Este crystal report pentru visual studio 2013 gratuit? (Programare, C#, Visual Studio 2013, Rapoarte De Cristal, Raportare)

Meta-Coder a intrebat.

Am nevoie doar să generez rapoarte de bază cu parametri aleatorii trecuți din codul asp.net c# la raport.

Am căutat o mulțime de pagini chiar și o mulțime de oameni de pe stackoverflow au păreri diferite. Dar am nevoie să clarific acest lucru pentru proiectul meu la nivel de întreprindere. este SAP Crystal Report for visual studio 2013 developer version gratuit pentru a fi folosit atât la momentul dezvoltării, cât și la implementare.

Am descărcat acest lucru de la următorul link:

http://downloads.businessobjects.com/akdlm/cr4vs2010/CRforVS_13_0_15.exe

Vă rog să mă ajutați cu dovezi autentice?

1 răspunsuri
bhmahler

Conform licențelor pe care le-au postat, da, este gratuit. Aici este un link către forumurile SAP care vorbește despre asta. http://scn.sap.com/thread/3462449

Comentarii

  • Asta înseamnă că pot să să implementez meu distribuită cu raportare de bază Crystal Reporting gratuit? –  > Por Meta-Coder.
  • Așa am interpretat și eu. Am văzut o notă undeva că au o restricție pentru aplicațiile de server care permit conexiuni multiple de utilizatori simultani, dar nu știu care este aplicația dvs. și comentariul era pentru o versiune mai veche a CR. –  > Por bhmahler.
  • Aplicația mea este o aplicație distribuită care va funcționa într-un mediu intranet. Și nu am nevoie de niciun instrument de analiză a datelor cu care să lucrez. Vreau doar rapoarte simple pe care să pot trece la imprimare. Deci, pe baza cerințelor mele atât de simple, va fi gratuit într-un mediu distribuit client-server? –  > Por Meta-Coder.
  • După cum interpretez eu licențele lor, aș spune că da, se încadrează în utilizările permise pentru licența gratuită. –  > Por bhmahler.