Integrați plățile Facebook cu Facebook Ads API (Programare, Facebook Ads Api, Plăți Facebook)

marinvirdol a intrebat.

Creez o aplicație web care permite utilizatorilor să creeze anunțuri Facebook. Problema este că fiecare anunț are nevoie de un buget. Așa că am nevoie ca utilizatorul să poată stabili un buget și să plătească pentru el folosind cardul de credit sau telefonul sau orice altceva. Este posibil să fac acest lucru? Aveți un exemplu sau un tutorial? Am căutat pe google dar nu am găsit nimic util.

Comentarii

  • Ați primit vreun răspuns? Am aceeași problemă –  > Por DannSaHa.
1 răspunsuri
bjeavons

Pe scurt, nu. Configurarea metodei de plată nu este expusă prin API-urile FB. În plus, depinde dacă acești utilizatori folosesc propriul cont de anunțuri FB prin intermediul platformei dvs. sau dacă îl folosesc pe al dvs.

Dacă se află sub propriul cont de anunțuri, atunci va trebui să construiți singuri controale de cont și de plată, ceea ce este în afara domeniului de aplicare a platformei de anunțuri FB și a API-ului.

Dacă lăsați utilizatorii să introducă informațiile propriului lor cont de anunțuri și să vă autorizeze aplicația să creeze anunțuri în numele lor, atunci ați putea doar să le cereți să seteze manual informațiile privind metoda de plată FB ca parte a procesului de integrare pentru aplicația dvs. web.

Comentarii

  • Puteți să explicați mai multe despre „build payment controls yourselft”, care se află în afara FB Api? –  > Por Dark Cyber.