Nu se poate localiza javac.exe folosind variabila de mediu PATH (Programare, Android, Cordova)

affanBajwa a intrebat.

Încerc să configurez PhoneGap și eclipse. După ce am descărcat Phone-Gap am deschis promptul de comandă și am schimbat directorul în bin folder în folderul android din descarcă dosarul Phone-Gap. așa cum se arată în Command Prompt și apoi a încercat să creeze demo-app prin comanda create După cum se arată în imagine:

Dar Variabila de mediu sunt deja adăugate:

Comentarii

  • Răspunsul meu a funcționat pentru dumneavoastră? –  > Por Michael Yaworski.
  • Da, într-o oarecare măsură. Am instalat Visual Studio Hybrid App development a corectat toate căile Aceasta este setarea mea actuală pentru PATH: C:UsersaffanAppDataRoaming
    pm;C:ProgramFilesJavajdk1.7.0_51bin;C:apache-ant-1.9.3bin
    . După ce am făcut ceea ce ai spus tu dă eroare că ant not found și în cele din urmă acest lucru a funcționat. –  > Por affanBajwa.
  • Oh, în regulă, un lucru bun. Ei bine, vă rog să acceptați răspunsul meu dacă considerați că răspunde la întrebare. Nu am putut prezice furnică să nu fie găsită, dar cred că am răspuns totuși la întrebare. –  > Por Michael Yaworski.
2 răspunsuri
Michael Yaworski

Nu ați pus o întrebare, așa că nu sunt foarte sigur dacă vă așteptați să funcționeze cu ceea ce aveți deja sau dacă căutați ajutor pentru că nu știți ce să faceți. Sperăm că acest lucru vă ajută:

În prezent, dvs. PATH Variabila de mediu nu indică locația fișierului javac.exe (se află în fișierul Java bin (în folderul Java).

Uitați-vă la JAVA_HOME Variabila de sistem:

C:Program FilesJavajdk.1.7.0_51

Acea locație este la directorul principal al fișierelor Java, deci este aproape de bin care conține javac.exe. Copiați această cale în fișierul dvs. PATH Variabila de mediu și modificați-o ușor în felul următor:

C:Program FilesJavajdk.1.7.0_51bin

Deci, adăugați această locație la PATH care poate indica mai multe locații. Separați locațiile cu un punct și virgulă. Deci, fișierul final PATH finală (cea din partea de sus a ferestrei pe care ați arătat-o în imagine) ar arăta astfel:

C:Usersyour_nameAppDataRoaming
pm;C:Program FilesJavajdk.1.7.0_51bin

erkams

Locația lui javac.exe ar trebui să fie ceva de genul C:Program FilesJavajdk1.7.0_51bin . Așadar, ar trebui să adăugați această locație ca variabilă de mediu.