Examen nou AWS Certified Solutions Architect – Associate (Publicat în februarie 2018) [closed] (Programare, Amazon Web Services)

Delphi a intrebat.

În timp ce făceam rezervarea pentru examenul SAA am văzut o nouă versiune a examenului. Durata acestuia este de 130 de minute. Am câteva îndoieli –

-Este acesta examenul beta care a fost lansat anul trecut?

-A susținut cineva acest examen?

Dacă da…

  • Câte întrebări sunt în noul examen?

  • Este acest curs încă relevant w.r.t noul examen?

Mulțumesc

Comentarii

  • Votez pentru a închide această întrebare ca fiind off-topic, deoarece este vorba despre certificare -.  > Por JumpingJezza.
  • Știu că subiectul este închis, dar în cazul în care va fi de ajutor am postat punctele cheie pentru examen infinitypp.com/amazon-aws/certified-solutions-architect/… –  > Por meWantToLearn.
  • Am trecut recent examenul din februarie 2018 și a avut 65 de întrebări. Nu știu sigur despre ce curs vorbiți, dar am scris un post cu câteva note și resurse pe care le-am folosit: ignaciosuay.com/… –  > Por ignacio.suay.
1 răspunsuri
John Hanley

Amazon publică detalii despre ambele examene pe site-ul lor web. Noul examen pare a fi o alegere mai bună decât examenul anterior. Având în vedere enunțul:

„Am actualizat recent acest examen pentru a acoperi noile servicii și cele mai bune practici arhitecturale.”

Eu aș lua noul examen, deoarece acesta se potrivește mai bine cu serviciile și caracteristicile actuale ale AWS.

Notă: Persoanele care susțin examenul nu au voie să ofere detalii despre examen. Nu am susținut noul examen. Am SA Pro, așa că sunt recertificat automat pentru asociat.

  • Numărul de întrebări: 65 (față de 60 pentru vechiul examen)
  • Timp pentru a finaliza examenul: 130 de minute (față de 80 de minute pentru vechiul examen).

Cu toate acestea, având în vedere noul timp mai lung de finalizare a examenului și numărul mai mic de întrebări, mă aștept ca întrebările să fie mai dificile și mai bine gândite decât la examenul anterior (care m-a făcut uneori să mă întreb „Cine a scris întrebarea asta?”).

AWS Certified Solutions Architect – Associate

Ghidul de examinare pentru arhitect de soluții certificat – Associate

Comentarii

  • techcloudonline.com are o mulțime de teste practice gratuite și actualizate –  > Por Subrata Fouzdar.