Pyqt5 sau Pyqt4, ar trebui să fac upgrade-ul? (Programare, Pyqt4, Pyqt5)

A I a intrebat.

Am oarecum probleme în a înțelege Python în general, deoarece programez în acest limbaj de 8 luni. Mă pricep foarte bine la programare, dar Python este într-adevăr o mare problemă pentru mine. Dacă trebuie să faceți upgrade de la Pyqt4 la Pyqt5 trebuie să descărcați atât de multe pachete și apoi nici măcar nu funcționează. Dar nu asta este întrebarea mea. Întrebarea mea este următoarea:

Am aflat că pentru a folosi Pyqt5 trebuie neapărat să cumperi o licență. În acest caz, are sens să fac un upgrade de la Pyqt4? Ce fel de avantaje aș avea dacă aș face upgrade? Cât ar costa licențierea?Cât de lung ar fi procesul de depanare dacă aș face upgrade la GUI?

Am avut unele probleme cu qtdesigner, care are câteva erori și m-am gândit că aș putea să le rezolv și să-mi fac o interfață grafică. mai sofisticată prin actualizarea la cea mai recentă versiune. Doar că nu mi-am dat seama că mă voi confrunta cu atâtea probleme. De aceea ridic această întrebare.

Un răspuns detaliat este foarte apreciat. Doar ca să pot răspunde colegilor mei. Dacă un seminar mă poate ajuta vă rog să-mi spuneți care.

Vă mulțumesc.

Comentarii

  • PyQt5 este disponibil sub licențe GPL și comerciale, deci care este problema dacă folosim doar versiunea GPL? –  > Por Dr. Snoopy.
  • Voi avea nevoie de un designer cu versiunea mea. Această versiune vine cu un designer? În orice caz, unde pot găsi această versiune? –  > Por A I.
  • Vă referiți la Qt Designer? Acesta face parte din Qt, nu din PyQt. –  > Por Dr. Snoopy.
  • Mulțumesc, Matias. Cred că mi-am dat seama. –  > Por A I.
1 răspunsuri
kien bui

PyQt5 este disponibil sub licență GPL și licențe comerciale.

PyQt5 can be installed alongside PyQt4 using the same Python interpreter without any problems so long as they are built with the same version of SIP.

Puteți vedea diferențele dintre PyQt4 și PyQt5 la:http://pyqt.sourceforge.net/Docs/PyQt5/pyqt4_differences.html

Tags:,