intellisense pentru procesare [închis] (Programare, Prelucrare, Processing.Js, Procesare Ide)

hAlE a intrebat.

Dezvolt un cod în limbajul de procesare și pentru a-l transforma într-o aplicație web folosesc processing.js.

Mă întrebam dacă există un intellisense pentru processing ide sau dacă există un IDE pentru processing care are intellisense.

4 răspunsuri
Marius Watz

Dacă doriți o schiță în stil Eclipse ați putea încerca instrumentul Sketch-Outline pentru Processing 2.0: http://code.google.com/p/sketch-outline/

Nu l-am testat personal, dar captura de ecran postată aici pare promițătoare:https://forum.processing.org/topic/sketch-outline-new-processing-tool-announcement

Personal, folosesc Eclipse ca un IDE complet, care îți oferă autocompletare, contur de clasă etc. Singurul dezavantaj este că trebuie să pierdeți o parte din fudularea codului făcută de precompilatorul Processing, de exemplu, „color” nu există ca tip de variabilă (este de fapt un int) și numerele float trebuie să fie sufixate cu „f” – „2.0” în Java este un double, „2.0f” este un float.

Comentarii

  • Vă mulțumim. Schița de schiță este un instrument util pentru mine. Cu toate acestea, motivul pentru care nu folosesc eclipse este că, proiectul meu lucrează și cu processig.js și este o aplicație web. Există vreo modalitate de a utiliza eclipsa și processing.js în același timp? –  > Por hAlE.
spex

IntelliSense este doar implementarea de către Microsoft a funcției de autocompletare.

Bănuiesc că sunteți în căutarea unui IDE Processing (nu a unui IDE Processing.JS) cu autocompletare.

Iată o recomandare:http://wiki.processing.org/w/JEdit_as_External_IDE

Dacă sunteți în căutarea unui IDE Processing.js, există două enumerate aici:

http://processingjs.org/

Acestea sunt:

http://sketchpad.cc/

http://processingjs.org/tools/processing-helper.html

Comentarii

  • Da, ceea ce am nevoie este un IDE Processing cu intellisense. De fapt am mai multe clase și vreau un IDE care să-mi arate funcțiile și variabilele fiecărui Obiect prin intermediul altor clase. Jedit suportă asta? –  > Por hAlE.
George Profenza

În plus, puteți utiliza Eclipse cu Proclipsing care este interplatformă și ușor de configurat.

Presupun că puteți obține autocompletarea cu orice alt IDE Java, cum ar fi NetBeans sau IntelliJ Idea, este o chestiune de a lega core.jar al Processing și de a subclasa PApplet.

JAMESSTONEco

Pe Mac, Sublime Text (comercial) oferă autocompletare parțială pentru schițele de procesare .pde.