Filezilla client vs filezilla server [închis] (Programare, Filezilla)

Parvez Shaikh a intrebat.

diferența dintre clientul filezilla și serverul filezilla.Am folosit clientul filezilla în ultimele câteva zile și în timp ce descărcați Filezilla am dat peste două opțiuni filezilla client și serverul filezilla.După ce am căutat multe site-uri pentru informații legate de server, sunt încă neclar care este utilizarea exactă a serverului filezilla. Știu doar că dacă filezilla client este folosit pentru a se conecta la un server web, FileZilla server este folosit ~ca~ server web; nu vă puteți conecta la alte servere web cu el. încă sunt puțin confuz cu acest răspuns/cercetare????

3 răspunsuri
Kami

În primul rând, doar pentru a clarifica, Serverul FileZilla nu este un server web; este un FTP (Protocol de transfer de fișiere) server.

Server FileZilla

FileZilla Server este o aplicație care acționează ca un server FTP. Utilizatorii pot folosi un client FTP pentru a se conecta la un server FileZilla și pentru a descărca sau încărca fișiere. Utilizatorii nu pot folosi FileZilla Server pentru a se conecta la alte servere – acesta permite doar conexiuni în.

Clientul FileZilla

FileZilla Client este o aplicație care permite unui utilizator să se conecteze la un server FTP. Utilizatorii pot folosi clientul pentru a se conecta la orice număr de servere FTP. Clienții permit utilizatorilor să încarce sau să descarce fișiere etc.


Din comentariile dvs. reiese că trebuie să utilizați aplicația FileZilla Client. Acesta vă va permite să vă conectați la un server prin FTP și să descărcați/încărcați fișiere după cum este necesar.

user4158467

serverul filezilla nu este un server web este un server ftp. astfel, dacă există un computer principal într-o rețea LAN care poate fi folosit pentru furnizarea și primirea de fișiere. putem instala filezilla în el și să-l folosim ca server de fișiere(FTP(file transfer protocol))

Comentarii

  • Dacă descarc aplicația FileZilla în Mac-ul meu, acum pot încărca fișiere pe serverul de la distanță. Dar dacă nu instalez serverul ftp pe serverul de la distanță, de ce se poate încărca cu succes? –  > Por avion.
acearch

Corect ….dar doar pentru a adăuga la acest răspuns, clientul filezilla permite utilizatorului final să se conecteze la serverul filezilla și îi oferă o interfață convenabilăpentru a transfera fișiere către și de la serverul filezilla. totuși, pentru ca clientul filezilla să se conecteze la serverul filezilla, clientul trebuie să cunoască adresa ip a serverelor FZ și portul pe care rulează.

Astfel, o formă simplă de utilizare ar fi să mapezi un director de pe sistemul tău local la contul de utilizator de pe serverul filezilla și să te conectezi prin intermediul fileclientului pentru a vedea conținutul acelui dosar și apoi să-l accesezi pentru a descărca sau încărca fișiere în rețea.În caz de nelămuriri, te rugăm să ne contactezi.