Nu se poate conecta la SQL Server 2014 Express (Programare, C#, Server Sql, Powershell, Visual Studio 2013, Sql Server 2014 Express)

Chris Martin a intrebat.

Am probleme cu conectarea la o instanță proaspăt instalată de SQL Server 2014 Express. Nici măcar nu sunt complet sigur de ce informații ați avea nevoie pentru a vă ajuta, așa că vă rog să aveți răbdare cu mine, deoarece sunt foarte amator. Dacă vă pot oferi mai multe informații pentru a vă ajuta, aș fi bucuros să o fac.

Eroarea pe care o primesc este mereu aceeași,

„A apărut o eroare legată de rețea sau specifică instanței în timpul stabilirii unei conexiuni la SQL Server. Serverul nu a fost găsit sau nu a fost accesibil. Verificați dacă numele instanței este corect și dacă SQL Server este configurat pentru a permite conexiuni la distanță. (furnizor: Named Pipes Provider, error:40 – Could not open a connection to SQL Server)”

Serverul pe care rulează în prezent SQL Server 2014 Express este Windows Server 2008 R2, cu toate patch-urile trimise de Microsoft. Acesta este un server personal de la mine de acasă, așa că pot face tot ce trebuie făcut cu el pentru ca acest lucru să funcționeze.

Pentru a mă conecta, am încercat să folosesc Visual Studio Community 2013, precum și aplicația System.Data.SqlClient namespace în C# și în PowerShell.

M-am asigurat că nu este firewall-ul cel care cauzează problema. Am setat regulile în mod corespunzător, iar când tot nu a funcționat, am dezactivat complet firewall-ul. Aceeași problemă, nicio conexiune.

Iată câteva exemple de șiruri de conexiune pe care le-am încercat în .NET. Am eliminat serverul, instanța, userid și parola din aceste șiruri și sunt sigur că sunt corecte.

Data Source=SERVERNAMEINSTANCENAME;Initial Catalog=Requests;Integrated Security=False;User ID=USERID;Password=PASSWORD

Data Source=SERVERNAME;Initial Catalog=Requests;Integrated Security=False;User ID=USERID;Password=PASSWORD

Server=SERVERNAMEINSTANCENAME; Database=DATABASE; User ID=USERID; Password=PASSWORD

Server=SERVERNAME; Database=DATABASE; User ID=USERID; Password=PASSWORD

Dacă cineva are timp și răbdare să ajute un începător să rezolve această problemă, aș aprecia foarte mult. Folosesc această configurație pentru a mă învăța ceva SQL și dezvoltare ASP.NET MVC 5, iar a avea un minilab acasă ar fi minunat.

Vă mulțumesc pentru timpul acordat.

Comentarii

 • Sunteți capabil să vă conectați cu Sql Server Management Studio? Ați activat protocolul TCP în Instrumentul de configurare pentru Sql Server Express? –  > Por Steve.
 • Steve haS reason puteți verifica dacă aveți instace în contextul dvs. sau în folderul de SQL -.  > Por Enrique YC.
 • verificați dacă serviciul este activat și funcționează. –  > Por Greg.
 • @Steve Pot să mă conectez cu Sql Server Management Studio în timp ce sunt în RDP pe server, dar nu mă pot conecta de pe calculatorul meu. –  > Por Chris Martin.
 • @henriqueyah Îmi pare rău, nu știu la ce vă referiți –  > Por Chris Martin.
4 răspunsuri
Dave Cullum

În primul rând, deschideți services.msc și derulați până la SQL Server și asigurați-vă că este pornit.

Dacă nu rulează, modificați pentru a porni automat și apoi porniți-l.

După ce rulează, închideți panoul de servicii și rulați ssms.exe (management studio) și încercați să vă conectați la numele serverului: <machinename> sau Server Name: <machinenamesql2014> [no <>]. Puteți, de asemenea, să faceți clic pe lista derulantă Nume server și să selectați BROWSE pentru a vedea dacă instanța dvs. este listată – deși găsesc acest lucru lovit și ratat.

După ce confirmați că este activă și că sunteți conectat, urmați această pagină msdn și urmați pașii pentru a activa conexiunile tcp/ip.

De acolo ar trebui să aveți detaliile necesare pentru a vă modifica șirul de conexiune.

Comentarii

 • Acest lucru a reușit. Mulțumesc, domnule/maam! –  > Por Chris Martin.
 • Cu plăcere. Care a fost problema, pentru ca alții să poată învăța din această postare? –  > Por Dave Cullum.
 • Nu aveam activat TCP/IP. Odată ce am făcut asta, conexiunea s-a deschis larg. –  > Por Chris Martin.
 • După ce am avut o problemă similară, am constatat că în services.msc, serviciul SQL Server era setat la „automatic”, dar, din anumite motive, nu era „running”. Astfel, pornirea serviciului SQL Server mi-a rezolvat problema. –  > Por Peter.
 • În cazul meu, agentul SQL Server (<your db>) era cel care era dezactivat. După ce am făcut dublu clic pe el, l-am schimbat pentru a porni automat și apoi l-am pornit, am putut apoi să mă conectez prin Visual Studios! –  > Por SMKS.
Dai

SQL Server Express nu are activate în mod implicit conexiunile TCP/IP, în schimb folosește memoria partajată, ceea ce înseamnă că nu vor funcționa conexiunile externe/de la distanță de pe un alt computer.

Deschideți SQL Server Configuration Manager (se află în meniul Start) și alegeți Server configuration și activați TCP/IP. De asemenea, deschideți proprietățile pentru TCP/IP și asigurați-vă că aveți atât „Active”, cât și „Enabled” setate la True pe legăturile pe care doriți să le utilizați.

Comentarii

 • Memoria partajată este în regulă atunci când vă conectați la mașina locală. –  > Por g.pickardou.
Dan B

Am avut o problemă similară cu un șir de conexiune C# care nu mai funcționa după ce am migrat de la SQL Server 2008 R2 pe un server Windows 2008 R2 la SQL Server 2014 pe un server Windows 2012 R2.

Am deschis SQL Server Configuration Manager și am activat Named Pipes, , am repornit SQL Server și totul a fost în regulă cu lumea (cel puțin pentru câteva minute!).

Zakir Hussain

Asigurați-vă că numele de utilizator și parola dvs. sunt corecte în cazul modului de autentificare a serverului. mergeți la Sqlserver Management Configuration și porniți serviciile SQL Server dacă vreunul este în modul de oprire.