Integrarea slack cu github pentru a primi notificări despre push-ul care se întâmplă în ramura specifică (Programare, Github, Slack)

sainadh a intrebat.

Caut o modalitate prin care pot obține un mesaj pe canalul slack atunci când se întâmplă un push în ramura specifică a repo-ului github.

Am încercat să o fac cu pașii menționați mai jos –

1. Installed github app in slack.
2. Added github to slack channel using /github.

După aceea, când încerc să mă conectez la depozit, github a cerut să mă autentific. Când am încercat să fac acest lucru, mă navighează către github.com în loc de domeniul github personalizat al companiei.

Vă rog să mă ajutați aici.

Comentarii

3 răspunsuri
VonC

Ați putea adăuga la depozitul dvs. .github/workflows pentru a utiliza un Acțiune GitHub (care este de asemenea disponibilă pentru GitHub Enterprise, , nu doar github.com)

De exemplu:

O acțiune care înfășoară metoda API Slack chat.postMessage pentru a posta pe canale, grupuri private și DM.

Această acțiune trimite mesaje folosind token-uri Slack bot, care au două avantaje principale în comparație cu token-urile de utilizator și cu webhook-urile primite:

 1. Bots nu pot fi dezactivate din greșeală atunci când un utilizator Slack este dezactivat sau eliminat. Slack a scris despre acest lucru într-un anunț recent, iar
 2. Bots oferă o gamă puternică de capabilități care pot fi valorificate pentru a îndeplini mai multe funcții.

Z4-tier

Dacă dispuneți de un sistem de integrare continuă Drone, puteți utiliza un webhook pentru a declanșa trimiterea unei notificări Slack. Acest lucru ar funcționa pentru depozitul .drone.yml fișier:

 - name: slack
  image: plugins/slack
  settings:
   webhook: https://hooks.slack.com/services/...
   channel: my_awesome_channel
   username: Github Bot
  when:
   event: [ pull_request ]
   branch: [ dev, master ]
  template: |
    New Pull Request Opened By: {{build.author}} ({{repo.name}} / {{build.branch}})
    {{build.link}}

Aceasta presupune că drone este deja activat și că webhook-ul este configurat în Github. Dacă nu este, îl puteți activa prin intermediul tabloului de bord web Drone, navigând către Repositories și făcând clic pe comutatorul verde de lângă numele repo-ului dvs.

Rohit

Pentru domeniul Github personalizat al companiei, trebuie să utilizați aplicația Slack (Githhub Enterprise Server) în loc de aplicația Github. odată ce ați terminat cu instalarea aplicației Githhub Enterprise Server pe Slack , Sub configurație veți vedea payload url. Copiați payload URL și mergeți la setările depozitului github adăugați secțiunile webhooks și adăugați payload url acolo și păstrați tipul de conținut application/json