Nu se poate instala Visual Studio 2017 community edition după o închidere bruscă (Programare, Studio Vizual, Instalare, Visual Studio 2017, Reinstalați)

mshwf a intrebat.

Am început să instalez VS și apoi computerul meu s-a oprit brusc (din cauza supraîncălzirii).

Când am reinstalat-o, a apărut un mesaj de eroare care spunea::

Can't install in a non empty folder.

Așa că am șters folderul C:Program Files (x86)Microsoft Visual Studio2017community

Apoi, când am încercat să îl instalez, a eșuat.

Acesta este jurnalul:

[2a18:0008][2017-06-09T09:08:50] Error 0x80004003: at Microsoft.VisualStudio.Setup.Cache.InstanceRepository.GetInstance()
at Microsoft.VisualStudio.Setup.Cache.CacheRepository.d__28.MoveNext() at System.Linq.Enumerable.FirstOrDefault[TSource](IEnumerable1
source, Func
2 predicate) at Microsoft.VisualStudio.Setup.Engine.VerifyInstallationPath(IServiceProvider services, String installationPath, IInstance instance, IQuery query)
at Microsoft.VisualStudio.Setup.Engine.Install(Product product product, String destination, CancellationToken token)Referința obiectului nu este setată la o instanță a unui obiect.

3 răspunsuri
Sara Liu – MSFT

Referitor la mesajul de eroare, puteți încerca să eliminați complet VS 2017 instalat, după cum urmează:

  1. Mergeți la Control Panel-Programs and Features (Panou de control-Programe și caracteristici), faceți clic dreapta pe VS 2017 și „Uninstall” (Dezinstalare).

  2. Îndepărtați sau ștergeți manual folderele de instalare VS 2017: %ProgramData%MicrosoftVisualStudioPackages și C:Program Files (x86)Microsoft Visual Studio2017community

Vă rugăm să aruncați o privire la această problemă similară: Visual Studio 2017 RC Setup Operation Failed (Operațiunea de instalare a Visual Studio 2017 RC a eșuat)

AirCodeOne

Accesați folderul dvs. C:Program Files (x86)Microsoft Visual Studio2017communityAsigurați-vă că acest dosar este Gol. Nu ar trebui să existe niciun alt director în interior, apoi verificați dacă eroarea a dispărut și dacă butonul Install este activat.

Murali Raja

Doar creați un nou director și ștergeți-l pe cel corupt. Mergeți la locația folderului în care va fi instalat Visual Studio, care se află în programs (x86) cred și creați un nou director în Microsoft Visual Studio, apoi, pe asistentul de instalare, selectați doar folderul pe care l-ați creat!

Mult noroc. sper că v-a fost de ajutor