Folosește unitatea Xamarin? (Programare, Java, C#, Android, Unity3D, Xamarin)

Rakshith Ravi a intrebat.

OK, acum sunt confuz.Am citit că unity folosește mono pentru a compila aplicațiile Android și iOS.Apoi am citit că mono este o parte din Xamarin.Greșesc dacă spun că unity folosește Xamarin?

Apoi, să spunem că unity nu folosește Xamarin.Atunci cum compilează aplicațiile pentru Android și iOS?Mi-am dat seama că a cerut android sdk atunci când compilează pentru android. Asta înseamnă că se compilează pentru android în mod nativ? Folosind sdk-ul Android?

Dacă da, cum pot folosi C# și sdk-ul Android pentru a compila eu însumi aplicațiile în format .apk? (Fără a folosi Xamarin, să fac aplicațiile în C# și să le compilez singur în Android)???

Comentarii

  • Unity folosește Mono. Xamarin este compania care se află în spatele Mono și are mai multe produse pentru a viza diverse platforme (cum ar fi Mac, iOS și Android), toate sub umbrela Xamarin Studio. Xamarin Studio este derivat din MonoDevelop, care cred că este produsul pe care îl folosește Unity, deși nu sunt sigur de asta. –  > Por Kirk Woll.
  • Aveți dreptate @KirkWoll. Unity folosește MonoDevelop. –  > Por tequila slammer.
1 răspunsuri
der_michael

Unity folosește ca fundație o variantă foarte veche de Mono. La Mono Project este un efort separat de Xamarin. Mono este un runtime .NET open source. Xamarin.iOS și Xamarin.Android este un timp de execuție proprietar pentru C# pe dispozitive iOS și, respectiv, Android. Xamarin Studio este pur și simplu IDE și nu este deloc necesar pentru dezvoltare. Cu siguranță, însă, face totul mult mai convenabil.

Compilatorul Xamarin.Android va crea pentru dvs. un .apk care va include sau va lega runtime-ul mono pentru Android. Puteți seta opțiunile în linia de comandă sau în IDE-ul dumneavoastră. Unity este doar un „IDE” (front-end) diferit și utilizează un compilator și argumente similare cu cele din Xamarin Studio sau Visual Studio.