Există un caracter Unicode pentru Copy and Paste? (Programare, Unicode)

Xah Lee a intrebat.
a intrebat.

Există caractere Unicode care să reprezinte Copy and Paste? Poate în Unicode 6?

(există simboluri de foarfecă care pot fi folosite în mod corespunzător pentru a reprezenta Tăierea (de exemplu ✂ U+2702), dar nu am putut găsi niciodată unul care să reprezinte Copierea sau Lipirea).

Comentarii

  • Notă: există undo ⎌ (U+238C; UNDO SYMBOL), dar nu am găsit Redo. Iată simbolurile Unicode legate de calculatoare pe care le-am adunat până acum xahlee.org/comp/unicode_computing_symbols.html –  > Por Xah Lee.
  • Tocmai l-am găsit pe acesta –  > Por Stranger in the Q.
7 răspunsuri
Xeoncross

Ce zici de asta: &#x2398 = ⎘ care arată ca un fel de… copie din clipboard.

Comentarii

  • este o variantă bună, dar, deși numele acelui caracter este NEXT PAGE, ceea ce înseamnă că nu va fi de încredere dacă vă bazați pe o anumită redare a fontului pentru a reprezenta clipboard-ul. Mă gândesc că Unicode 6 trebuie să o aibă… nu am găsit-o încă acolo. –  > Por Xah Lee.
  • @Xeoncross acest lucru este incomplet. Poate că ai uitat un ; (punct și virgulă) după entitatea hexagonală. –  > Por WebDevLearner.
Timothy Nelson

Pentru Paste, simbolul CLIPBOARD (U+1F4CB) ar fi probabilhttp://www.fileformat.info/info/unicode/char/1f4cb/index.htm

Comentarii

  • Nu pot să mă contrazic cu acesta: (u+1f4cb) așa cum spune răspunsul tău. –  > Por WinEunuuchs2Unix.
frânează

Soluția mea este să folosesc două emoji și să le suprapun unul peste altul astfel:

(Bineînțeles că sunt dezvoltator web, deci am acces la HTML. S-ar putea să fie nevoie să realizați acest lucru într-un alt mod. Dar bănuiesc că o bună parte din oamenii care caută un răspuns la această problemă de interfață utilizator folosesc unicode într-un site web).

Lucrul interesant la această soluție este că, dacă lucrul pe care îl copiați este mai bine reprezentat de o altă pictogramă decât , ați putea fi capabil să schimbați emoji-ul cu altceva.

Emoji-urile foarfecă ✂️ și clipboard sunt atunci tovarăși potriviți pentru tăiat/lipit.

chyser

Eu folosesc foarfecă caracter pentru „cut out” pe site – https://unicode-table.com/

Pentru a copia folosesc două pătrate dar puteți folosi și – Două semne consecutive de egalitate sau Mahjong Doi de bambus.

Pentru a lipi eu folosesc – Caracterele din clipboard.aceste caractere corespund caracterelor din word.

klogd

Am căutat și eu, am găsit aceste alternative: ☍ ⊕ ⎘ ⎘ ⩲ ⨧ ⑃ ⑃ am ajuns să folosesc ⎘ așa cum am sugerat mai sus.

fommil

Există un simbol de inserție: x2380

Jukka K. Korpela

Unicode codifică caracterele utilizate în texte, nu idei sau concepte. Prin urmare, dacă nu există un caracter utilizat în mod obișnuit în texte pentru a simboliza tăierea și lipirea, nu ar trebui să vă așteptați să găsiți un astfel de simbol în Unicode.

U+2702 BLACK SCISSORS se află în Unicode deoarece apare în codurile de caractere mai vechi și a fost folosit în documentele tipărite pentru a indica o linie de tăiere, ca indicator „taie aici”, mai degrabă decât ca simbol al copierii.

Comentarii

  • pictograma de copiere și lipire este folosită foarte des, cred, mai des decât multe simboluri incluse în Unicode. A se vedea această pagină pentru un exemplu xahlee.org/comp/unicode_dingbats.html –  > Por Xah Lee.
  • @Xah Doar pentru că unicode are câteva simboluri ciudate, nu înseamnă că ar trebui să fie complet ciudat-complet. Simbolurile existente sunt un compromis, iar obținerea altora ar fi o căutare fără sfârșit. –  > Por Tobu.
  • @Tobu, nu cred că această linie de gândire este o descriere corectă a Unicode. Unicode 6 a adăugat mii de simboluri, o mare parte dintre ele sunt emoticoane, semne de circulație, pictograme de mașini, trenuri, bărci … etc. Iată o listă de emoticoane unicode.org/charts/PDF/Unicode-6.0/U60-1F600.pdf –  > Por Xah Lee.
  • @Xah Lee, noile caractere au o utilizare existentă în texte, deși în contexte specializate (cum ar fi mesageria text japoneză). Ne-am putea aștepta să găsim un caracter „copy and paste” în Unicode doar dacă ar exista un caracter real cu o utilizare stabilită și o anumită identitate. Nu am văzut niciodată un astfel de simbol, deși știu că ideea de „copy and paste”. Există simboluri utilizate pentru „copy” și „paste” separat, dar nici măcar acestea nu au fost codificate ca caractere. –  > Por Jukka K. Korpela.
  • @JukkaK.Korpela există multe utilizări existente pentru semnul copy/paste. Cele mai multe sunt oarecum standardizate, arătând ca un carton de lipit. În majoritatea aplicațiilor care au o bară de instrumente. emacs, MS Word, aplicații de e-mail …, și adesea și în site-urile web. –  > Por Xah Lee.

Tags: