Hartă de căldură pe hărțile Google în funcție de intensitatea unui parametru (Programare, Google Maps, Heatmap)

user1382278 a intrebat.

Am colectat niște date despre performanța unei rețele Wi-Fi cu o ștampilă de poziție. Acum pot să arăt poziția în care am achiziționat datele pe o hartă Google Maps „locală”. Aș dori să arăt o hartă termică pe Google Maps astfel încât valoarea parametrului să stabilească culoarea.
De exemplu: lățime de bandă: valoare maximă 1000 valoare minimă 10
poziția 1, lățime de bandă 1000 –> culoare roșu
poziția 2, lățimea de bandă 15 –> culoare albastru
poziția 3, lățimea de bandă 500 –> culoarea portocalie și așa mai departe
Am nevoie de ceva care să poată interpola datele și să obțină ceva de genul acesta:

Am încercat harta de fuziune de la Google, dar harta de căldură se bazează doar pe densitatea în termeni de poziție și nu pe valoarea unui parametru. Este corect?
Aș dori să folosesc Google maps, dar dacă există ceva mai simplu de folosit, pot folosi.

Comentarii

 • Aveți o colecție de coordonate de puncte cu intensități, corect? Ar fi simplu să plasezi cercuri de diferite mărimi și culori la fiecare coordonată. Exemplele de Fusion maps cu acoperirea unei zone pe care le-am văzut au nevoie de definiții de poligoane. Ar fi destul de anevoios să definești aceste date. Să vedem imaginea ta. Ar trebui să puteți adăuga una la editarea întrebării. –  > Por Heitor Chang.
 • Am coordonatele din mai multe locuri cu fiecare dintre acești parametri: lățime de bandă, jitter, pierdere de pachete. Pot să le normalizez într-un interval dacă este necesar și aș dori să obțin o hartă diferită pentru fiecare parametru. –  > Por utilizator1382278.
 • Sunt curios cum ai creat imaginea de mai sus. Dacă se poate face o imagine statică, am văzut soluții cu suprapuneri de imagini. Nu am văzut ceva asemănător imaginii tale cu Fusion Tables. –  > Por Heitor Chang.
 • Eu am găsit-o pe web. Cu Fusion Tables este imposibil de creat această hartă, deoarece harta de căldură este creată pe baza densității poziției. Adică: pentru a avea culoarea roșie, trebuie să aveți o mulțime de markere în zona respectivă. Aș vrea să am culoarea roșie dacă parametrul are o valoare mare. Pot să creez o foaie de date cu multe poziții unde parametrul este ridicat și foarte puține unde este scăzut, dar nu este foarte elegant. Aceasta va fi ultima soluție. –  > Por utilizator1382278.
2 răspunsuri
user1382278

Am găsit o soluție despre cum să creez o hartă termică cu Google Maps care funcționează local: heatmap.js.
Am folosit și funcționează foarte bine pentru scopul meu. Mulțumesc

Comentarii

 • Poți să explici cum ai rezolvat problema ta? Am aceeași problemă. –  > Por tmthyjames.
 • Mi-ar plăcea să știu cum ai rezolvat-o. Și eu am aceeași problemă. –  > Por FullOfCaffeine.
Matt Handy

Nu este exact ceea ce vă doriți, dar ați putea arunca o privire la HeatmapApi.

Există o versiune gratuită pentru max. 100 de puncte de date. Principala limitare în ceea ce privește cerințele dumneavoastră este că nu puteți adapta schema de culori. Această caracteristică este anunțată pe pagina lor web, dar fără o dată.

Am încercat API-ul în ultimele câteva zile și funcționează așa cum era de așteptat și promis. Este furnizată ca serviciu web și acceptă parametri în formatul [lat, lng, value] pentru a calcula harta termică.

Comentarii

 • Există ceva gratuit? Am mai mult de 300 de puncte. Care este cel mai bun mod de a încărca aceste puncte cu javascript? Vreau să le folosesc doar în „local”, dar cu conexiune la internet. –  > Por user1382278.
 • Am avut ceva succes cu programul gratuit al lui Michael VanDaniker componentă de hartă termică. L-am folosit cu câțiva ani în urmă w / GoogleMaps Flash API (care este acum depreciat). Dar nu există niciun motiv pentru care nu puteți suprapune harta de căldură peste orice hartă. –  > Por Sunil D..
 • Nu cunosc o soluție care să fie complet gratuită. Iar api heatmap are nevoie de un server web real și nu rulează local. –  > Por Matt Handy.
 • Nu știu cum să fac acest heatmap local. Acest hartă este foarte bine realizată și permite utilizarea ponderilor sau a densității. Nu știu cum să creez acest lucru. –  > Por user1382278.
 • Arată foarte bine. Vă mulțumim pentru partajarea acestui link. Se pare că aceasta este o hartă termică bazată pe flash. –  > Por Matt Handy.