Este posibil ca pagina web de la (site-ul web) să nu funcționeze temporar sau să se fi mutat permanent la o nouă adresă web. (Programare, Wcf, Servicii Web, Iis)

Urechea de porc a intrebat.

Am dezvoltat un serviciu web wcf în VS2010. Serviciul web funcționează bine în VS2010, am adăugat referința serviciului web la un proiect (winform) în aceeași soluție, totul funcționează foarte bine, apelarea metodelor, bine.

Atunci când implementez serviciul web, primesc :

The webpage at (website) might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.

Sunt nou în domeniul serviciilor web WCF, ce trebuie să implementez pentru ca acesta să funcționeze corect?

Am implementat fișierul .svc și web.config. am implementat toate fișierele .dll în directorul bin.

Am verificat dosarul proiectului meu, există una Web.config, Web.Release.config și Web.Debug.config.

Trebuie să implementez Web.Release.config? Dar nu există prea mult conținut în el:

<?xml version="1.0"?>

<!-- For more information on using web.config transformation visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=125889 -->

<configuration xmlns_xdt="http://schemas.microsoft.com/XML-Document-Transform">

   <system.web>
    <compilation xdt_Transform="RemoveAttributes(debug)" />
   </system.web>

</configuration>

În Web.config am aplicațiile, legăturile, serviciile și toate celelalte, trebuie să copiez toate aceste lucruri în fișierul Web.Release.config?

Aveți vreo soluție/sugestie?

Mulțumesc.

Comentarii

 • Aceasta nu pare a fi o problemă cu WCF, ci mai degrabă cu IIS. În plus, se pare că atunci când spuneți „deploy” vă referiți la copierea rezultatelor de ieșire a compilării în directorul țintă. Ar fi mai bine să folosiți Publish (Publicare) din meniul de clic dreapta al proiectului. Sunteți familiarizat cu modul de configurare a IIS? –  > Por Mike Guthrie.
 • @MikeGuthrie nu prea mult, am citit că WCF trebuie instalat pe serverul IIS, poate fi asta problema? –  > Por Urechea porcului.
 • Corect. Va trebui să configurați aplicația IIS, directorul, app-pool, etc. și apoi să plasați codul publicat în folderul către care indică aplicația respectivă. Ce versiune de Windows folosiți pentru găzduire? O să încerc să fac niște capturi de ecran relevante. –  > Por Mike Guthrie.
 • @MikeGuthrie O voi testa pe un server nou care rulează Windows 2012, orice capturi de ecran sunt foarte apreciate. –  > Por The Pig’s Ear.
1 răspunsuri
Mike Guthrie

Pentru a vă găzdui proiectul WCF (sau orice în IIS, de altfel), ar merita o lectură peste Găzduirea în Internet Information Services. Puteți implementa proiectul dvs. urmând instrucțiunile de la Publicarea serviciilor WCF.

Pentru o soluție de exemplu, să presupunem că folosiți o mașină cu IIS 7. Deschideți Internet Information Services (IIS) Manager în Instrumente de administrator.

Mai întâi vom alege sau crea un Pool de aplicații pentru ca aplicația noastră să fie utilizată. Se poate folosi un Pool de aplicații existent, atâta timp cât folosește aceeași versiune .NET, sau puteți crea unul nou. Probabil că veți avea ceva similar cu:

În continuare, veți alege un Site pentru a găzdui serviciul WCF. Puteți utiliza un site existent sau puteți crea un site nou. Eu voi folosi doar Default Web Site, și voi adăuga aplicația…

Această cale fizică va fi locul în care vă veți implementa proiectul WCF. Să spunem că mașina gazdă se numește MyHostMachine. Pentru a implementa proiectul WCF, faceți clic dreapta pe proiect, selectați Publish…În fereastra pop-up respectivă, selectați metoda Publish din Web Deploy, setați Service URL (ex: http://MyHostMachine), și Site/aplicație (ex: Default Web Site/MyWcfService).

Notă: Dacă aveți probleme de permisiune care vă împiedică să faceți o implementare Web, atunci puteți pur și simplu să faceți implementarea undeva în sistemul de fișiere local și să copiați întregul conținut de acolo în directorul aplicației de pe calculatorul gazdă.

Comentarii

 • Mă bucur că v-am putut ajuta. Încă o recomandare pe care aș face-o, @ThePig’sEar , este că ați putea încerca să utilizați Use IIS Express... din meniul de clic dreapta al proiectului WCF (disponibil în VS2010 SP1 sau ca supliment separat). IIS Express ar trebui să semene mai mult cu mediul IIS 2012 decât cu serverul WebDev încorporat din Visual Studio. –  > Por Mike Guthrie.