Există o modalitate de a rula Android TV în VirtualBox? (Programare, Virtualbox, Android Tv)

Lukas a intrebat.

Vreau să încerc Android TV și, eventual, să dezvolt o aplicație pentru el. Totuși, vreau să văd mai întâi sistemul de operare. Există o modalitate de a rula Android TV într-o mașină virtuală, de exemplu cu VirtualBox?

Comentarii

  • Puteți utiliza emulatorul Android cu imaginea de sistem Android TV care este disponibilă prin intermediul Android SDK Manager. –  > Por Sebastiano.
  • O întrebare excelentă; eu folosesc zilnic imaginile „Android X86 Project” în Virtual Box pentru depanare și lucrări de dezvoltare. Proiect Android X86 Acestea sunt de departe superioare lucrului cu emulatorul furnizat de Google. Imaginea Android TV de pe emulator este chiar mai lamer. Poate că Google ar putea colabora cu proiectul X86 pentru a oferi o soluție superioară. –  > Por Peter.
  • @dextor Mulțumesc, utilizarea instrumentelor dev este o idee bună. –  > Por Lukas.
  • @Peter Proiectul pare mișto, însă se pare că nu au un port pentru Android TV –  > Por Lukas.
1 răspunsuri
Sebastiano

Așa cum am menționat într-un comentariu la OP, cea mai bună opțiune este să instalați SDK-ul Android și să extrageți imaginile de sistem Android TV. Apoi, creați un Dispozitiv virtual Android (AVD) cu imaginea TV și rulați emulatorul.

Nu veți avea niciuna dintre aplicațiile care sunt preinstalate, de exemplu, pe un Nexus Player, dar veți avea o idee despre cum funcționează această versiune de Android și de ce este capabilă.

[PRO TIP: dacă sunteți pe OSX, dacă folosiți cel x86 rezultă că accelerația HAXM este activată –> emulatorul rulează foarte lin].