„operațiunile dinamice pot fi efectuate numai în domeniul de aplicații omogen” eroare la lansarea PowerShell (Programare, Powershell, Automatizare, Securitate De Acces La Cod)

user1019042 a intrebat.

Am un script powershell pe care încerc să îl execut din serviciul WCF REST. System.Management.Automation și System.Management.Automation.Runspaces ansambluri.

Codul C# arată în felul următor:

Command command = new Command(path);
command.Parameters.Add(param);
RunspaceConfiguration runspaceConfiguration = RunspaceConfiguration.Create();
using (Runspace runspace = RunspaceFactory.CreateRunspace(runspaceConfiguration))
{
    runspace.Open();
    ... other code
}

Această eroare se întâmplă aici odată ce încerc să execut instrucțiunea open:

Operațiunile dinamice pot fi efectuate numai în AppDomain omogen.

Am căutat și am căutat, dar nimic nu a funcționat. Am încercat să adaug această linie în web.config: Dar nu a făcut nimic pentru mine.

Aveți vreo idee?

Comentarii

  • Ce este legacyCasPolicy în config setat la? De asemenea, nu NetFx40_LegacySecurityPolicy există? –  > Por Andy Arismendi.
  • minunat!!! Adăugarea a ceea ce ai spus a rezolvat problema. Acum, am acele configurații web.config ca aceasta: <NetFx40_LegacySecurityPolicy enabled=”true”/> <trust legacyCasModel=”false” level=”Full” /> Vă rog să faceți o soluție, ca să o marchez. –  > Por user1019042.
  • Termenul de eroare în limba germană este „Dynamische Vorgänge können nur in einer homogenen AppDomain durchgeführt werden.„, doar în cazul în care cineva caută pe Google acest lucru. –  > Por Uwe Keim.
1 răspunsuri
Andy Arismendi

Am căutat pe Google această eroare și se pare că are legătură cu legacyCasPolicy fiind setat la true, așa cum se discută aici și aici. Se pare că setarea la false a rezolvat și problema ta. Informații detaliate despre acest element de configurare pot fi găsite aici.