Nu se poate încărca clasa de driver JDBC ‘com.mysql.jdbc.Driver’ Tomcat 8 & Eclipse (Programare, Java, Mysql, Eclipse, Tomcat, Jdbc)

Moe a intrebat.

Utilizarea Tomcat 8 cu Eclipse Nu se poate încărca clasa de driver JDBC ‘com.mysql.jdbc.Driver’ ::: Am adăugat mysql connecter peste tot și tot nu mă pot conecta.

WEB-INF/lib/
Java Resources/Libraries/
tomcat/lib/ // however I don't see the jar file in my project 

web.xml

Tomcat Context.xml

Comentarii

 • „Biblioteca” numită „Apache Tomcat v8.0” este o definiție Eclipse, nu o scanare live a Tomcat. lib folder. Dacă adăugați un nou fișier .jar în dosar, trebuie să actualizați definiția respectivă în Eclipse Preferences. –  > Por Andreas.
 • Mulțumesc, dar eu sunt nou în Eclipse, cum actualizez definiția? –  > Por Moe.
5 răspunsuri
josivan

Trebuie să adaugi jar-ul mysql în classpath-ul din Run Configurations.

Pentru a face acest lucru alegeți meniul Run > Run Configuration > Selectați instalarea Tomcat și fila classpath. Faceți clic pe butonul Adaugă JAR-uri externe…

user3008410

Un alt lucru pe care îl puteți încerca și care a funcționat pentru mine este să adăugați direct în dosar jar-ul de conectare mysql. Desigur, schimbați în funcție de mediul dvs.

C:[PATH-ul tău]apache-tomcat-8.5.24lib

mysql-connector-java-5.1.45.jar

Comentarii

 • Aceasta a fost problema mea, cel care a configurat mediile a uitat să adauge acest jar la serverul de staging. Mulțumiri din 2020 –  > Por feyd.
khaja firoz

Dați clic dreapta pe proiect

 1. Mergeți la proprietăți
 2. faceți clic pe calea de construire java
 3. ia adăugați jars externe
 4. alegeți conectorul mysql din fișierul zip
 5. în cele din urmă faceți clic pe apply și ok.

Iskren P.

În cazul meu am rezolvat această problemă deoarece se întâmpla cu tomcat7 7.0.56 pe debian 8.11 și se pare că această versiune de tomcat7 are ceva probleme cu acest debian. când am făcut downgrade la tomcat7 7.0.28 această eroare a fost rezolvată deoarece jar era peste tot și doar tomcat7 ar fi putut fi motivul pentru care nu se încărca. sper că acest lucru ajută pe altcineva să salveze timpul pe care l-am pierdut depanând acest lucru

Daniel C

Acest comentariu este postat sus și este în regulă dar între pașii 2 și 3 trebuie să faci pasul 2.50. Doar că ai uitat să imporți fișierele jar în calea proiectului.

Dați click dreapta pe proiect

 1. mergeți la properties
 2. faceți clic pe java build path2.50 În dreapta, sub Java Build Patch faceți clic peLibrary
 3. luați add external jars
 4. alegeți mysql connector din fișierul zip
 5. la final, faceți clic pe apply și ok.