs., atunci aceasta este problema.

Nu am văzut nimic în secțiunea „Actualizări”, dar când am căutat „Xcode” în App Store, a apărut o actualizare pentru 7.3. Actualizarea la iOS 9.3 și Xcode 7.3 necesită Mac OS X v10.11 (El Capitan) pentru ca Xcode să funcționeze și de aceea actualizarea automată nu actualizează versiunile Xcode.

ingconti

Doar cei doi cenți ai mei pentru iOS 10 (sub NDA, dar pentru persoanele care îl pot folosi în mod legal…)

 • Copierea folderului complet (așa cum au spus și alte persoane) funcționează
 • Legătura simbolică se pare că nu.

Acest lucru a fost testat folosind Xcode 7.3 (std de la Store) ȘI iPhone 6Plus cu 10.0 (14A5261v).

Comentarii

 • conform versiunii beta 6 pare să funcționeze: sudo ln -s /Applications/Xcode-beta.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/DeviceSupport/10.0 (14A5339a)/ /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/DeviceSupport pls amintiți-vă să ieșiți și să redeschideți Xcode –  > Por ingconti.
ingconti

apropo, funcționează chiar și în Xcode versiunea 8.3.1 (8E1000a) adăugând o imagine pentru iOS 11 beta. Am adăugat 11.0 (15A5278f) în interior

/Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/DeviceSupport/

și funcționează cu iPhone-ul meu 7plus cu noul iOS 11 beta.

Viraj Patel

Actualizări noi pentru fișierul iOS Device Support. Nu este nevoie să actualizați Xcode.

Trebuie doar să adăugați fișierul de suport în dosarul DeviceSupport din Xcode.

Imaginea dischetei pentru dezvoltatori iOS 11.3

Imagine dischetă pentru dezvoltatori iOS 11.4

Imaginea discului pentru dezvoltatori iOS 12.0

Imaginea discului pentru dezvoltatori iOS 12.1

iOS 12.2 Developer Disk Image

iOS 12.3 Developer Disk Image

iOS 12.3.1 Developer Disk Image

iOS 13.0 Developer Disk Image

Extrageți fișierul zip și apoi copiați folderul.

Lipiți acest dosar în această cale

/Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/DeviceSupport

Ieșiți din Xcode și reporniți, va funcționa.

Zhanserik

Puteți adăuga orice iOS versiune la suport cu iOS DiskImage la tine Xcode de la Xcode-iOS-Developer-Disk-Image repository

 1. Descărcați versiunea de care aveți nevoie din depozitul specificat
 2. Ieșiți din Xcode
 3. Deschideți Applications folderul
 4. Faceți clic dreapta Xcode.app și alegeți Show Package Contents meniu
 5. Mergeți la /Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/DeviceSupport
 6. Creați folderul cu numele specificat în depozit și puneți DeveloperDiskImage.dmg și DeveloperDiskImage.dmg.signature fișiere
 7. Rulați Xcode

Imaginea de pe disc trebuie să fie în folderul de genul acesta: