Instalarea vs shell a eșuat cu codul de ieșire 1638 (Programare, Server Sql, Windows Server 2012 R2)

Hiren Parghi a intrebat.

Am primit următoarea eroare în timpul instalării MSSQL 2017 pe Windows 2012 R2.

vs shell installation has failed with exit code 1638

Comentarii

  • Pentru mine a fost McAfee care a cauzat problema. Dezactivarea scanerului de viruși a rezolvat problema pentru mine –  > Por Gabe.
  • Se întâmplă pe Windows 10 v. 1809 fresh install, dacă instalați Visual Studio înainte de Sql 2017 Developer. –  > Por Timothy Lee Russell.
3 răspunsuri
Husam Ebish

Trebuie să instalați mai întâi SQL Server înainte de a instala Visual Studio 2017.

Dacă ați instalat deja Visual Studio 2017, nu vă faceți griji, urmați doar pașii de mai jos:

Dezinstalați Microsoft Visual C++ 2017 Redistributable (x86) și (x64).

Apoi instalați SQL Server.

Nu uitați să selectați „Database Engine Services” (Servicii motor de baze de date)

Change „Startup Type” al SQL Server Browser din „Dezactivat” la „Automat

Instalarea se va face fără probleme:

Apoi reinstalați Microsoft Visual C++ 2017 Redistributable. (x86) și (x64)

Mahmoud Valizadeh

Această eroare înseamnă că 1-O altă versiune a acestui program este deja instalată2-Visual Studio 2017 este la nivel de instalare și nu este completă3-Visual Studio 2017 instalat (nu pentru toți)Dacă aveți altă versiune . Eliminați sau actualizați SSMS.Dacă Visual Studio dvs. este în nivelul de instalare. Așteptați să se finalizeze și apoi încercați să instalațiAltfel Pentru a remedia problema, utilizați următoarele soluții de rezolvare:

Reparați versiunea x64 a Microsoft Visual C++ 2017 Redistributable din Adăugare sau eliminare programe utilizând următorii pași:

Deschideți Add or remove programs.găsiți și selectați Microsoft Visual C++ 2017 Redistributable (x64). Faceți clic pe butonul Change (Modificare).Faceți clic pe butonul Repair (Reparație).Dacă întâmpinați această problemă la instalarea TFS, puteți lansa VC_redist.x64.exe din fișierele de instalare TFS, apoi selectați Repair (Reparație).Sperăm că acest lucru vă ajută să remediați problemaArticolul de asistență Microsoft

Jaqueline

Aveți Visual Studio 2017 instalat în computerul dumneavoastră? Dacă da, încercați să îl dezinstalați, apoi instalați SQL Server și reinstalați Visual Studio. Am avut aceeași problemă astăzi, când am instalat MSSQL 2017, și am rezolvat-o astfel.

Am citit pe unele site-uri că puteți încerca, de asemenea, să dezinstalați doar Microsoft Visual C++ 2017 Redistributable (86x) și (64x), dar nu am încercat această soluție, așa că nu sunt sigur că funcționează. Merită totuși să încercați, deoarece este mai ușor decât să dezinstalați întregul Visual Studio.

Comentarii

  • Dezinstalarea Microsoft Visual C++ 2017, așa cum ați menționat, și instalarea C++ 2015 a rezolvat problema în cazul meu. –  > Por Snapper.