Minificați fișierele js bazate pe jQuery (Programare, Javascript, Css, Minify)

Vini a intrebat.

Folosim jQuery în proiectul nostru. Avem numeroase fișiere javascript personalizate în aplicația noastră web care au UDF-uri care utilizează caracteristicile jQuery. Trebuie să reducem dimensiunea (ca parte a activităților de îmbunătățire a performanței) și caut un „minificator” de încredere pentru aceste fișiere (ar fi minunat dacă același instrument ar putea minifica și fișierele CSS)

Am încercat JSLint și JSMin – dar JSLint nu finalizează și aruncă multe excepții imediat ce întâlnește codul jQuery.

user212218

5 răspunsuri
Dan Lew

Site-ul YUI Compressor este un instrument pe care îl folosesc, comprimă bine atât JS cât și CSS și este scris în Java (deci îl poți lucra într-un proces de construire prin ant).

Cineva a făcut chiar și un versiune online a acesteia.

Comentarii

  • Compresorul YUI este drăguț pentru că folosește motorul Rhino pentru a valida faptul că comprimarea este făcută corect. –  > Por cgp.
  • Și eu am folosit YUI Compressor și jur pe el. Face o treabă bună și produce cod funcțional. Am folosit alte compresoare care fac doar o analiză statică a codului și strică lucrurile. YUI Compressor nu manipulează doar textul, ci îl încarcă în Rhino și știe cum să redenumească lucrurile în mod inteligent. –  > Por Kekoa.
  • Wow !!! YUI Compressor are toate caracteristicile de care aveam nevoie. Mulțumesc mult, oameni buni, pentru ajutor. Am minificat deja toate fișierele JS și rezultatele arată foarte bine. Vă mulțumesc tuturor pentru ajutor încă o dată. –  > Por Vini.
  • Nu uitați să serviți și fișierele gzipate (dacă serverul dvs. nu face asta deja). Nu am făcut o cantitate mare de minificare și gzipare, dar când m-am jucat ultima dată cu el, gziparea a redus fișierele JS și CSS la aproximativ 33% din dimensiunea originală. Minificarea înainte de gzipare le-a redus cu încă aproximativ 7%. –  > Por Paul D. Waite.
  • Versiunea online îmi dă un OutOfMemoryError și tipărește un stacktrace uriaș. Și au fost doar 600k de Javascript. Trist. –  > Por Eduardo.
Pure.Krome

Există, de asemenea, și un port .NET al YUI Compressor care vă permite să:-

  • să integrați minificarea/combinarea fișierelor în evenimentele post-construcție din Visual Studio
  • să se integreze într-un TFS Build (inclusiv CI)
  • dacă doriți să folosiți doar dll-urile în propriul cod (de exemplu, minificarea din mers).

deoarece acesta este un port al versiunii (originale) java a YUI Compressor, pe care câteva persoane l-au menționat mai sus, ar trebui să vă ofere aceleași rezultate, DAR toate în mediul .NET – nu este nevoie de java.

HTH.

Marcus

Încercați YUICompress care, de obicei, funcționează de minune. Poate minifica și CSS.

karim79

minify face treaba. Există, de asemenea, și YUI Compressor, , dar nu l-am încercat niciodată.

De pe site-ul minify:

Minify este o aplicație PHP5 care poate combina mai multe fișiere CSS sau Javascript, le poate comprima conținutul (de exemplu, eliminarea spațiilor albe/comentariilor inutile) și poate servi rezultatele cu codificare HTTP (gzip/deflate) și anteturi care să permită o stocare optimă în cache pe partea clientului. Acest lucru vă ajută să respectați mai multe dintre Regulile Yahoo! pentru site-uri Web de înaltă performanță.

Eduardo

Un exemplu frumos este Zbugs: „Minify și Gzip comprima CSS & Javascript într-un singur clic”. Introduceți URL-ul și puteți descărca rezultatul cu un singur clic. De asemenea, afișează câteva informații despre dimensiunea atunci când este gzipat, minificat, concatenat, comparativ cu originalul.